Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, hledal jsem, nenašel jsem, tak zakládám nové téma. Objevil se mi problém s podsvícením ručiček u budíků, viz foto. Nikdy mi nijak nepřišlo, že by měli svítit, až když jsem večer na semaforech zastavil vedle jiné fábie a jí ručičky svítily  :kol-32:

Tak za prvé dotaz, mají či nemají svítit. A za druhé má někdo nápad co s tím? 

Fabia rv.2010

Předem díky 

post-49853-0-83174000-1424285195_thumb.j

Dle me maji svitit, nepamatuju si auto kde by nesvitili pokud teda nebyly osvicene budiky shora ala stary golf nebo favorit.

Určíte by měly svítit! Vždyť nevidíš ani kolik jedeš. Mě se zdá že mě svíti ikdyz mam jen denní sviceni ale nejsem si tim teď jist. A při zapnuti světel se rozsvítí vše. Asi je někdo vagem vypnul.

• Autor

No já to nevnímal, kolik jedu vidět samozřejmě je.No každopádně je mi divné, že nesvítí ani jedna ručička. Ví někdo, jestli je možné, že je podsvícení ručiček vypnuté vagem?

Však to mas ojeté koupeno ne? Asi se to někomu nehodilo.

Blbe jsem si přečetl co jsi psal. Já myslím že vagem upravis všechno podsvícení v autě. Hlavně v palubovce. Rádio si upravuje s přímo v rádiu.

Upraveno od Petrkiller

• Autor

No tak díky za info. Náhodou někdo ochotný z phy, kdo zvládá kodování auta po fl?

Ručičky u FII FL u budíků s MaxiDOTem svítí vždy, tzn. i tehdy, když nemáš rozsvícené budíky.

Připojím svou zkušenost, velké ručičky mi svítí vždy, ty co ukazují stav paliva a teplotu oleje sem tam probliknou, nebo začnou svítit až když popojedu nějaký ten metr, taky mám Fabii II Combi r.v. 2010. Prozatím mi to nevadí, ale kdyby začly haprovat ty velké tak to asi problém bude, někdy jsou dost blbě viditelné.

• Autor

Dobrá, díky za info. Moje ručičky nesvítí ani při denním svícení, prostě nikdy. Co s tím? Co ten Vag? je možné, že je to jen vypnuté?

• 2 týdny později...

Zdravím, chcem sa spýtať či náhodou niekto nevie ako rozsvietiť ručičky na pristrojovke, čisto len ručičky ako to je na fabii po FL. Viem že sa tam proste natvrdo nacinujú ledky ktoré budú po zapnutí klúčika svietiť ale ževraj existuje VAGTacho a cez neho sa to dá aktivovať. Videl som to aktivované na Octaviach 1 po FL.

Mám fabiu pred FL a mám maxidot.

• 2 roky později...

Je možné že jsou ledky zapojeny do série, tudíž když odejde jedna nesvítí všechny. Jen nápad.

Upraveno od Jandax

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.