Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 2 hodinami, mičurin napsal:

ondro skus skouknout tu věž?jetli nemáte závrate-neboli točení glovy.

Tam to bude cenově jako v Sedlišti :DOsobně bych dal sraz a jídlo v Luteně a pak přejezd k bazénu do věže B)

Vloženo
Dnia ‎19‎.‎04‎.‎2019 o 02:32, Ondra16V napisał:

Taky bych se přikláněl pro změnu lokálu. 

Jinak souhlasím, placky jsou dražší (co v dnešní době není?) ale bohužel taky menší... 

Tam si mysleli, ze miniaturizace je dodatečně splatné. Jako v elektronice :D 

Vloženo

no v roomovi máme také CD a teď řeším co dál, páč jsem zrušil starý stolní PC s CD mechanikou a noťas co jsem teď koupil už mám bez mechaniky, takže už nebudu moci mojej pálit výběr písniček na cédo. Mám z origo Dance rádia vyvedený aux vstup na 3,5 Jacka (původně určeno pro telefon, namísto handsfree), tak asi budu muset pořídit nějaký mp3 přehrávač a prdnout to tam

Vloženo
před 4 hodinami, Malta napsal:

no v roomovi máme také CD a teď řeším co dál, páč jsem zrušil starý stolní PC s CD mechanikou a noťas co jsem teď koupil už mám bez mechaniky, takže už nebudu moci mojej pálit výběr písniček na cédo. Mám z origo Dance rádia vyvedený aux vstup na 3,5 Jacka (původně určeno pro telefon, namísto handsfree), tak asi budu muset pořídit nějaký mp3 přehrávač a prdnout to tam

no jeste si muzes koupit externi DVD_RW mechaniku na USB. a pak zase budes moci palit. cena je dneska pakatel.

Vloženo

no to mě taky napadlo, ale je fakt že jsem se zatím nedíval na cenu, páč jsem si říkal další klump v baráku ...

edit: ale oni fakt nejsou drahé ... sedm stovek by mě už nezabilo 

Vloženo
V 25. 4. 2019 na 7:33, Malta napsal:

Ja mam autě vše co potřebuji:

- aux

- bt audio

- cd 

- sd kartu 

-usb

V 25. 4. 2019 na 7:37, filippatrik napsal:

Ja jsem byl jinci. Pri koupi mi vubec nedoslo ze v novem swingu neni dira na placku. Tak tez si jedu a ze si zapnu nejake cd čumím a ono neni kde dat ?.

V hlavě ti přehra a budeš zpívat :smich:

Vloženo
před 22 hodinami, Malta napsal:

no to mě taky napadlo, ale je fakt že jsem se zatím nedíval na cenu, páč jsem si říkal další klump v baráku ...

edit: ale oni fakt nejsou drahé ... sedm stovek by mě už nezabilo 

@Malta Koukni Zde - dvd

Vloženo
před 1 hodinou, Sabiza napsal:

Ta karta je malá, nikoli velká. :D

no přemýšlel jsem jak to napsat, páč rozměry ano malá, ale kapacitou jsem měl na mysli třeba 64GB, tudíž hafo CéDéček

před 31 minutami, TOMUS napsal:

@Malta Koukni Zde - dvd

též dobré, ale pojedu-li pro ně do Polska, tak už se to prodraží ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...