Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

no nechápu, u mě se jedná o model 9/2015 LK a za jízdy nesvítí :( tak tohle ale fakt nechápu ? do uvidíme kde je zakopanej pes ale asi to půjde když někomu to za jízdy svítí, jen mě napadlo, komu to svítí máš udělanej odblok obrazu ? ale to s tím asi nebude souviset :unsure:

Vloženo

Nene nebyl superb j kupivany z škody jako předvadečky za super price a nikde jsem s ním nebyl a na tohle jediny jsem prisel, ale asi nejsem jedinnej tak doufám že to pujde vyřešit.

Vloženo

Zdravím ferdo25,

rozumím tomu správně, že pokud mám tažné zařízení na novém SIII LaK (výroba 09/2016), tak by šlo mimo jiné aktivovat i podporu asistenta pro parkování s přívěsem, byť tuto funkci ani nenabízí? Jak poznám, zda-li mám novější jednotku (5QA). Omlouvám se za laické dotazy a děkuji za reakci. 

Vloženo

Tak nevím kde byl zakopanej pes, ale problém s tou linkou na palubce co za jizdynesvitila, se odstraní sám. Dal jsem tovarní nastavení apotom si vse znova ponastavoval a funguje jak má, svítí i za jizdy. Tak to nechápu.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj,

mam prosbu ohledne amundsena a adresy 5F

pomuze mi prosim nekdo rozkodovat dlouhe kodovani - podle zaznamu, ktere mam, tak puvodni kodovani bylo

03840101000000001111000200080A002F00000000000000C6

a nyni je tam ted 

03840101000000001111000200080A002F0200E401200100C6

a kdyz ho tam chci dat ted, tak prestane hrat radio a nevim co to dalsiho udela...

Poradite?

DIky

Vloženo

Dnes s uživatelem Ferda25 nakódováno dálkové otevírání kufru dálkovým ovladačem se zvýšeným dosahem při otevření, zavření ze vzdálenosti min.10m. Super věc, doporučuji.

Vloženo

Ahojte,

co poviete na tuto moznost deaktivacie Start-Stop? nepoznate ju? niekde z RO stranky ;)

08-HVAC IDE04159-Deactivation of start-stop system, not activated

Vloženo

Nepodarilo sa niekomu povolit DRLs v Menu na MY17?

(2)-Daytime running lights-Tagfahrlicht Aktivierung durch BAP oder Bedienfolge moeglich - change to active na MY17 nefunguje.

Vloženo

Akusticke potvrdenie - Aktivacia/deaktivacia akustickych signalov pri zamykani/odomykani vozidla

IDE02269-ENG122188-Acknowledgement signals-Menuesteuerung akustische Rueckmeldung

Change to active

Na MY17 sa po zmena na active neprejavi. V menu dana polozka nefiguruje. Neskusal to niekto? asi to bude ine adaptation. 

Vloženo
V ‎03‎.‎11‎.‎2016 at 20:53, tomson1 napsal:

Dnes s uživatelem Ferda25 nakódováno dálkové otevírání kufru dálkovým ovladačem se zvýšeným dosahem při otevření, zavření ze vzdálenosti min.10m. Super věc, doporučuji.

Tak jsem natočil video o skutečné vzdálenosti otevírání / zavírání na dálku a je to cca 18m.

https://ulozto.cz/live/!FgeGaum2CbUm/20161105-083648-mp4

Vloženo

No,trošku postrádám smysl toho,že bych musel na 15 metrů auto zavírat.Otevřu jej proto,abych něco naložil.Když naložím,jsem u kufru a můžu zavřít.

Jinak Ferda-dobrý :-),třebas napíše jak na to :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...