Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

K tomu vedení pod 50 km/h máš zapnuté adaptivní vedení v pruhu???

U brzd jsem jen dokončil softwarově to, co mělo být dokončeno na lince již z výroby a už jsem zde o tom psal, že jsem hledal proč VW brzdí jinak až jsem to našel....

Vloženo

Přece by nepustili do výroby vůz, který by měl nedostatky v brzdění. V čem je takový rozdíl, nemohu najít ten Tvůj dřívější příspěvek, kde to popisuješ. Není to obdobná záležitost jak s tím plynovým pedálem? - změní se jen charakteristika, stejný efekt při menším kroku pedálu.

Vloženo

Nechci tady dávat offtopic, ale tuto informaci slyším prvně a logicky mě zajímá, jelikož můj povoz (OIIIFL) je, co se brzd týče, docela bída :-)).

[mention=3099]Ferda25[/mention], můžeš osvětlit případně do PM? Díky.

Vloženo

Zajimave, predchozi i soucasna OIII predFL naopak brzdama pocitove prijemne prekvapila a u SIII to i se zdevastovanym zadnim oblozenim taky nevypada vylozene spatne.

Musim rict, ze nevim, jestli se smat a nebo brecet. Diskusni forum a delaji se tady tajnosti se SZ i nad popisem upravy samotne..

• Líbí se mi 2
  • Pozitivní 1
Vloženo

Nekaž si plakáním zbytek dne. Má prosba se týkala hlavně OIII FL, tudíž jsem zmínil možnost SZ, ať nedostanu přes prsty, když jsme v sekci “Kódování Superb”.

Pokud zjistím více, prozradím ti to. Platí? :-))

Vloženo

Nevím, jak vy kluci,ale měl jsem OIII 1,8 TSi,Sup III TDi a te´d mám SIII 2,0 TSi a na brzdy si tedy stěžovat nemusím.

Naopak oproti jiným vozům myslím dost dobrý a věřte,že se za měsíc v pár jiných vozech projedu

Vloženo

Ahoj, to jsem nechtěl, zase rozohnit takovou debatu..pokusím se to vysvětlit, i když to asi nebude úplně erudované :)

Jde o to, že se naprosto změnil projev na sešlápnutí brzdového pedálu a i jeho účinnost na sílu sešlápnutí je jiná, prostě lepší. Např. pomalé popojíždění do garáže, tzv. na doraz, jde pomocí jemného sešlapování brzdového pedálu úplně v pohodě, do tohoto zásahu jsem vždy posledních pár cm poskakoval a reakce na pedál byla přímo katastrofální(podotýkám, že nemám zapnutý autohold).

@bojler to co si napsal tak o něco takového se jednalo

Vloženo

Dnes som sa stretol S3 ktora ma zvlastny problem. Maijtel auta si v minulosti dal vypnut denne svietenie v poloho 0 a od vtedy mu nesvieti interierove svetlo (to nad hlavou) ked otvori dvere alebo vytiahne klucit zo zapalovania. V ziarovkach nieje problem.  Stretol sa niekto s takym problemom ? Je mozne ze pocas zasahu diagnostikou nieco bolo vypnute co nemalo byt ?

Vloženo

este mam otazku, pri adaptacii svetie je pri kazdom svetle oznacenie funcii a b c napriklad a cisla. ako zistim ktora funkcia je na co ? je niekde popis ? vsetko je v nemcine. Dakujem ,

Vloženo (editace)

interierove svetlo ma prepinac pre automaticke zasvecovanie/zhasinanie. uisti sa, ze je spravne prepnuty (na obrazku prepinac A)

image.thumb.png.55fae1f2710aaddf71ded91c82614c91.png

Editováno: , autor: PistaTT
Vloženo
před 3 hodinami, rrozbroj napsal:

este mam otazku, pri adaptacii svetie je pri kazdom svetle oznacenie funcii a b c napriklad a cisla. ako zistim ktora funkcia je na co ? je niekde popis ? vsetko je v nemcine. Dakujem ,

Google translator nebo pokusný králík.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...