mičurin Vloženo 19. Duben 2019 Sdílet Vloženo 19. Duben 2019 a dědkovi to je jedno-ma to všude blízko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 19. Duben 2019 Sdílet Vloženo 19. Duben 2019 jinak pěkné prožití velikonoc přeju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Duben 2019 Sdílet Vloženo 19. Duben 2019 před 2 hodinami, mičurin napsal: ondro skus skouknout tu věž?jetli nemáte závrate-neboli točení glovy. Tam to bude cenově jako v Sedlišti Osobně bych dal sraz a jídlo v Luteně a pak přejezd k bazénu do věže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Duben 2019 Sdílet Vloženo 20. Duben 2019 Myslis v lutene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 21. Duben 2019 Sdílet Vloženo 21. Duben 2019 Dnia 19.04.2019 o 02:32, Ondra16V napisał: Taky bych se přikláněl pro změnu lokálu. Jinak souhlasím, placky jsou dražší (co v dnešní době není?) ale bohužel taky menší... Tam si mysleli, ze miniaturizace je dodatečně splatné. Jako v elektronice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2019 Sdílet Vloženo 21. Duben 2019 Tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Duben 2019 Sdílet Vloženo 21. Duben 2019 Miniaturizace je všude jen ji neni v hajzu zachodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Duben 2019 Sdílet Vloženo 22. Duben 2019 co rekne na tuto cenu Compaktni Desky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Duben 2019 Sdílet Vloženo 22. Duben 2019 Proboha! To je shit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Duben 2019 Sdílet Vloženo 22. Duben 2019 ale ta cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 (editace) Jaky drahý V topu teho stalo to za 30 - 50 pln Editováno: 23. Duben 2019, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 vidím 349 zlotých Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 Ok. Ted' to stoji za 349 zloty ale v 90-letach bylo 30, 50 zloty Pozděj našel jsem kazetu za 30 zloty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 To budeš přehrávat v autě? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 No a co ? Spatane? Ja mam jeste v aute CDecka Jsem moderni oldovec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 no v roomovi máme také CD a teď řeším co dál, páč jsem zrušil starý stolní PC s CD mechanikou a noťas co jsem teď koupil už mám bez mechaniky, takže už nebudu moci mojej pálit výběr písniček na cédo. Mám z origo Dance rádia vyvedený aux vstup na 3,5 Jacka (původně určeno pro telefon, namísto handsfree), tak asi budu muset pořídit nějaký mp3 přehrávač a prdnout to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 Ja jsem byl jinci. Pri koupi mi vubec nedoslo ze v novem swingu neni dira na placku. Tak tez si jedu a ze si zapnu nejake cd čumím a ono neni kde dat ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 no vidíš a teď si všechna céda hodíš na jednu velkou kartu a máš klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 před 4 hodinami, Malta napsal: no v roomovi máme také CD a teď řeším co dál, páč jsem zrušil starý stolní PC s CD mechanikou a noťas co jsem teď koupil už mám bez mechaniky, takže už nebudu moci mojej pálit výběr písniček na cédo. Mám z origo Dance rádia vyvedený aux vstup na 3,5 Jacka (původně určeno pro telefon, namísto handsfree), tak asi budu muset pořídit nějaký mp3 přehrávač a prdnout to tam no jeste si muzes koupit externi DVD_RW mechaniku na USB. a pak zase budes moci palit. cena je dneska pakatel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 no to mě taky napadlo, ale je fakt že jsem se zatím nedíval na cenu, páč jsem si říkal další klump v baráku ... edit: ale oni fakt nejsou drahé ... sedm stovek by mě už nezabilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 Máme nového skokana v Bohumíně No je to tu kraj razovity https://www.novinky.cz/krimi/503324-strojvudce-cestou-do-prace-vyskocil-z-vlaku-vazne-se-zranil.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 V 25. 4. 2019 na 7:33, Malta napsal: no v roomovi máme také CD a teď řeším co dál, páč jsem zrušil starý stolní PC s CD mechanikou a noťas co jsem teď koupil už mám bez mechaniky, takže už nebudu moci mojej pálit výběr písniček na cédo. Mám z origo Dance rádia vyvedený aux vstup na 3,5 Jacka (původně určeno pro telefon, namísto handsfree), tak asi budu muset pořídit nějaký mp3 přehrávač a prdnout to tam Ja mam autě vše co potřebuji: - aux - bt audio - cd - sd kartu -usb V 25. 4. 2019 na 7:37, filippatrik napsal: Ja jsem byl jinci. Pri koupi mi vubec nedoslo ze v novem swingu neni dira na placku. Tak tez si jedu a ze si zapnu nejake cd čumím a ono neni kde dat ?. V hlavě ti přehra a budeš zpívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 V 25. 4. 2019 na 7:43, Malta napsal: no vidíš a teď si všechna céda hodíš na jednu velkou kartu a máš klid Ta karta je malá, nikoli velká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 před 22 hodinami, Malta napsal: no to mě taky napadlo, ale je fakt že jsem se zatím nedíval na cenu, páč jsem si říkal další klump v baráku ... edit: ale oni fakt nejsou drahé ... sedm stovek by mě už nezabilo @Malta Koukni Zde - dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 před 1 hodinou, Sabiza napsal: Ta karta je malá, nikoli velká. no přemýšlel jsem jak to napsat, páč rozměry ano malá, ale kapacitou jsem měl na mysli třeba 64GB, tudíž hafo CéDéček před 31 minutami, TOMUS napsal: @Malta Koukni Zde - dvd též dobré, ale pojedu-li pro ně do Polska, tak už se to prodraží ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.