Patrik1971 Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) Ja som Osramy CB Intense daval vo verzii H8 do hmloviek a teplota farby a vzhlad je velmi podobny xenonovej vybojke d3s.U mna spokojnost.Kazia mi to teraz tie fabricke led pasiky vo svetlach,ktorych teplota je ovela vyssia:-( Editováno: 4. Září 2015, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Odpovědi se asi nedočkáme, tak jsem si je objednal taky. Až je budu mít, nafotím a hodím sem. Objednal jsem tady: http://www.svetzarovek.eu/p-106107/k-106107/zarovka-h15-12v-15-55w-pgj23t-1-cool-blue-intense-osram/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 (editace) Čau. Neměl jsem čas nic napsat. Nebyly skladem, přišly až v pátek. Ale tak ve zkratce: Denní svícení je pěkný, víc do běla než standartní žárovky. Ne tak jako ty cool blue, ale už to není do žlutohněda. Dálkové jsou famozní, na silnici se mi zdá lehký odstín modrý barvy. Ty svítí fakt pěkně. Při zapnutých tlumených H7 ale svítí trochu i tyhle H15 a, to mě překvapilo, žlutohnědě jak největší šitky. To není moc pěkný. Možná by to šlo odkódovat, aby nesvítily spolu s těmi H7 Takže spokojenost? Nevím. Za poměrně dost peněz mám nadprůměrný dálkový světla, ale při jízdě na tlumené světla mi vadí ta dvoubarevnost. Komu to nevadí, tak je můžu doporučit. Na druhou stranu, být na trhu nějaký výběr, tak bych je asi za tu cenu znovu nekoupil. Jenže ono není z čeho vybírat. Bud standart, nebo ty cool blue, který sice hezky vypadají, ale nesvítí nebo tyhle Intense. No ale protože jsem je kupoval kvůli dálkám, tak jsem asi spokojenej. Dal bych jim 4 hvězdičky z 5. Já teď vůbec nestíhám, ale časem bych sem mohl hodit fotky v noci. Na O3 mám H15 Intense, na O2 NB Unlimited H1. Zajedu někam na polňačku a porovnám je Editováno: 9. Září 2015, autor: waleri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Ta dvoubarevnost je spíš u dálkových, ne? A vypínat H7, to by bylo trochu kontraproduktivní, vždyť světelný tok obou žárovek dohromady dělá víc než když by svítila jen H15. Ta cena je ale fakt děsná, za to to zatím nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Ne, on myslí když má zapnuté tlumené světla H7, tak svítí i ty H15 v režimu parkovaček a to uvádí, že svítí žlutohnědě. Ta H15 ma dvě vlákna jedno na denní svícení a parkovačky (při snížené intenzitě) a druhé vlákno je jen na dálkové světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 pava Tak tak. Do vlákna na denní svícení jde asi menší proud a pak to svítí jak na krchově. To kdyby nebylo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Žárovky dnes přišly a mé poznatky a první dojmy jsou v podstatě totožné s walerim. Dálkové skvělé, denní svícení o trošku bělejší, ale čekal jsem víc. Však posuďte sami z fotek.První tři fotky je samostatné denní svícení, čtvrtá je dálkové společně s tlumennými H7 night breaker a poslední tlumené s parkovačkami, jak píše i waleri, že je to hnus a fakt je. Za patnáct stovek to mohlo být lepší, ale celkově nelituji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Ak vsetko biele tak OK, aj ked za cenu priplatku ktory sa mi na tuto sluzbu nepozdava. Ale ak to ma byt zlto/biele, tak to radsej jednu farbu, zltu bez priplatku. Tajne som dufal ze nejaka zaujimava kombinacia na bielo sa bude dat spravit, ale zatial ako vidim ziadna slava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 No ty tlumené s parkovačkami je tedy fakt hnus, to bych lepší denní a dálkové asi oželel, mít OIII. Ještě že můj Rapid má ty parkovačky zvlášť a můžu svítit s nima bíle (Phillips White Vision T10). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Cena za H15-ky je vysoká, bohužel i v obyčejné verzi. http://www.svetzarovek.eu/p-4458/k-915/zarovka-h15-12v-15-55w-pgj23t-1-osram/ Rozdíl mezi obyčejnými a lepšími není zas tak velký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Hmmm, to sa fakt tie parkovacky nedaju pri tlmenych svetlach prekodovanim nejako vypnut??? Neverim, ze by to sikovny Ferda25 nevedel ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Jak je uvedeno výše H15 jsou vlastně trojkombinace: dálkové světla první vlákno, denní svícení druhé vlákno a parkovačky druhé vlákno s omezeným proudem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 (editace) Takze fakt sa mi javi ako najlepsie riesenie vypnutie fukncie parkovaciek pri tlmených svetlach (pri H15), su vtedy zbytocne... Editováno: 15. Září 2015, autor: tecki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Kdo ví, jak ty parkovačky vypnout, tak sem s tím. Hned to vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Urcite to vie Ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Já se chystal oslovit Ferdu25 kvůli START/STOPu. Pak jsem se na to vybod, ale jestli tohle dokáže vypnout, tak neváhám. Asi jsou 2 možnosti: Buď vypnout parkovačky nebo zvýšit proud na úroveň denního svícení. Volil bych tu druhou možnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 To je zaujimava myslienka, to denne by mi tak nevadilo, ako tie parkovacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Kdo ví, jak ty parkovačky vypnout, tak sem s tím. Hned to vyzkouším. Jde to, sám to mám na své. Jen jsem doplnil blinkr jako obrysovku. KOukni do vlakna o kodovani a adaptacich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Urcite to vie Ferda25 Ferda25 to ví a dneska aplikoval na mým autě. Původně jsem chtěl parkovačky při tlumených úplně vypnout, nakonec jsme se domluvili na zvýšení svítivosti jako u denního svícení. Asi to byla lepší volba, vypadá to mnohem líp. Už jsem se na to nemohl dívat, tak jsme se včera večer domluvili a dneska v poledne bylo hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Nějaké foto vysledku za šera by nebylo? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Já si myslím že to osvětluje, schválně zkusím ve čtvrtek změřit jak se to chová na regloskopu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Vypadá to moc dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Nezkoušel jste někdo H15 od firmy NOKYA ? Nevím jak je to s homologací, ale jinak dle obrázků vypadá že svítí hodně nabíleně a nabízí je i v H7. Jak se to bude chovat v kombinaci obrysové a tlumené to nevím Vzpomněl jsem si na ně pač x let využívám ty jejich žluté do mlhovek http://www.ebay.com/itm/NOKYA-H15-64176-7000K-TWO-BULBS-NOK7485-15-55W-AUDI-HEAD-LIGHT-REPLACE-DRL-LAMP-/141537837114?hash=item20f450003a:g:mfUAAOSwa39Usl58&vxp=mtr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 Zdravím objednal jsem si do svého Rapida H15 led a H8 led z eshop http://www.svetzarovek.eu/ Vydávají je za značku Samsung, ale na výrobku není ani památka po označení atd (Můj názor lepí to doma někde na koleni). H8 jsem musel jednu tu patičku zkrátit, abych je dostal přesně do mlhovky nebo udělat větší díru v mlhovce, ale to jsem měl strach, aby mi tam pasovali zpět halogen. H 15 se mi zatím nepodařilo otočit úplně, aby pasovalo...musím nejspíše vymontovat celý světlo vzít domů a kouknout kde co je větší jako u těch H8. Jako H7 jsem zvolil Osram Cool Blue Hyper a společně s mlhovkama super bílá spokojenost.Halogen H15 tomu dávají v dálce žlutý nádech, líbí se mi to, ale chci přece jen vyzkoušet i ty led H15 zda to nebude lepší. V parkovačkách mám obyč ledky z Globusu,koupil jsem Philips ty modré co vydávají za xenon efekt, ale po instalaci, svítili jako obyčejné halogenky žlutě. Budu rád zda se někdo podělí o zkušenost s těma H15 o instalaci se budu pokoušet v pondělí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.