harry-one Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Zdravím, mám vylezlou mřížku ofuku předního okna (viz. obrázek), vím že je to asi drobnost. Ale mě to neskutečně se...., protože to mám furt na očích Zkoušel jsem jí zatlačit, ale nejde to úplně a hlavně po chvilce to zase vyleze. Díky za rady jak to srovnat :kol-48: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Trochu transp.silikonu,zatlačit-zatížit a neřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 zkus ju trochu zatlacit-posunout doleva a pak zatlacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 3. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 taky mě napadlo to zkusit odtlačit doleva, ale s tím nejde vůbec hnout...... nad lepidlem nebo silikonem jsem taky uvažoval, ale než tam něco budu plácat, tak jsem chtěl vyčerpat všechny možnosti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 no ono by se to lépe řešilo, kdy by jsi tu palubku sundal, ale to se ti asi nechce... Tím silikonem to držet nebude a asi ani lepidlem - zasvítí na to sluníčko a povolí to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 4. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 a jak je to náročný, sundat palubovku? doufám, že to drží jen na pár šroubech =P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 A byla ta mřížka venku? Já měl na OII stejný problém, když mi něco v palubovce před spolujezdcem drnčelo. Myslel jsem si, že je to ta mřížka (když jsem na ní zatlačil, tak to drnčení přestalo). Tak jsem ji vytáhnul a nasadil znovu. Bohužel při vytažení se trochu ohla (moc pevná není) a po opětovném nasazení to vypadalo stejně, jak to máš na fotce ty. Snažil jsem se jí zatlačovat, rovnat apod, ale nakonec jsem to vyřešil koupí nové mřížky a byl klid. PS: A nakonec se ukázalo, že to drnčení mělo jinou příčinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 4. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Jsem druhý majitel, takže kdo ví jestli tam kvůli něčemu nelezli.... A nákej stručnej popis jak na demontáž té mřížky? Díky =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 První je třeba vytáhnout čidlo climatroniku, které je mezi oběma polovinami té mřížky. Je jenom nacvaknuté a vede k němu kabel. Normálně ho podebrat malým šroubováčkem a vycvaknout nahoru. Pak se vytáhne mřížka směrem k čelnímu oknu - strčit malý šroubovák/špejli/cokoliv do díry v mřížce (na straně ke spolujezdci) a tahat nahoru směrem k oknu. Ale při tom vytahování, pokud nebudeš opatrný, se mřížka zkroutí a už nejde moc vyrovnat. Jak jsem psal, jakmile jsem jí nasadil zpět, vypadala úplně stejně a strašně mne to štvalo - je to na očích Už si nevzpomenu, kolik nová stála, nechal jsem ji vyměnit když jsem s autem šel na garančku. Ale moc to nebylo. Ta mřížka je dělená, dá se koupit strana před spolujezdcem zvlášť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 (editace) Ještě doplním - pokud nemáš climatronic, tak tam bude taková čtvercová záslepka Editováno: 4. Březen 2015, autor: S.Lopik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 díky moc!! hned na to vlítnu =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.