Listopad 23, 20186 r Nevim jakym zpusobem se prehrava, ale portal hlasi: Software Nebyly nalezeny žádné aktualizace firmware pro daný VIN
Prosinec 5, 20186 r Pokud chceš jen větší displej, stačí vyměnit za displej z Columbuse. Návod na výměnu určitě najdeš. Je to levnější.
Prosinec 5, 20186 r bady555::displej columbusa zozenies za 200eur ja som tak zohnal aj z vymenou.Treba len hladat bez vyskusania by som nekupoval. Upraveno Prosinec 5, 20186 r od cobra112
Prosinec 5, 20186 r před 52 minutami, bady555 napsal: ked ma s3 seriovo mensi displej, da sa kupit columbus a pojde to bez problemov?
Prosinec 5, 20186 r Skúšal niekto vymeniť columbusa displej za columbusa noveho kde je obrazovka bez tlacidiel?? Iba dotyk??? Je to vôbec možné???
Prosinec 6, 20186 r Ahoj taky jsem chtel vymenit starsi typ za novejsi ale jen v tom pripade ze by sa me rozchodil skoda conekt aby a me rozchodila spojeni telefon- auto mohl bych na dalku zamknout zkontrolovat kde ja atd... jinak mel jsem moznost vyzkouset novy columbus mel jsem novu L&K na vikend nez jsem koupil 2016 a to sklenene radio je nestesti po kazdem zmacknuti zustane otisk prstu takze hadrik a furt cistit ...kdyby byla sance tu funkci conekt rozjet na starsim columbu ( ferda25 nebo nekdo podobny ) orig slot pro sim kartu uz v aute mam sel bych do toho.... Jinak www.mihocar.cz ma ty radia
Prosinec 6, 20186 r Vcera ma prijemne prekvapilo taketo hlasenie. Aj ked som bol 70km daleko, jazdil som po Bratislave a navigaciu som nemal spustenu tak ma to opakovane upozornovalo. To uz mi prislo celkom otravne.
Prosinec 6, 20186 r Ano. Zda sa mi ale, ze z maxidotu to po chvili zmizlo a na columbuse to zostalo az pokial som to nepotvrdil.
Prosinec 7, 20186 r Ještě by to mělo napsat, že má člověk sundat prkýnko, spláchnout a zhasnout. Hrozný.
Prosinec 21, 20186 r Dnes rano som navštívil škoda servis že mam problem s Columbom (ked je mraz silnejsi tak rano nereaguje na dotyk, ale samovoľne prepina stanice) ..... odporučili prehrať softvér... Pôvodný soft som mal 0318 a prehrali mi tam najnovší 1233 ... .. viac info dodam časom... nebol cas ani nastavit rádio zatiaľ... Inak auto uz nieje v záruke a nedalo sa mi prehrat soft v ramci záruky (teda zdarma) a tak som platil 30€ myslim že cena je v pohode.
Prosinec 22, 20186 r Mne ho prehravali koncom novembra zdarma na zaruku, prekvapilo ma ze to trvalo 2 hodiny, inak vyriesilo to vela problemov s iphonom a aj zobrazovanie pdc nabieha rychlejsie...
Prosinec 25, 20186 r @ferda25 Zdravim Ferdo, Mam problem s displejem navigace kdyz je zima, cetl jsem na foru ze by to mohl resit upgrade sw. chtel bych se jeste zeptat zda jde v S3 vypnout autostop tak aby to nekde neukazovalo chybu a nastavit moznost zavirani kufru tlacitkem zevnitr auta. Diky za info, DavidP
Leden 14, 20196 r K novemu auto s Columbusom nema byt aj SD karta s mapami?Ci treba si ju zakupit separe?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.