Květen 16, 20187 r Jeste vcera to psalo nove aktualizace navigacnich dat v kvetnu a dnes to pise dalsi aktualizace v srpnu ( tak nevim zda nove mapy nebo jen nejake opravy
Květen 16, 20187 r To víš, zvykej si "simply clever", tj. nic se nezměnilo, jen něco překlopilo hlášku na webových stránkách.
Květen 17, 20187 r Takze konecne aktualizovane mapy musel jsem idinstalovat avg ( vzdy me to ukoncovalo instalaci) a jeste byla zavada v ukladani na sd kartu v 15% to vzdy napsalo chybu pres flesku bez problemu.....m.
Květen 21, 20187 r Funguje Vam korektne prehravani MP3 v novem Columbus 9.2" Temer kazdy druhy song zablne jakoby se nekolik vterin pretocilo FF (dost neprijmene pri vyssi hlasitosti). Mam to na sd karte. v PC to hraje bez problemu.
Květen 23, 20187 r Ahoj ma cenu davat sim primo do auta ? Dostanu tim nejake funkce navic ? Mam tarif s 10gb dat a pripojuji se pres telefon i volam ale mam moznost zdilene datove sim.. volat pres ni nechci potrebuji aby se me porad v aute na hovory paroval telefon ale na data by me nevadila a je jedno z ktere karty se odectou ... jen kdyby se tim otevrely nejake nove funkce aplikace ....milan
Květen 23, 20187 r Nebudes muset nastavovat hotspot v telefonu (vetsina telefonu ho po par mimutach neaktivity vypne). Pokud pouzivas connect portal, tak po zapnuti zapalovani te navigacimautimaticky vyzve, ze jsou nove trasy/waypointy/cile a jestli je chces stahnout. tomje asi tak vsechcno, co ziskas/ztratis.
Květen 23, 20187 r Dik za info o hospot me nejde ja mam 10gb a moja 1.5gb a deticky by me to vycucli filmama za jednodenni vylet...
Květen 23, 20187 r Myslel jsem to jinak. Mozna jsem tebe (nebo ty me) blbe pochopil. pokud by jsi v columbovi nemel simku, ale chtel dat vyuzivat veskere online sluzby (dopravni info, importy, pocasi atd), musis ho s internetem spojit jinak - pres hotspot, ktery vytvoris na svem mobilu, a navigaci s nim sparujes. mobily ale hotspot po par minutach neaktivity vypinaji, takze pri kzdem nastupu do auta bys musel telefon v mobilu aktivovat, aby byl columbus online. pokud columba k netu nepripojis (nebudes mit datovou dim ani pripojeni pres hotspot mobilu), zustanou funkcni jen sluzby spojene s care connect - posledni parkovaci misto, kontrola zamceno odemceno atd - ty pouzivaji vlastni vestavenou simku. imho datova simka je nejpraktictejsi.
Květen 24, 20187 r Jeste doplnim ze jako datova sim je aktualne nejvyhodnejsi twist datovka, online dopravni info za mesic mi sebere asi 100,- (cca 250MB dat). resil jsem neco podobneho a misto neustaleho zapinani hotspotu jsem poridil nakonec tuto sim.
Červen 5, 20187 r Mám Tasker a WiFi hotspot se mi v mobilu vytvoří při připojení přes Bluetooth (aktivační událost). Columbus pak připojím na WiFi mobilu a hotovo. Plus YouTube dceři jede přes stejný hotspot... vše je automatické a bez problémů. Dále v mobilu Android auto, s komunitní navigací Waze, Google Hudba...a jsem spokojený. Datovou SIM jsem tudíž zcela zavrhl.
Červen 6, 20187 r před 9 hodinami, spirito napsal: http://infotainment-cdn.skoda-auto.com/base/maps/HIGH12_P169_EU_2018_2019.zip pro jakou verzi infotaitment to je? pujde na Columbus 9.2"?
Červen 6, 20187 r Skoda o nejake aktualizaci mlci, proto se ptam, 166 vypada na ECE2018, prave ze 169 by mohl byt nejaky update
Červen 6, 20187 r Je bezpečné ho stahovat a instalovat z hlediska následné kompatibility ostrých verzí? Už to někdo zkoušel? Jedu příští týden Španělsko a aktuální mapy by se hodily, ale funkční :-)
Červen 6, 20187 r Nahráno. Vše v pořádku, ona to už je ostrá verze, jen to není zatím uvolněné pro VINka.
Červen 7, 20187 r Také nahráno, vše v pořádku. Columbus 9.2". Zajímavé je, že u souborů je datum 21.3.2018 a Škoda-auto píše "příští aktualizace je plánovaná na srpen 2018".
Červen 7, 20187 r super, stazeno, odpoledne nahraju. Mozna hloupej dotaz, ale na flashku to nahrat vcetne toho adresare nebo v rootu musi byt ten metafile?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.