Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ještě dodávám screenshot co tam mám na výběr, nic víc tam není

Bez názvu.png

Vždyť to není ani S3 ? podívej se, v jaké jsi sekci..

Co se týče S2FL, vrať to nastavení zpět, tam to přes VCDS bezpečně nevypneš. Musíš za někým, kdo má VCP. 

To se Superb III nedělal. Jseš si jistej tím, co děláš?

Právě teď, michal2009 napsal:

Vždyť to není ani S3 ? podívej se, v jaké jsi sekci..

Není, ale v této sekci aspoň někdo komunikuje ? 

Ten princip bude úplně stejný nebo se mýlím?

Právě teď, michal2009 napsal:

To se moc mýlíš. Zahrávej si ?

Já se díval po fórech a všude to řeší nastavením napětí na 12V. Dokonce kamarád to taky tak dělal na své Octavii a funguje mu to.

Jo to máš pravdu no ?

Úplně jina platforma. Takže závěr: vrať to zpět a buď rád, že auto funguje.. a buď mačkej tlačítko, nebo si vyhledej člověka, kdo má odpovídající vybavení a zkušenosti. 

Když jsi tak erudovaný proč mu nenapíšeš, že má dát ručně kanál 13 a uložit hodnotu FF20FF a posíláš ho za Aldou???

Upraveno od ferda25

před 1 minutou, ferda25 napsal:

Když jsi tak erudovaný proč mu nenapíšeš, že má dát ručně kanál 13 a uložit hodnotu FF20FF a posíláš ho za Aldou???

Díky vyzkouším, to nastavení předtím vrátit teda zpět?

Asi bych zakázal login přes FaceBook...

Přesně tohle je Ferdo věc, kterou mě neskutečně sereš. Michal (a má u mě pořád vroubek z let minulých) nenapsal nic špatného. Nešlo by to příště napsat bez těch narážek?

Vzhledem k tomu, že ferda25 smazal můj edit k jeho komentáři, tak jen moje odpověď: posílám ho za někým, kdo bude vědět co dělá (nejen za Alešem) a bude mít na tento úkon záruku, že nebude nic dodrbané?

Lze dokodovat na MR2016, řasy ve světlech ? Dík moc za odpovědi. 

Pokud myslíš "řasy" u denního svícení, vyzkoušej toto:

09 - Centr. electr.

16- Login: 31347

10 -Adaptace:

(8)Leuchte17TFL R BLK ......... C17, not active→Daytime running lights (Tagfahrlicht)

(10)Leuchte17TFL R BLK ......... CD17  0→100 %

(8)Leuchte16BLK SLB ......... C16, not active→ Daytime running lights (Tagfahrlicht)

(10)Leuchte16BLK SLB......... CD16  0→100%

A bude to fungovat i u hlavních světel ? 

Mě ano.

před 20 hodinami, michal2009 napsal:

Co pořád blbnete s těma Strakonicema? To, že se tu lidé tak neprezentují neznamená, že to nevyřeší kdokoliv jiný. Například na Moravě je mistr přes VCP Alda, k němu do Perné to máš kousek.

Je na neho nejaky kontakt v te Perne? Pro nas Moravaky by to bylo realnejsi nez jezdit do Strakonic

Podle jeho reakcí zde na foru to tak mnohým nepřipadá (jsem zvědav jestli od něho chytnu další mínus ?). Ale třeba se pletu.

Môžem sa opytať Ferdu 25 aké sú jeho skusenosti s nakodoovaním "Audi" plynu? Mam S3  r.v.2016 1,6TDI 88kw DSG, niekde som však zachytiil, že po nakodovaní tohto"Audi plynu" začala riadiaca jednotka ABS, alebo nejaka iiná vyhadzovať chyby.

Ďakujem

PS: Má to z tvojho pohľadu vôbec zmysel kodovať?

Mně např. není jasné, jak se změna u brzd projeví. Lineární nástup, vyšší účinnost, nebo něco jiného?

Taky se přidávám s prosbou o vysvětlení ohledně brzd a zda-li je možné aplikovat i na OIII FL.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.