josef.D Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 dobrý den,na OII r.v.07se mi stalo to ,že přestal jít otáčkoměr, tachometr,teplota a palivoměr.Jinak vše ostatní jde.Den předtím byly nedovřené dveře,ale ráno to normálně nastartovalo.Akorát ty budíky stále nefungují.Máte nějakou radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 (editace) Ahoj kluci, při výměně ručiček jsem si posr*l panel přístrojů (budíky) - přesněji se mi pomrvila cívka (ani nevím, jak) pro indikaci paliva v nádrži a tudíž ručička nefunguje, přesněji se kmitá a "tiká". Poněvadž tady jeden člen prodává budíky za docela slušnou cenu, nemá smysl se zabývat opravou, ale rovnou je vyměním. Je tady z vás někdo schopen a ochoten vyčíst mi z auta PIN a naprogramovat mi budíky tak, aby fungovaly? - Ostrava a okolí. Na ceně bychom se domluvili. Budíky přeberu zítra, proto to docela spěchá - čím dříve, tím lépe. Předem děkuji, Denis. Editováno: 26. Únor 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Uživatel "cosby" je ze Štramberka,firmu v Kopřivnici .... a můžu ho jedině doporučit.Včera mi ve Fabii měnil budíky z PP na MaxiDot.Rychlá a dobrá práce,maximální spokojenost!! Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 tak jsem se dozvěděl, že MR 2008 (i když se jedná o předfacelift) = fazit.. Ten neumí naprogramovat ani Cosby. Není někdo, kdo by to dokázal? Údajně to ve Škodovce s největší pravděpodobností nevymění, musel bych u nich koupit komplet.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Zkus uživatele "vaša" je z Prostějova .... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 No, ten mi právě řekl, že je to asi fazit, který on nenaprogramuje.. To je pech.. Dělám kraviny a pak to tak dopadá.. Ještěže mi aspoň palubní počítač píše dojezd, dá se s tím zatím provizorně jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 (editace) Tak jsem si dnes po cestě vyzvedl budíky do OII (1000Kč) od jednoho člena tady z fóra, které sice nejsou fazit, ale hodily se mi na díly. Přepájel jsem tedy motorek palivoměru a pro jistotu i rychloměru - přišlo mi, že má trošku pomalejší reakce - ale to byl asi pouze dojem, s "novým" motorkem se chová stejně. Vše tedy zdá se funguje, ručičky mi zůstaly mé přepracované, červené a dokonce jsem je udělal i dobře, neb svítí (docela zřetelně) a neruší (svítí pořád zeleně, jako originál). Zítra s autem vyjedu, ukáže se tedy, zda jsem budíky opravil (držte palce) Editováno: 27. Únor 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Tak hodně štěstí !!! Informuj,jak to vypadá !!! Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Tak se dnes hned z rána ukázalo, že palivoměr fungoval perfektně, otáčkoměr také a teploměr také. Bohužel, jaksi stávkoval ten rychloměr - jezdit celý den bez funkčního rychloměru bylo "super" Někdy se ručička zastavila cca. na 10km/h, někdy zůstala viset na 60km/h, někdy, ač sekavě a opožděně, rychlost +/- ukazovala, jedno však bylo jisté: přes 80km/h se nedostala ani na dálnici, tam bylo její "maximum".. Takže jsem dnes přijel domů, ještě jsem ani nevystoupil z auta a budíky jsem zase vyndal. Hurá nahoru, opět jsem je rozebral na atomy a motorek jsem přepájel - další opravdová zkouška přijde zítra, nicméně zdá se, že snad konečně vše opravdu funguje. Ručičky jsou červené, svítí, jsou nasazeny přesně, funguje palivoměr, teploměr a otáčkoměr a aspoň dle jízdy na parkovišti (sousedi mně mají asi za magora) se zdá, že i rychloměr konečně reaguje pružně a správně.. Tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 (editace) Světe div se, vše funguje Ačkoli je to fajn a dle mého to vypadá dobře, po této zkušenosti asi víckrát dělat červené ručičky nebudu (4 dny práce, x-krát vytažené a zapojované budíky, 1000Kč výdaj za nové budíky na díly) Editováno: 29. Únor 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Oživuji téma, ted k mému problému: Mám Octavii II RS 2.0 TDI, rv 10/2006, MR 2007. Před Velikonocemi mi začal problikávat displej Maxidotu. Objevovaly se svislé pruhy, jako čárkový kod, nejdřív 2, pak několik proužků. Druhý den displej fungoval bez problémů. Tak to se to neustále opakuje, ob den funguje, pak ne, je to nahodilé. Tento týden fungoval bez problémů až opět do včerejška. Chyba se projevuje tak, že displej normálně funguje bez jediné chyby, pak když člověk např odejde od auta, zamkne a vrátí se, je úplně černý (podsvícení ale funguje, je vidět rozdíl když otevřu dveře a rozsvítí se podsvícení, ale zůstane černý) Pak po 30. vteřinách po zamknutí se vypne normálně i podsvícení. Zkoušel jsem odpojovat baterku, dnes jsem budíky vymontoval. cloumat s konektorem, ale bez jakéhokoliv úspěchu. Když se chyba zobrazí nejde se jí ničím zbavit, odpojením konektoru od přístrojů, baterky, překlikávat mezi spotřebou, prostě ničím. Pak někdy ráno člověk přijde a opět fungují. (někdy ne) Ostatní údaje fungují naprosto bez problémů (otáčkoměr, rychloměr i všechny kontrolky). Nesetkal se s tím někdo? Je to chyba displeje nebo Maxidotu? Po rozebrání jsem žádné porušení vodičů k displeji nenašel, prostě nikde žádná viditelná chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 (editace) Velmi pravděpodobně je vadný ten displej maxidotu, občas se to stává Editováno: 15. Duben 2013, autor: Jan155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivousek Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Zdravím, zkoušel jsem to nějak najít ale nenašel..Dokáže někdo zjistit PIN u budíků a přizpůsobit k autu? Koupil jsem si s maxidotem a pán mi řekl že jsou s pinem a nejsou..A dokáže je někdo přizpůsobit k vozu? V okolí Brna za nějakou hezkou cenu? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Zkus kontaktovat uživatele Vaša (Prostějov). Vlákna jsem sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Nemáte někdo navod jak vytahnout budiky z palubky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivousek Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Zdravím mám problém mám budíky v octavii 2 rs měnil jsem za maxidot..a blbne mi tam ručička paliva někdy ručička ukazuje dobře a někdy zpožděně (méně nafty než mám) a někdy zas vůbec..nevíte čím to je a jak opravit? Jestli je potřeba vymenit celej motorek nebo něco jiného? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ombbre Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 (editace) Ahoj všem Poprosil bych o radu mám Octavii II 1,9 TDI BXE rok 2008 V čera ráno jsem přišel k autu otočím klíčkem a co nevidím.Budíky se ani nehnou auto nastartuje všechno funguje jak má jen budíky ani obraz ani zvuk.Nesetkal se stímhle problémem někdo neví někdo jestli se to dá opravit.já jsem ze Zlína auto je pojizdné ale budíky ani maxidot nic neukazují ani jedna kontrolka. Děkuji za odpověď všem Editováno: 18. Únor 2015, autor: Ombbre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Odpojit a zapojit konektor budiku? Co rika diag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ombbre Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Budíky opraveny oprava stála 1300.Podle diagnostiky odešel štít oprava netrvala ani 2 hodiny.Pán to opravil u Televizních zpráv :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Ahoj, štít ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 štít přístrojů - terminus technicus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 a to je prosím co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 NO to nam je asi vsem jasne, ale co tam odeslo ze ... Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 a to je prosím co? budíky :-) Takže původní věta by se dala opsat jako: Chyba budíků byla v tom, že nefungovaly budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Tak tak a proto se snazim od uzivatele zjistit co tam bylo spatne - pokud mu to opravitel rekl ( doufam ze mu za 1300 neprostriknul konektor kontaktolem Aby ostatni vedeli, az se to zase nekomu tane ... Protoze davat na forum dotaz - Nejdou me budiky - opravili me je za 1300 - opraveno opravou budiku - je na foru ze sve podstaty uplne naprd ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.