Bogi_cv Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Zdravim, hledal jsem, nenašel jsem, tak zakládám nové téma. Objevil se mi problém s podsvícením ručiček u budíků, viz foto. Nikdy mi nijak nepřišlo, že by měli svítit, až když jsem večer na semaforech zastavil vedle jiné fábie a jí ručičky svítily Tak za prvé dotaz, mají či nemají svítit. A za druhé má někdo nápad co s tím? Fabia rv.2010 Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Dle me maji svitit, nepamatuju si auto kde by nesvitili pokud teda nebyly osvicene budiky shora ala stary golf nebo favorit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Určíte by měly svítit! Vždyť nevidíš ani kolik jedeš. Mě se zdá že mě svíti ikdyz mam jen denní sviceni ale nejsem si tim teď jist. A při zapnuti světel se rozsvítí vše. Asi je někdo vagem vypnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bogi_cv Vloženo 18. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 No já to nevnímal, kolik jedu vidět samozřejmě je.No každopádně je mi divné, že nesvítí ani jedna ručička. Ví někdo, jestli je možné, že je podsvícení ručiček vypnuté vagem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 (editace) Však to mas ojeté koupeno ne? Asi se to někomu nehodilo. Blbe jsem si přečetl co jsi psal. Já myslím že vagem upravis všechno podsvícení v autě. Hlavně v palubovce. Rádio si upravuje s přímo v rádiu. Editováno: 18. Únor 2015, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bogi_cv Vloženo 18. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 No tak díky za info. Náhodou někdo ochotný z phy, kdo zvládá kodování auta po fl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Ručičky u FII FL u budíků s MaxiDOTem svítí vždy, tzn. i tehdy, když nemáš rozsvícené budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOstruszka Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Připojím svou zkušenost, velké ručičky mi svítí vždy, ty co ukazují stav paliva a teplotu oleje sem tam probliknou, nebo začnou svítit až když popojedu nějaký ten metr, taky mám Fabii II Combi r.v. 2010. Prozatím mi to nevadí, ale kdyby začly haprovat ty velké tak to asi problém bude, někdy jsou dost blbě viditelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bogi_cv Vloženo 19. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Dobrá, díky za info. Moje ručičky nesvítí ani při denním svícení, prostě nikdy. Co s tím? Co ten Vag? je možné, že je to jen vypnuté? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Zdravím, chcem sa spýtať či náhodou niekto nevie ako rozsvietiť ručičky na pristrojovke, čisto len ručičky ako to je na fabii po FL. Viem že sa tam proste natvrdo nacinujú ledky ktoré budú po zapnutí klúčika svietiť ale ževraj existuje VAGTacho a cez neho sa to dá aktivovať. Videl som to aktivované na Octaviach 1 po FL. Mám fabiu pred FL a mám maxidot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandax Vloženo 29. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2017 (editace) Je možné že jsou ledky zapojeny do série, tudíž když odejde jedna nesvítí všechny. Jen nápad. Editováno: 29. Červenec 2017, autor: Jandax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.