Leden 29, 20196 r Nee ty brzdy nemají nic společného s DCC či úpravama co dělal Ferda, ale asi by to spíše lépe popsal on...pokud teda bude chtít :)
Leden 29, 20196 r K tomu vedení pod 50 km/h máš zapnuté adaptivní vedení v pruhu??? U brzd jsem jen dokončil softwarově to, co mělo být dokončeno na lince již z výroby a už jsem zde o tom psal, že jsem hledal proč VW brzdí jinak až jsem to našel....
Leden 29, 20196 r Přece by nepustili do výroby vůz, který by měl nedostatky v brzdění. V čem je takový rozdíl, nemohu najít ten Tvůj dřívější příspěvek, kde to popisuješ. Není to obdobná záležitost jak s tím plynovým pedálem? - změní se jen charakteristika, stejný efekt při menším kroku pedálu.
Leden 29, 20196 r Nechci tady dávat offtopic, ale tuto informaci slyším prvně a logicky mě zajímá, jelikož můj povoz (OIIIFL) je, co se brzd týče, docela bída :-)). [mention=3099]Ferda25[/mention], můžeš osvětlit případně do PM? Díky.
Leden 29, 20196 r Zajimave, predchozi i soucasna OIII predFL naopak brzdama pocitove prijemne prekvapila a u SIII to i se zdevastovanym zadnim oblozenim taky nevypada vylozene spatne. Musim rict, ze nevim, jestli se smat a nebo brecet. Diskusni forum a delaji se tady tajnosti se SZ i nad popisem upravy samotne..
Leden 29, 20196 r Nekaž si plakáním zbytek dne. Má prosba se týkala hlavně OIII FL, tudíž jsem zmínil možnost SZ, ať nedostanu přes prsty, když jsme v sekci “Kódování Superb”. Pokud zjistím více, prozradím ti to. Platí? :-))
Leden 29, 20196 r Stejne se MQB auta velmi prekryvaji, takze je to ve velke casti veci nezavisle na modelu. Predpokladam, ze se jedna o vec kolem stavu plneni brzdovky, ale kdo vi.
Leden 30, 20196 r Nevím, jak vy kluci,ale měl jsem OIII 1,8 TSi,Sup III TDi a te´d mám SIII 2,0 TSi a na brzdy si tedy stěžovat nemusím. Naopak oproti jiným vozům myslím dost dobrý a věřte,že se za měsíc v pár jiných vozech projedu
Leden 30, 20196 r To mi připomíná, že u O II jsem nedávno našel možnost zvýšení účinku posilovače brzd... není něco podobného i u S III?
Leden 30, 20196 r před 32 minutami, KarelM napsal: ... ano dělají se zbytečné tajnosti a půvab tohoto fóra se pomalu vytrácí. Za správu fóra to cítíme podobně a brzy tomu bude konec
Leden 30, 20196 r Ahoj, to jsem nechtěl, zase rozohnit takovou debatu..pokusím se to vysvětlit, i když to asi nebude úplně erudované :) Jde o to, že se naprosto změnil projev na sešlápnutí brzdového pedálu a i jeho účinnost na sílu sešlápnutí je jiná, prostě lepší. Např. pomalé popojíždění do garáže, tzv. na doraz, jde pomocí jemného sešlapování brzdového pedálu úplně v pohodě, do tohoto zásahu jsem vždy posledních pár cm poskakoval a reakce na pedál byla přímo katastrofální(podotýkám, že nemám zapnutý autohold). @bojler to co si napsal tak o něco takového se jednalo
Leden 31, 20196 r Dnes som sa stretol S3 ktora ma zvlastny problem. Maijtel auta si v minulosti dal vypnut denne svietenie v poloho 0 a od vtedy mu nesvieti interierove svetlo (to nad hlavou) ked otvori dvere alebo vytiahne klucit zo zapalovania. V ziarovkach nieje problem. Stretol sa niekto s takym problemom ? Je mozne ze pocas zasahu diagnostikou nieco bolo vypnute co nemalo byt ?
Leden 31, 20196 r interierove svetlo je mozne zapalit a svieti, preto usudzujem ze pocas zasahu diagnostikou bolo nieco vypnute alebo prestavene tak, ze to svetlo nevie o tom ze sa ma zapalit.
Leden 31, 20196 r este mam otazku, pri adaptacii svetie je pri kazdom svetle oznacenie funcii a b c napriklad a cisla. ako zistim ktora funkcia je na co ? je niekde popis ? vsetko je v nemcine. Dakujem ,
Leden 31, 20196 r interierove svetlo ma prepinac pre automaticke zasvecovanie/zhasinanie. uisti sa, ze je spravne prepnuty (na obrazku prepinac A) Upraveno Leden 31, 20196 r od PistaTT
Leden 31, 20196 r před 3 hodinami, rrozbroj napsal: este mam otazku, pri adaptacii svetie je pri kazdom svetle oznacenie funcii a b c napriklad a cisla. ako zistim ktora funkcia je na co ? je niekde popis ? vsetko je v nemcine. Dakujem , Google translator nebo pokusný králík.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.