Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

kde se da stahnout? na ofiko portalu pro muj VIN  update neni

SW se uzivatelsky neprehrava.

Nevim jakym zpusobem se prehrava, ale portal hlasi:

Software

Nebyly nalezeny žádné aktualizace firmware pro daný VIN

.. a zaregistroval tam někdo nějakou jinou zprávu? Já ještě ne.

OK, kdyz vime ze je novy FW, existuje nejaky changelog k ty verzi? 

@ferda25 co ma ten novy Soft navyše?? Da sa prehrať do každého columba??

ked ma s3 seriovo mensi displej, da sa kupit columbus a pojde to bez problemov?

Pokud má Amundsen tak ano

potom super, treba neco kodovat? za kolko sa da zohnat columbus?

Pokud chceš jen větší displej, stačí vyměnit za displej z Columbuse. Návod na výměnu určitě najdeš. Je to levnější.

bady555::displej columbusa zozenies za 200eur ja som tak zohnal aj z vymenou.Treba len hladat bez vyskusania by som nekupoval.

Upraveno od cobra112

před 52 minutami, bady555 napsal:

ked ma s3 seriovo mensi displej, da sa kupit columbus a pojde to bez problemov?

Skúšal niekto vymeniť columbusa displej za columbusa noveho kde je obrazovka bez tlacidiel?? Iba dotyk??? Je to vôbec možné???

Ahoj taky jsem chtel vymenit starsi typ za novejsi ale jen v tom pripade ze by sa me rozchodil skoda conekt aby a me rozchodila spojeni telefon- auto mohl bych na dalku zamknout zkontrolovat kde ja atd... jinak mel jsem moznost vyzkouset novy columbus mel jsem novu L&K na vikend nez jsem koupil 2016 a to sklenene radio je nestesti po kazdem zmacknuti zustane otisk prstu takze hadrik a furt cistit ...kdyby byla sance tu funkci  conekt rozjet na starsim columbu ( ferda25 nebo nekdo podobny ) orig slot pro sim kartu uz v aute mam sel bych do toho.... 

Jinak www.mihocar.cz ma ty radia

Vcera ma prijemne prekvapilo taketo hlasenie. Aj ked som bol 70km daleko, jazdil som po Bratislave a navigaciu som nemal spustenu tak ma to opakovane upozornovalo. To uz mi prislo celkom otravne.

E2EA0164-D4E7-43C2-89C4-C18B34D1D635.jpeg

Ano. Zda sa mi ale, ze z maxidotu to po chvili zmizlo a na columbuse to zostalo az pokial som to nepotvrdil.

Ještě by to mělo napsat, že má člověk sundat prkýnko, spláchnout a zhasnout. Hrozný.

• 2 týdny později...

Dnes rano som navštívil škoda servis že mam problem s Columbom (ked je mraz silnejsi tak rano nereaguje na dotyk,  ale samovoľne prepina stanice) ..... odporučili prehrať softvér... 

Pôvodný soft som mal 0318 a prehrali mi tam najnovší 1233 ... 

.. viac info dodam časom... nebol cas ani nastavit rádio zatiaľ... 

Inak auto uz nieje v záruke a nedalo sa mi prehrat soft v ramci záruky (teda zdarma) a tak som platil 30€ myslim že cena je v pohode.

20180918_000016.jpg

20181221_093720.jpg

20181221_115301.jpg

Mne ho prehravali koncom novembra zdarma na zaruku, prekvapilo ma ze to trvalo 2 hodiny, inak vyriesilo to vela problemov s iphonom a aj zobrazovanie pdc nabieha rychlejsie...

@ferda25 

Zdravim Ferdo,

Mam problem s displejem navigace kdyz je zima, cetl jsem na foru ze by to mohl resit upgrade sw.  chtel bych se jeste zeptat zda jde v S3 vypnout autostop tak aby to nekde neukazovalo chybu a nastavit moznost zavirani kufru tlacitkem zevnitr auta. Diky za info, DavidP

• 3 týdny později...

K novemu auto s Columbusom nema byt aj SD karta s mapami?Ci treba si ju zakupit separe?

Ja som nedostal a myslim, ze to nema vyznam.

Ke Columbovi neni, mapy jsou vevnitt.

Ale můžeš si je stáhnout ze Škoda Update portálu na SD a tím si je zaktualizovat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.