mp390 Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Ono najizdet na auto není to správné, protože auto před tebou jede stabilně a ty jsi ten kdo zrychlí, tohle má reagovat na předmět, který rychle změní, zpomalí, rychlost a přitom zpravidla ty jedeš stejně.. Pak má 3 stupně, bílá velká indikace na maxidotu, žlutá velká indikace na maxidotu a pak červená velká indikace na maxidotu.. Malá autíčka v místě celkového nájezdu km znamenají že není dodržena bezpečná vzdlalesnot mezi vozy.. Vysvětli mi prosím, jak jsou na černobílém Maxidotu zobrazeny ty barevné stupně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Moje chyba, spletl jsem si to s o3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 To dává smysl. BTW v úterý zafungoval FA opět výborně - přiřítil jsem se za auto stojící na semaforu cca 70km rychlostí a začalo to řvát. Brzdil jsem já. Takže opět spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Dneska mi to zaflekoval před přechodem, kde se přiznám, jsem prehlidnul ženskou.. Takze reaguje na zver? Nel jsem za to, ze jenom auta a pevny teren. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Tak mi na srnu FA nereagoval, respektive to bylo tak rychlé, že netuším, jestli reagoval. Každopádně srna vyskočila z boku přímo před auto, takže by nestihl reagovat ani sebelepší asistent... Včera jsem ovšem přijížděl k autu odbočujícímu vlevo, na místě, které dobře znám, takže jsem věděl kolik mám místa a na centimetry jsem věděl, že to vyjde a objedu ho. FA pískal, lehounce jsem klepnul po brzdě a byl klid. Opravdu stačí jen ukázat, že o nebezpečné situaci vím a FA do toho přestane kecat. Za mě naprostá spokojenost. Vždy, když mě upozornil, jel jsem jako čuně. S ukazováním odstupu také spokojenost, byl jsem opět čuně a s bývalými auty jsem byl často nalepený za jinými, s FA jsem se naučil jezdit minimálně cca s vteřinovým odstupem, což je dobře pro všechny okolo i pro mě Pokud někomu neukazuje ani odstup při nalepení ve 110 km/h tak je něco špatně, řešil bych servisem nebo mrknutím do nastavení, jestli náhodou nemají FA vyplý, pokud lze natrvalo vypnout, nevím, zda se nezapíná opět po nastartování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Mě FA funguje dobře, paní přede mnou vběhl do cesty chodec, dupla na to a já než jsem stihl zareagovat FA mi pískal a brzdil, stihl jsem jen došlápnout spojku s brzdou, která se promáčkla až na podlahu. Kdyby tak jen měla FA ta paní za mnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 ;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Takze reaguje na zver? Nel jsem za to, ze jenom auta a pevny teren. Netuším, ale pokud mě reagoval na chodce, tak by eventuélně mohl.. Otázkou je, jestli opravdu reagoval na chodce a ne na nějakou kravinu..Stejně jako dešťák.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Moje zkusenost s FA: 1. nejake cune mi na plne udelalo mysku a zaradil se hodne blizko prede mne - FA zacal blikat na MD (nevim jestli i zvuk) a zaslapnul to 2. jizda po D1 (cca 120km/h), trosku jsem se lepil a v levo dole zacala sviti kontrolka nebezpecneho rozchodu Takze za me celkem asi funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Trautenberg: je to radar a pokud vím, tak radarové vlny se odrážejí v podstatě od všeho, ale slyšel jsem, že údajně hnědé uhlí pohlcuje radarové vlny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Hold nesmíš na přechodu narazit na havíře, jinak jsi v prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Jde nějak ozkoušet ta funkčnost? Mě to ještě neudělalo nic, ani pípnutí. Dnes jsem FA vypnul a zapnul a ať dělám co dělám, nic to nehlásí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Da se otestovat hlaseni bezpecne vzdalenosti. Na dalnici se na nekoho nalepit a mela by se objevit na maxidotu ikona vlevo dole. Podivej se do navodu jak presne vypada at vis co mas cekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 To jsem zkoušel dvakrát, držel plyn a vždy nad 110 a přiblížení cca 10m a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Losky83_ taky mi FA nic neukazoval a nereagoval když jsem mněl zašpiněné čidlo v nárazníku které je jak víš dole uprostřed, očistil sem ho vlhčeným kapesníkem a zase to fungovalo.Možná je tohle tvůj problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Také jsem si myslel, že nefunguje. Přikryl jsem ho alobalem a hned to hlásilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 (editace) Mě to hlásí malý odstup i při této vzdálenosti: Editováno: 21. Únor 2016, autor: Reeshanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Zkusím očistit a uvidím. Ten alobal tam přidělat a jet nebo stačí jen nastartovat a dát ho k tomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Reeshanek: řekl bych, že to bude hraniční vzdálenost. Mi to funguje tak cca kolem jedné sekundy odstupu, zkus si změřit odstup časově... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Někde tu bylo video, jak to funguje a byla to docela vzdálenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Mě to hlásí malý odstup i při této vzdálenosti: Všimni si, že ty máš na tacho 80km/h a on brzdí na padesátce, takže je to podle mne OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Většinou, když senzor "nevidí", tak hlásí FA: senzor nemá výhled (to by to mělo hlásit, když ho přikryjete tím alobalem). Mně to typicky hlásilo po chvíli jízdy ve vánici - nalepí se tam sníh a hotovo. Dneska na příjezdu po D1 do Prahy mi signalizoval odstup několikrát. Stačí, aby se někdo zařadil příliš natěsno před auto a reaguje to... Ten symbol "autíček" se objeví i se zapnutým Limiterem - "překreje" je to ostatní údaje (celkový nájezd / nastavenou rychlost). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Tak to zkusím, ale ani bych se nedivil, kdyby něco bylo špatně, dešťák taky maká dost zvláštně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Tak dneska rano FA asi spal. Na prechod mi vbehnul nejaky dedula - bezec a ja byl od nej tak 50cm a FA nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 BrozikCZ: Dle oficiálních informací FA nemá na takovéto situace reagovat, je tam kvůli něčemu jinému, pročti příspěvky výše ve vláknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.