bojler Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 před 10 hodinami, guest100 napsal: proč trvale?, nahraješ do rádia na SSD U Columba v omezenem rozsahu mozna, jinam ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas85Z Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Jakým způsobem se dají vůbec přehrávat filmy v MIB3? Jedině přes mobil? Dotaz nejspíš na Ferdu, který toho ví dost.... Omlouvám se za možná hloupý dotaz, ale jsem už řady let zvyknutý na přehrávání videí a pomocí SD karty mě to přišlo "user friendly". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 (editace) Auto mam 3 mesiace, ale do včerajška som o takejto úprave nevedel... Editováno: 4. Září 2019, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 @guest100 Ukazuje, kdyz si v tom doplnkovem okne navolis navigaci a pak si das prave ten manevr ? Ja nahodou prisel na to, ze pisnicku v doplnkovem okne lze pripinat na dalsi/predchozi tazenim do strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 https://github.com/jilleb/mib2-toolbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 Ferdo, da se pres ten mib2 toolbox menit menu jizdnich profilu? Rad bych tam zkusil dodelat dalsi nastaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 V 19. 7. 2019 na 11:08, Aleš_BX napsal: tak jsem provedl dle tvé rady a o všechna data kromě jízd jsem přišel... tedy cíle, POI, RSS kanály, opuštění oblasti, informace o překročení rychlosti, vše jsem musel znovu nastavovat.... a zeměkouli mám stále červenou, tedy víc škod než užitku... Divné, medzičasom sa mi to stalo zas. Opäť som vymazal v aute Škoda Connect a po spárovaní mi všetko zostalo... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 8. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2019 Delší dobu není možné stáhnout mapy z http://updateportal.skoda-auto.com/ neví někdo proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 A co Ti to hlásí ? U mne tedy " Nebyly nalezeny žádné mapové podklady pro daný VIN ". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Nebude to tím,že už třebas skončila podpora.Mám dojem,že zprvu říkali 3 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalToman Vloženo 12. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2019 V 21. 10. 2017 na 22:11, Mak.cz napsal: Zdravim, rad bych se zeptal, zda se Vam nekomu stalo, ze by Columbus zacal hlasit hlasky jako:SmartLink - Funkci muzete uvolnit aktivacnim klicem. Obratte se na sveho prodejce [ OK ] nebo po kliknuti na tlacitko PHONE pouze tato hlaska a tlacitko OK Telefon je nedostupny [ OK ] neboFuknci HLASOVE OVLADANI muzete uvolnit aktivacnim klicem. Obratte se na sveho prodejce [ OK ] auto bylo na klasicke zarucni prohlidce a byla provedena vymena mechaniky SD slotu radia (krabice v uloznem prostoru se dvema sloty sd a cd rom). Jo a jeste tam nemam mapy, takze jsem se je pokusil stahnout, vytvoril jsem updatovaci SD kartu, nicmene nevim zda to pujde jen updatnou, kdyz mi to hlasi: Navigacni data v systemu infotainment nejsou platna. Zkotrolujte data. Jinak vlastni vymena SD slotu se asi povedla, protoze oba sloty funguji jako zdroj muziky. Diky za rady, ale asi budu opet muset do servisu, tohle doma asi nenastavim co? Mak V 21. 10. 2017 na 22:11, Mak.cz napsal: Ahoj, jak jsi vyřešil tento problém? Nyní mám stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Dnes provedena oprava nového menu na Columbusu verze MIB2 v novém skinu(zobrazené menu již "neutíká" mimo obrazovku): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeCZman Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 (editace) Tak už mám menu klimatizace v novém skinu opraveno. Díky @ferda25 za opravu! Editováno: 13. Listopad 2019, autor: FreeCZman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 Ahoj všem. potreboval bych poradit ohledně aktualizace map v sup3. Aktualizace on-line přímo na navi v autě mi neprobehne. Stav je jako na obr. Tedy data stažena ale neprobehne aktualizace. Nevíte kde by mohl být problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 Dle mého to vůbec data nestáhlo. Po takové chybě je vždy nutné provést aktualizaci pomocí sd karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 Mě se to taky párkrát stalo, stáhl jsem to při další jízdě ještě asi 2x a pak to proběhlo, ale vypadá to, že to je častá závada. Většinou, když jsem stahoval třeba 2-3 země najednou, tak první dvě proběhly a na třetí se to seklo. Při dalším načtení zemí ke stažení už tam první dvě nebyly, tzn. byly aktualizované a ta třetí seklá se nabízela znovu k aktualizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 Kupodivu po zastavení a vypnutí zapalování se mapa nahrala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 V 13. 11. 2019 na 12:46, FreeCZman napsal: Tak už mám menu klimatizace v novém skinu opraveno. Díky @ferda25 za opravu! Odkud se bere tento nový skin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeCZman Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 @BirK bere se u @ferda25 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Je nieco aktualnejsie,ako mam ECE 2019/2020? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Nové mapy pro Columbus: http://vw-mapscdn.tdd.adacorcdn.com/P184_N60S5MIBH3_EU.7z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Ze diky,su tam...cista ECE 2020... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfak Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 V 20. 11. 2019 na 19:39, ferda25 napsal: Nové mapy pro Columbus: http://vw-mapscdn.tdd.adacorcdn.com/P184_N60S5MIBH3_EU.7z Ahoj, nejaky specialni figl nez ze to nahraju na novou SD kartu? HW: H30 SW: 0353 Díky P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Řekl, bych, že hlavní "fígl" je si stáhnout mapy pro Amundsena, když máš Amundsena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipZ Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 DVBT-2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.