Srpen 12, 20223 r Ahoj, věděl by někdo jestli jde poladit rychlost při které se vypnou parkovací senzory? Našel jsem tyto dva kanály: ENG108301-Proximity Sensor: max Vehiclespeed for a standing vehicle,10.0 km/h,1 ENG108311-Proximity Sensor: min Vehiclespeed for a driving vehicle,20.0 km/h,1 ale ani jeden neodpovídá chování mého auta, mně konkrétně se senzory vypnou při 17km/h.
Srpen 12, 20223 r STG 10 (Einparkhilfe) auswählen STG Anpassung -> Funktion 10 Kanal Abschaltgeschwindigkeit Für Einparkhilfe auswählen Wert entsprechend anpassen (Default Wert: 10 km/h
Srpen 17, 20223 r V 11. 8. 2022 na 21:54, Clerfayt napsal: S III pípá furt! Když jedu nepípá, když zastavím pípá . Pípá s otevřenými dveřmi, pípá se zavřenými dveřmi. Nevím proč a Nevím jak tomu zabránit. Beru to diktát z EU. Tak mi to nedalo a skusil som to na mojom aute (sup3 2017) lebo doteraz som to nejak neriesil a nevšímal som si to. Kufor pípa len v prípade že ho otvaram tlačídkom pri páke. pri otvaraní z vonku cez madlo alebo zatvorením tlačídkom na kufrových dverách nepípa. Otorené dvere pri zaradenom P nepípaju ani pri nastartovanom motore.
Srpen 17, 20223 r S tim kufrem to sedi. Jeste myslim pipa pri otevirani a zavirani nohou. Ale vepredu pipa vzdycky kdyz mam nastartovano a otevru dvere ridice a vypisuje hlasku ze mam nastartovano, i v P . Kdyz chcipnu motor a otevru tak nepipa logicky asi. Upraveno Srpen 17, 20223 r od JSvoboda
Srpen 17, 20223 r S3 01/2018 pipa v polohe P pri otvoreni vodicovych dveri. Mozno ti to uz niekto vypol pred tebou Upraveno Srpen 17, 20223 r od Martin_V
Srpen 17, 20223 r A vieme ako to vypnut na 2018? Skusal som to raz, jednotka to zobrala ale pipalo aj tak...
Srpen 20, 20223 r V 13. 7. 2022 na 12:27, Krosta napsal: Ano, ja osobně jsem měnil ten senzor na mé Octavii z koncového označení 47 na 55 a zavirani oken funguje. Nesmí se zapomínat na úpravu kódování/přizpůsobení v BCM (09) Cauko.vies sa prosim pozriet ci mas ten senzor konciaci 555 aj s nejakym indexom? Ja som kupil bez indexu a neviem ci je nespravne nakodovany alebo to na nom nefunguje.
Srpen 21, 20223 r Řešili jsme kódování s dalším tady z fóra a zjistil nakonec, že v kódování senzoru je nutné mít aktivní v byte 0 - bit 1 a bit 2, v BCM (09) položky pro zavírání za deště, mít to v rádiu zaškrtnuté, zamknout auto a polít senzor (nebo u mě to šlo otestovat i kompletním zakrytím senzoru). Po změně kódování je pro jistotu lepší nechat vůz kompletně uspat, aby se vyresetovaly jednotky, tzn. počkat alespoň 5 minut potom, co se zavřou všechny dveře a zamkne auto. Každopádně já mám index B
Srpen 21, 20223 r zdravim da sa dako nakodovat zat/otv panoramy cez DO. Na nete som este cital ze by sa mala dat nakodovat aj zatvaranie clony pri vyssej teplote v interiery. Zatavaranie auta pri vzdialeny kessy a este jedna je mozne este vypinanie motora kes sa v aute nenachadza kessy lebo takto s autom mozem kludne jazdit bez toho aby mal u seba kluc Upraveno Srpen 21, 20223 r od zamilan
Srpen 21, 20223 r Prošel jsem těch 82 stránek a zajímavé věci co jdou nastavit: ambient 30 barev zvuková signalizace otevírání a zavírání pátých dveří zvuková signalizace zamknutí auta + zapnutí/vypnutí přes menu navigace vypnutí zvukové signalizace po otevření dveří řidiče při nastartovaném motoru offroad a sport info na columbusu uzamčení auta při běžícím motoru ovládání oken při vypnutém zapalování úprava ostřiku světel zavírání 5. dveří tlačítkem ve středové konzoli a klíčkem + zavření kufru na delší vzdálenost (10m) rozšířené nastavení DCC odblokovat obraz za jízdy zadní světla při denním svícení bez osvětlení SPZ aktivovat funkci manévrovacího brždění množství paliva k dotankování zobrazení rychlosti ventilátoru na panelu klimatizace CH+LH asi přes mlhovky vypnutí zvukové signalizace nezapnutého pásu trvalé zapnutí Air-Care stálé zapnutí automatických dálkových světel a jejich aktivace od 50km/h automatický letní/zimní čas easy entry - posunutí sedačky při vystupování možnost deaktivace KESSY odklopení zrcátek až po zapnutí zapalování držení v pruhu už od 50km/h postupné zapínání a vypínání osvětlení interiéru automatické vyhřívání volantu podle venkovní teploty řasy v předních světlech při denním svícení paměť jízdního módu - už asi mám, stále se tam drží individual lane asistent bez nutnosti držet volant až 10 minut (čas si lze zvolit při kódování) možnost vypnout denní svícení přes menu v navigaci vypnutí start/stop a potlačení rekuperace - SS mám vypnutej přes kabel z Ali s pamětí trvalá paměť výhřevu/ventilace předních sedaček změna volby ESC na sport a vypnuto dokončení předplnění brzd = lepší činnost brzd vylepšená stabilizace při jízdě s přívěsem Snad tohle zvládne rolbař a nebudu muset do Strakonic. Pak je asi dobrá i aktualizace jednotek a rádia, ale to jsou hádám jenom Strakonice. Upraveno Září 9, 20222 r od rarach89
Srpen 22, 20223 r Tak dej vedet jestli to zvladne. Jinak nekdo v okoli Lazni Bohdanec na kodovani by se nasel? Jsem tu ted 4 dny :) . Upraveno Srpen 22, 20223 r od JSvoboda
Srpen 22, 20223 r @rarach89 co asi nezvladne - sport menu v colombisu, minimalne od nejakeho roku - rozsirene nastaveni DCC - zavirani kufru tlacitkem a z vetsi vzdalenosti (minimalne od nejakeho roku) - manevrovaci brzdeni (netusim co je) To se dela parametrizaci jednotek, vim ze to umi krosta, ze kterym se chystam az budu na podzim v Praze, tak si udelam vylet. zbytek je pohoda a nastavi kazdy kdo ma VCDS nebo pokud mas OBDeleven nastavis i sam, vcetne spousty dalsich veci jako je trailer assist, zapnuti lane assist pokud nemas a podobne.
Srpen 22, 20223 r před 12 hodinami, rarach89 napsal: Pak je asi dobrá i aktualizace jednotek a rádia, ale to jsou hádám jenom Strakonice. Aktualizace infotainmentu je záležitostí zapnutí developer módu, to zvládne i VCDS, a pak se to nahraje přes SD kartu. Aktualizace softwaru v jednotkách je už záležitost VCP, popř. rovnou ODIS (nejspíš ODIS-E, protože málo lidí bude mít online GEKO účty). Přes ODIS je to rychlejší než přes VCP. před 12 hodinami, rarach89 napsal: zavírání 5. dveří tlačítkem ve středové konzoli a klíčkem + zavření kufru na delší vzdálenost (10m) Na to VDCS také nestačí, je nutná parametrizace, čili VCP nebo ODIS. před 12 hodinami, rarach89 napsal: držení v pruhu už od 50km/h To jsem ještě neviděl. Pokud má auto Traffic Jam Assist, tak to zvládne už on 0 km/h. Ale musí být zapnutý Lane Assist + adaptivní tempomat. Pokud TJA nemá, dá se dokódovat, pokud má auto vhodné jednotky. Ale i tak je Lane Assist funkční pod 60 km/h pouze spolu s ACC. Ale dá se nahrát dataset, který posune to varování "Převezměte řízení" až na 60 sekund namísto výchozích cca. 12 vteřin. před 12 hodinami, rarach89 napsal: odblokovat obraz za jízdy Opět nemožné přes VCDS, nutné např. VCP. Upraveno Srpen 22, 20223 r od DavesMan Doplnění
Srpen 22, 20223 r Také doporučuji pana @Krosta ddc posuvník funguje a jde znát na podvozku…🙂👍 Akorát u toho kufru je to složitější tam to nebylo podle mých představ…(kufr se zavřel jen při nastartovaném autě)
Srpen 22, 20223 r No ja si VCDS/OBDeleven jsem si na MY2022 udelal vse, krome: 1) vypnuti startstop + potlaceni rekuperace pri zapnutych svetlech (po fl nejde) 2) vypnuti pipani pri otevrenych dverich ridice a nastartovanem motoru (po fl to nejde) 3) sport menu / offroad menu v columbuse (po fl nejde) 4) jakesi predplneni brzd 5) laptimer v panelu pristroju (vypada ze po fl to nejde) 6) pamet jizdnich modu + posuvnik u DCC 7) zavirani kufru dalkou a tlacitkem zevnitr (po fl nejde) zbytek je v pohode resitelny VCDS/ObdEleven, avsak po faceliftu nektere veci jdou jenom parametrizaci. Pred FL je udelate v pohode. po FL zase nektere veci jsou jako standard, treba 10 sekujd na popojizdeni v kolonach atd. je otazka, zda nekdo v praze umi startstop+kufr tlacitkem+ pamet jizdnich modu. V Praglu budu tyden myslim od 16.9., tak bych se zavazne objednal. Mozna pujde i neco co po FL uz nejde... @Krosta nepodivas se do te doby na tyto veci? 🤪 Upraveno Srpen 22, 20223 r od Deliberator
Srpen 23, 20223 r Co je potlačení rekuperace? Na start/stop je nejlepší kabel. Dával jsem i do O3, tlačítko si trvale pamatuje vypnutí, ale kdykoliv zmáčknu pokud chci a SS zase šlape. https://www.aliexpress.com/item/1005002043442915.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.c89518022w4HxK Jinak mám VCDS 18.9.0 z Ali a už před třemi roky jsem si nastavil skoro všechno na O3 sám a pak jsem pár věcí nastavoval ještě několika lidem. Ale mám noťas se zdechlou baterkou, takže je to vždycky 10m prodlužka + adaptér + noťas do garáže pod barákem kde není skoro signál, takže pak koukat na net na nějaký návody je trochu problém. V práci je to o trochu lepší, ale zase se mi tam nechce bejt hodinu po pracovní době. Bude asi lepší aby to udělal člověk co tomu rozumí, má to za chvilku a správně a ještě si vydělá. Auto je vyrobený 11/2017, tzn. MR2018. Z toho seznamu mi dneska přišlo, že tam už mám něco z výroby: - vypnutí zvukové signalizace po otevření dveří řidiče při nastartovaném motoru - nic mi dneska nepípalo jako u O3 - manévrovací brždění - to jsem tam myslím někde zahlédnul, takže by auto mělo zastavit když vidí senzorama parkování překážku (funguje snad v rychlosti 2-8km/h) - automatický letní/zimní čas - to mám v menu zaškrtnuté - trvalé zapnutí Air-Care - nezapínal jsem a podle menu je zapnuto
Srpen 23, 20223 r Softwarová Úprava Kódováním tak, aby Napětí alternátaru neklesalo za jízdy pod úroveň napětí Baterky. Tímse docilí toho, že se Baterie za jízdy nevybíjí,ale dobíjí.
Srpen 23, 20223 r @michael_sk naopak. Konecne je baterka v stave, v akom ma byt... problem je, ze to asi v domacich podmienkych nakodovat nejde, a musi sa to parametrizovat.
Srpen 23, 20223 r No, spíš funguje jako kdysi, ne? Když se jede, tak se nabíjí. Ne jak dnes, kdy je baterie držena soustavně v téměř vybitém stavu a dobijí se jen příležitostně.
Srpen 23, 20223 r před 6 minutami, Deliberator napsal: problem je, ze to asi v domacich podmienkych nakodovat nejde, a musi sa to parametrizovat. Což v pohodě lze i v tzv. domácích podmínkách. Stačí použít VCP namísto VCDS. Důrazně varuji před China klony. Parametrizace je defacto flash části EEPROM. V domácích podmínkách je problém Component Protection a navrácení všech FEC do jednotky, je potřeba ODIS (to není problém) a GEKO login... Ale i ten se dá koupit od větví za pár stovek. Co se týče tlačítka kufru zevnitř, nejlepší dataset má asi fakt jen Ferda. Sám mám a je to paráda. Vyčíst EEPROM ale u MQB samozřejmě nejde 😏 Ale zvládne to na dálku, stačí mít net, team viewer a originální VCP.
Srpen 23, 20223 r pár príspevkov hore vidím "manévrovacie brzdenie" mal som jednu po FL a tá pri cúvaní vedela skočiť na brzdu keď som sa priblížil k prekážke. teraz mám jednu pred FL a tá to evidentne nevie, ale rád by som to dokódoval vie ma niekto naviesť na postup? link? nemyslím že by som to vo VCDS niekde zahliadol ďakujem
Srpen 23, 20223 r Origo stav je ten, ze kdyz drzis plyn a jedes i treba jen lehtas plyn tak nenabiji, nabiji az kdyz pustis plyn a brzdis motorem nebo mas zaple nejake zravejsi spotrebice pak nabiji cca 14.7V Sumasumarum drzi baterii na 70% kapacity +/- A kdyz takto nechas auto 10 dni stat tak ubyde dalsi kapacita. A kdyz si po 10 dnech zapnes nezavisle topeni a chces odjet tak cumis jak puk kdyz se topeni po chvili vypne a ty mas v aute zimu a teda se pokusis nastartovat a hle v aute za mega se ti rozblikaj kontrolky a nenastartujes. Jelikoz nemam v blizkosti nikoho s kodovanim tak sem zatim vytahl konektor z baterieoveho "inteligentiho" vybijeni a mam po problemu :) nabiji stale 13.3V a kdyz zapnes nejake vyhrivani tak se malinko nabijeni zvysi treba na 13,6V. Ale baterii mam stale nabitou na 100% a po 10 dnech stani muzu mit cca 90% takze nastartuju vzdy i po hodinu bezicim nez.topeni. Jako bonus se vyradil i start stop. Se zapojenym konektorem napeti baterie 11.9V az 12.1V. Bez kabilku 12.5V i po nekolika dnech stani. Co se tyce toho auto brzdeni tak to mam i ja a nevim ze by to nekdo kodoval. Kdyz couvam a je tam trava tak to hamstne na brzdy. Uz sem se par krat lekl :). MMam pred FL. Upraveno Srpen 23, 20223 r od JSvoboda
Srpen 23, 20223 r @DavesMan no doma jde teoreticky udelat i transplantace srdce, pokud mas vybavenou JIPku.. VCP nemam, a pokud kvuli kufru budu muset do Strakonic, tak je to pak jedno a udelam to tam cele.
Srpen 23, 20223 r před 3 hodinami, michael_sk napsal: Neprebíja potom batériu ? Ne, v mém případě reguluje napětí mezi 13,3÷ 14,7 V. Podle nějakého mě neznámého algoritmu. Ale má to celkem logiku. Např. Když je horko 34°C a auto bylo na slunci, baterie je horká. Tak nabíjí Cca 13,9 V, někdy i méně. Když vyjedu ráno, cpe tam rovnou 14,5V. Po hodně dlouhé jízdě, třeba 3h. také napětí sníží.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.