Bikes Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 (editace) :D :D Kluci našli pěknou rozhlednu na pěkném kopečku a že bychom tam někdy udělali "sraz" s výšlapem, ale nějak to utichlo.... Editováno: 29. Srpen 2022, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Tak lepší je rozhledna s výjezdem až k ní, hospodou a výtahem nahoru. http://www.havirskabouda.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 14 minutes ago, Bikes said: nepamatují si pánové @Martab a @ExecutedDonut jak se jmenovala ta rozhledna někde dole na Moravě, jak jsme se kdysi dávno bavili, že bychom tam mohli zajít? Zároveň se dostávám k druhé části dotazu, zajdeme? :D :D Dole na Moravě? Nebo na Dolní Moravě? 😜 Pamatuju si že jsme se bavili o kelcskem Javorníku kde je i krásná klikatá cesta, když se jede z valašského Meziříčí, případně přes Trojak tesák. Jsem pro každou špatnost jen jsem teďka mimo civilizaci do prvního září... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 To bude ono, já našel Velký Javorník, ale ten mi příšel moc "nahoře"... Takže měl by někdo zájem o výlet na rozhlednu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 před 11 minutami, Pawouk napsal: Tak lepší je rozhledna s výjezdem až k ní, hospodou a výtahem nahoru. http://www.havirskabouda.cz/ taky pěkné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 před 21 minutami, ExecutedDonut napsal: Dole na Moravě? Nebo na Dolní Moravě? 😜 Pamatuju si že jsme se bavili o kelcskem Javorníku kde je i krásná klikatá cesta, když se jede z valašského Meziříčí, případně přes Trojak tesák. Přes Tesák jsem jel v létě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 před 14 minutami, Bikes napsal: To bude ono, já našel Velký Javorník, ale ten mi příšel moc "nahoře"... Takže měl by někdo zájem o výlet na rozhlednu? To chce ale slušné počasí. Je to 4,5 km z Tesáku. https://www.vychodni-morava.cz/dovolena-databaze/rozhledna-kelcsky-javornik/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 ano, koukal jsem. Je to na celodenní výlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 před 1 hodinou, Bikes napsal: asi, že se s tím jídlem máš trochu krotit Nebudeš mi to věřit ale napadlo mě to samé, jen jsem nechtěl to Ondrášovi to tak natvrdo říci 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Mě napadlo taky to samé, čekal jsem, kdo z vás to napíše jako první 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 ono toto napadlo asi každého, kdo byl někdy s Ondrou někde na jídle :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 😄😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 pro Ondru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Jojo, tohle jsem viděl i na netu ke koupi😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 jojo, normálně se dá koupit. Někdy před 10-15 lety jsem ji měl dokonce doma :D. Jsme dostali jako dárek z Anglie. Ty "kostičky" se docela blbě porcovaly :D, jsem to musel pilovat zubatým nožem :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 18. Září 2022 Sdílet Vloženo 18. Září 2022 před 8 minutami, Pawouk napsal: Tsss, to se zmákne. Myslím tím poslední pracovní dny v tom týdnu. to vypadá na uzávěrku měsíce, budeš s teploměrem obíhat byty a dělat vyučtování :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Září 2022 Sdílet Vloženo 18. Září 2022 Pššt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Září 2022 Sdílet Vloženo 18. Září 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 19. Září 2022 Sdílet Vloženo 19. Září 2022 koukám koukám na mapy a restaurace Ondráš v Ondráši. a je to vedle Gut tak jestli se nám tady někdo nesnaží něco naznačit.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Září 2022 Sdílet Vloženo 19. Září 2022 Ne, tohle nevlastním😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 19. Září 2022 Sdílet Vloženo 19. Září 2022 škoda, měl by stylový lokál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Září 2022 Sdílet Vloženo 19. Září 2022 @Bikes spatne ti v gutske baste? 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 19. Září 2022 Sdílet Vloženo 19. Září 2022 @TOMUS naopak, ta je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Září 2022 Sdílet Vloženo 19. Září 2022 @Bikes basta, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 19. Září 2022 Sdílet Vloženo 19. Září 2022 ano, bašta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.