tomasbodlak Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Cau prosil bych o radu a nikde jsem na to nenasel tema naky blb mi na parkovisti urval a ukrad predni znak vrs Koupil jsem si novy ale nevim jak ho pridelat muzete mi prosim poradit?Ten puvodni znak byl pritaveny do mrizky predni masky.Dekuji moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 lepidlom napr. mamut, pattex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasbodlak Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Diky az bude lepsi pocasi tak to nalepim snad mi to zas nekdo neurve:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 To máš ještě dobrý. Mně ze supa očesaly chromový lišty... Jinak spíše než mamut bych doporučil klempířský tmel. Z vlastní zkušenosti vím, že je lepší, než mamut. A alespoň jde lépe vytlačit z tuby. http://soudal.cz.www7.e-one.cz/produkt/klempirsky-tmel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Jako že je ten znak RS přitavenej na masku jen tak? Sem myslel, že je pro auta RS speciální maska s přírubou pro tyhle mápisy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 (editace) Ono tam moc není vidět, jak je to přidělaný. Vypadá to, že znak je na nějaké destičce. Editováno: 10. Listopad 2015, autor: Dula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.