xTommyH Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Ahoj, dneska jsem chtel vymenit palivovy filtr a vsechny sroubky se mi povedlo povolit, ale jeden byl tak pretazeny, ze jsem ho strhnul. Mel jsem samozrejme hvezdicku dane velikosti, ale jak jsem za to zabiral tak se najednou bit protocil a ted to nemuzu povolit vubec, protoze bit se mi protaci. Neporadi nekdo co s tim? Zkousel jsem tu hlavicku chytit do klesti, ale nejde to, je to fakt moc utazene. Diky za rady Tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Zkus tam naklepnout větší bit nebo jestli se tam dostaneš pilovým plátkem udělat drážku na plochý šroubovák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xTommyH Vloženo 21. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Platkem to naroznout pujde, akorat nevim jestli ta zas neutocim kdyz to bude jenom na plochy sroubovak/krizak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Nebo hlavu šroubu odvrtat a po demontáži víka zbytek závitu vytočit sikama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Já mám na malé šroubky, které nejdou povolit, nejlepší úspěšnost se štípačkama (takovejma co se s nima tahají hřebíky). Hlavu šroubu chytit krajem kleští a otočit. když je dost dost mista okolo. Ale stejně se často ukroutí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.