Bladik Vloženo 29. leden 2019 Vloženo 29. leden 2019 Nee ty brzdy nemají nic společného s DCC či úpravama co dělal Ferda, ale asi by to spíše lépe popsal on...pokud teda bude chtít :) Citovat
ferda25 Vloženo 29. leden 2019 Vloženo 29. leden 2019 K tomu vedení pod 50 km/h máš zapnuté adaptivní vedení v pruhu??? U brzd jsem jen dokončil softwarově to, co mělo být dokončeno na lince již z výroby a už jsem zde o tom psal, že jsem hledal proč VW brzdí jinak až jsem to našel.... Citovat
DavidSK Vloženo 29. leden 2019 Vloženo 29. leden 2019 To platí aj pre iné vozy Škoda? (brzdy) Citovat
bady555 Vloženo 29. leden 2019 Vloženo 29. leden 2019 neviem, mne brzdi celkom dobre, v com je rozdiel? Citovat
ferda25 Vloženo 29. leden 2019 Vloženo 29. leden 2019 Právě, že jen "celkem dobře". Ano platí to pro všechny vozy Škoda. Citovat
KarelM Vloženo 29. leden 2019 Vloženo 29. leden 2019 Přece by nepustili do výroby vůz, který by měl nedostatky v brzdění. V čem je takový rozdíl, nemohu najít ten Tvůj dřívější příspěvek, kde to popisuješ. Není to obdobná záležitost jak s tím plynovým pedálem? - změní se jen charakteristika, stejný efekt při menším kroku pedálu. Citovat
LukášCBR Vloženo 29. leden 2019 Vloženo 29. leden 2019 Nechci tady dávat offtopic, ale tuto informaci slyším prvně a logicky mě zajímá, jelikož můj povoz (OIIIFL) je, co se brzd týče, docela bída :-)). [mention=3099]Ferda25[/mention], můžeš osvětlit případně do PM? Díky. Citovat
bojler Vloženo 29. leden 2019 Vloženo 29. leden 2019 Zajimave, predchozi i soucasna OIII predFL naopak brzdama pocitove prijemne prekvapila a u SIII to i se zdevastovanym zadnim oblozenim taky nevypada vylozene spatne. Musim rict, ze nevim, jestli se smat a nebo brecet. Diskusni forum a delaji se tady tajnosti se SZ i nad popisem upravy samotne.. 2 1 Citovat
LukášCBR Vloženo 29. leden 2019 Vloženo 29. leden 2019 Nekaž si plakáním zbytek dne. Má prosba se týkala hlavně OIII FL, tudíž jsem zmínil možnost SZ, ať nedostanu přes prsty, když jsme v sekci “Kódování Superb”. Pokud zjistím více, prozradím ti to. Platí? :-)) Citovat
bojler Vloženo 29. leden 2019 Vloženo 29. leden 2019 Stejne se MQB auta velmi prekryvaji, takze je to ve velke casti veci nezavisle na modelu. Predpokladam, ze se jedna o vec kolem stavu plneni brzdovky, ale kdo vi. Citovat
KarelM Vloženo 30. leden 2019 Vloženo 30. leden 2019 ... ano dělají se zbytečné tajnosti a půvab tohoto fóra se pomalu vytrácí. 2 1 Citovat
cosby Vloženo 30. leden 2019 Vloženo 30. leden 2019 Nevím, jak vy kluci,ale měl jsem OIII 1,8 TSi,Sup III TDi a te´d mám SIII 2,0 TSi a na brzdy si tedy stěžovat nemusím. Naopak oproti jiným vozům myslím dost dobrý a věřte,že se za měsíc v pár jiných vozech projedu Citovat
Shaarky Vloženo 30. leden 2019 Vloženo 30. leden 2019 To mi připomíná, že u O II jsem nedávno našel možnost zvýšení účinku posilovače brzd... není něco podobného i u S III? Citovat
michal2009 Vloženo 30. leden 2019 Vloženo 30. leden 2019 před 32 minutami, KarelM napsal: ... ano dělají se zbytečné tajnosti a půvab tohoto fóra se pomalu vytrácí. Za správu fóra to cítíme podobně a brzy tomu bude konec 1 1 Citovat
bady555 Vloženo 30. leden 2019 Vloženo 30. leden 2019 co sa s tymi brzdami zmeni? bude silnejsie brzdit? iny nabeh? alebo co? Citovat
Bladik Vloženo 30. leden 2019 Vloženo 30. leden 2019 Ahoj, to jsem nechtěl, zase rozohnit takovou debatu..pokusím se to vysvětlit, i když to asi nebude úplně erudované :) Jde o to, že se naprosto změnil projev na sešlápnutí brzdového pedálu a i jeho účinnost na sílu sešlápnutí je jiná, prostě lepší. Např. pomalé popojíždění do garáže, tzv. na doraz, jde pomocí jemného sešlapování brzdového pedálu úplně v pohodě, do tohoto zásahu jsem vždy posledních pár cm poskakoval a reakce na pedál byla přímo katastrofální(podotýkám, že nemám zapnutý autohold). @bojler to co si napsal tak o něco takového se jednalo 3 Citovat
AdoksS Vloženo 30. leden 2019 Vloženo 30. leden 2019 Někteří jsou opravdu velcí tajnůstkáři. A je to škoda, degraduje to celé forum. 1 1 Citovat
rrozbroj Vloženo 31. leden 2019 Vloženo 31. leden 2019 Dnes som sa stretol S3 ktora ma zvlastny problem. Maijtel auta si v minulosti dal vypnut denne svietenie v poloho 0 a od vtedy mu nesvieti interierove svetlo (to nad hlavou) ked otvori dvere alebo vytiahne klucit zo zapalovania. V ziarovkach nieje problem. Stretol sa niekto s takym problemom ? Je mozne ze pocas zasahu diagnostikou nieco bolo vypnute co nemalo byt ? Citovat
rrozbroj Vloženo 31. leden 2019 Vloženo 31. leden 2019 interierove svetlo je mozne zapalit a svieti, preto usudzujem ze pocas zasahu diagnostikou bolo nieco vypnute alebo prestavene tak, ze to svetlo nevie o tom ze sa ma zapalit. Citovat
rrozbroj Vloženo 31. leden 2019 Vloženo 31. leden 2019 este mam otazku, pri adaptacii svetie je pri kazdom svetle oznacenie funcii a b c napriklad a cisla. ako zistim ktora funkcia je na co ? je niekde popis ? vsetko je v nemcine. Dakujem , Citovat
PistaTT Vloženo 31. leden 2019 Vloženo 31. leden 2019 (editace) interierove svetlo ma prepinac pre automaticke zasvecovanie/zhasinanie. uisti sa, ze je spravne prepnuty (na obrazku prepinac A) Editováno: 31. leden 2019, autor: PistaTT Citovat
signoflife Vloženo 31. leden 2019 Vloženo 31. leden 2019 před 3 hodinami, rrozbroj napsal: este mam otazku, pri adaptacii svetie je pri kazdom svetle oznacenie funcii a b c napriklad a cisla. ako zistim ktora funkcia je na co ? je niekde popis ? vsetko je v nemcine. Dakujem , Google translator nebo pokusný králík. Citovat
signoflife Vloženo 31. leden 2019 Vloženo 31. leden 2019 Nebo mohu poskytnout toto. Ale taky německy. Codierübersicht OneNote(neu)_1.pdf 1 Citovat
rrozbroj Vloženo 31. leden 2019 Vloženo 31. leden 2019 Dakujem, presne nieco take som zhanal, uz len vymysliet ako to prelozit :D Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.