BrozikCZ Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 No prave, ze jsem to procital a nekdo psal, ze mu na prechod vbehla zenska a FA zareagoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Zkus jízdu těsněji za autem, očistit senzor, na to to má reagovat, ten přechod teoreticky reagovat opravdu nemusí... A bacha na běžce, sám jsem běžec a někdy mě ti řidiči přímo serou, jako chodec mi nedělá problém počkat, ale jako běžec bych rád na přechodu nestepoval minutu, navíc když mám přednost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Me uz FA parkrat reagoval, takze asi funguje, jen jsem cekal, ze bude reagovat i na cloveka... Bezec, nebezec, kdyz mel deda na semaforu cervenou, tak tam nemel co delat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Jj, nefunguje mu dešťák jak má a FA jak nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Senzor jsem očistil, dal před něj karton a nic nepsalo o znečištění atd. Asi někdy zajedu do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Mě se už taky stalo, že jsem projel houštím listí (byl podzim) a FA mi zahlásil, že nemá výhled. FA jsem zkontroloval, nic na něm nebylo, po dalším nastartování se už chyba neobjevila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Kratce po prevzeti mi taky jednou napsal nesmyslně že nema vyhled. Od te doby nic. Je to ale zaznamenano v chybach řj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Konečně po měsíci jsem zahlédl ta autíčka na displeji. Na tacho 150, auto přede mnou nepatrně míň a jel jsem za nim max 20m daleko. Každopádně takhle blízko bych se za někoho takhle nelepil, možná tak první dva roky řízení :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Tak mi poněkolikáté pípnul FA v místě, kde se nic nedělo. Ale zcela jistě za to může cedule, jelikož to bylo v místě, kde jsem jel do kopce, na horizontu přes celou cestu cedule, akceleroval jsem, a auto jen píplo, z fotky možná půjde pochopit více. Prostě radar snímal hodně do výšky v tu chvíli, naštěstí nebrzdil, pouze upozornil bílým výstražným obrázkem a pípnutím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Zatím bych řekl, že to více zmatkuje než funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Šel bych to reklamovat .Ale pokud to nemáš natočené apod. tak na to budou kašlat. Nechtěj ,aby ti to začalo brzdit jako mě na silnici, kde nic nebylo. Ted už mám klid a snad to je v pohodě . Zatím to pracuje jak má. Ale měl jsem to měsíc v servisu jelikož neměli náhradní díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Na technické konferenci byl prezentován nový SW, který má plané poplachy zmírnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 (editace) Me zacal brzdit pri naletu tohoto kousku proti autu: Netusil jsem co se deje, protoze silnice byla prazdna, jen varovani a pribrzdeni. Po dojezdu jsem polystyren nasel v masce pred chladicem. Editováno: 2. Květen 2016, autor: BrozikCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Mě zatím zabral jednou, když jsem velkým obloukem objížděl cyklistu a nic nehrozilo, jinak mlčí jak ryba a neviděl jsem zatím ani autíčka na displeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Tak dnes zabral na krizovatce celkem ukazkove. BMW prede mnou to zaduplo, kdyz mu tam skocila oranzova, takze stal uz pulkou auta v krizovatce. Sice uz jsem daval nohu na brzdu a byl tam jeste velky kus, ale FA stejne zacal piskat - nebrzdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuboBBSK Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Ja som to zatial videl v akcii, len ked som isiel s tempomatom a auto predomnou islo pomalsie. Ked som sa priblizil k nemu, tak som videl na maxi-dotte vystrahu. Auto nebrzdilo, lebo som isiel 95km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 normalne neni moc duvodu, proc by to melo neco provadet a zasahovat. Jsou ale chvile, kdy za nej budete treba radi. Stojici kolona hned za horizontem v 90ce... FA byl preci jen o chlup rychlejsi, takze jsme mozna diky tem par milisekundam, nez jsem na to hamtnul ja, neskoncili nikomu v kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 FA je určitě užitečnější než SS, měli by montovat povinně FA místo SS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 je to děsná kravina akorát to na fabii i v normální výbavě ambition akorát furt otravuje a pípá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 si to vypni a budes mit klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Otázka je, jsstli to opravdu zabrzdí až to člověk bude potřebovat. Viděl jsem videa, kde to na stojící auto už nereagovalo, pouze na jedoucí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 ani parkovaci sensory nebo kamera nezabrani, abys nenarazil do zdi... je to stale jen asistent, ne autopilot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Co se mě týká, tak mi to vůbec nevadilo. Naopak, FA mi zabíral vždy v případech, kdy něco potenciálně hrozilo, nebo když jsem jel opravdu jak čuně. A to vždy jen pípal. Co se týká té cedule, kterou jsem vkládal výše, tak to beru, prostě určitý úhel, cedule docela nízko, když mi to jen pípne, nemám námitky. Samozřejmě, že jsou sofistikovaněší systémy, které reagují dokonaleji, ale já jsem rád za ty peníze za to, co mám. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Rozumím tomu, ale já osobně mám spíš obavy z toho, že někde něco minu či hodím nějakou myšku a dupne mi to na brzdy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Mne to duplo na brzdu, keď som obchádzal cyklistu a oproti išlo auto tak som musel ísť tesnejšie okolo bicykla, taký malý šmyk plus pískanie, všetci sme sa zľakli, nikto to nečakal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.