Listopad 27, 20177 r Update: Nevím, kam a jak ses díval, ale dnes jsem projel 5 Sportlinů a ty, který měly DCC, měly samozřejmě i režim Comfort.
Listopad 27, 20177 r Uz to mam aj potvrdene. Zalezi to od DCC, nie od toho ci to je Sportline alebo nie. Sent from my A0001 using Tapatalk
Listopad 28, 20177 r podle mě byli vozy vybaveny systémem Drive Mode Select na ne DCC. Pouze Drive Mode Select má v nabídce tři režimy Eco, Normal a Sport. Neovlivňuje charakteristiku tlumičů. DCC má režimy Comfort, Eco, Normal, Sport a Individual.
Listopad 28, 20177 r Ano, přesně jak píše Habi. Nicméně tady zazněl názor, že Sportline nenabízí Comfort ani s DCC. Což je kravina
Březen 8, 20187 r zajimalo by mne, zda je prepnuti na obrazovce do sport rezimu to same co cvaknuti radicky do zadni polohy. Zda se to u radici paky tyka podvozku a krivky plynu, nebo je to pouze vztazeno k motoru?
Březen 8, 20187 r Musim nesouhlasit. Prepnuti radickou do “S” ma vliv i na charakteristiku plynu. Adpon tedy v mem aute. (mam vybavu volba rezimu) Upraveno Březen 8, 20187 r od Tragedie_v_JZD
Březen 8, 20187 r Mám Sportline 2,0TSI 162kW s DCC a režimy mám všechny včetně comfort. Co se týká voliče převodovky, přepnutí do polohy S mění jen charakter převodovky. Na nastavení podvozku volič převodovky nemá vliv. Přepnutí do jízdního režimu sport přenastaví podvozek i převodovku..
Leden 9, 20196 r Ahoj, koupil jsem rocni S3 lift 162 s DCC a jsem zklamany z jizdy v rychlostech nad 100 km/h. Je pravda ze trochu foukal vitr, ale jet s rovne a drzet volant natoceny o cca 5 stupnu mi neprijde normalni. Zkousel jsem ruzne rezimy vcetne individual (sport podvozek a rizeni jinak vse normal) a s autem to opravdu hazi ze strany na stranu. Ma nekdo podobne zkusenosti nebo radu? Diky
Leden 10, 20196 r Pneu jsou jsem daval nove ted maji najeto asi 2000 km, geometrie je v poradku. za normalniho pocasi (bez silnejsiho bocniho vetru) jede auto v primce a volant neni potreba korigovat ani ve 180km/h. Ten tlak zkouknu dik za tip.
Březen 21, 20196 r Lidi dokaze mi nekdo vysvetlit proc mam supa vzadu od stredu kola k hrane lemu o 4,5cm niz nez vpredu ? Je to 1,4tsi 110kw liftback a najeto ma 83000km podvozek DCC na 19" . Vim ze tu nekdo psal ze to je normalni ze je vzadu niz, ale o 4,5cm kdyz je auto prazdny a je to na prvni pohled hned videt
Březen 24, 20196 r Jen dotaz na zkušenější: to, že si auto nepamatuje poslední nastavený režim DCC je "vlasnost, nikoliv vada", ano? (Stejně jako si nepamatuje poslední rozložení "budíků" na digitální přístrojové desce) Díky za odpověď.
Srpen 8, 20196 r Na Arteonu nám vydržel pravý zadní přesně 39800km a vytekl stylem, že jsem měl fleky na zámkovce? Uznáno na záruku, mění se v páru. Píši to zde kvůli vysoké podobnosti Arteona (který docela kvalitou zklamal) a Superba.
Srpen 12, 20196 r Ahoj, neco podobneho uz tu padlo, ale nebylo zodpovezeno. Je nejaky rozdil mezi prepnutim do S primo na pace DSG volice a kdyz zvolim v menu DCC rezimu individual polozku Pohon z Normal na Sport? Nebo se v te chvili bude chovat auto uplne stejne? Neresim ted pripadne nastaveni podvozku, ale ciste jen prevodovka, charakteristika odezvy na plyn, krivka vykonu atd.? Diky.
Srpen 13, 20196 r Chova se to uplne stejne, jako kdyz das pohon na SPORT. Odvezva a razeni se prepne.
Únor 21, 20205 r Zdravím, mám problém, když najedu na nerovnost, tak auto , popř tlumiče docela vržou ze začátku.. řekl bych přední náprava, tudíž jak jsem u mechanika po 15tis km měnil oleje, tak mi ukázal tohle. Vytečený tlumič.. co s tím? vyměnit celý nový? nebo dá se to nějak opravit? nebo budu muset koupit dva? aby byly oba přední stejné :(? mám superb III 2016 model , 140kw laurin, adaptivni podvozek, snad jsem to napsal správně.. s S III jsou jen problémy. Nejspíš špatná koupě ./ .. díky moc za rady Upraveno Únor 22, 20205 r od Pawouk Upraven název tématu.
Únor 21, 20205 r Kolik máš najeto... DCC max vydrží cca 120 tkmOdesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
Únor 21, 20205 r Právě teď, p2p napsal: Kolik máš najeto... DCC max vydrží cca 120 tkm Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk heh , ted mam 147...
Únor 21, 20205 r Ja byl na reklamaci ze mi taky tece dcc dostal jsem odpoved ze to je v poradku ze to ty dcc delaj ze tam krouzek kterej se maze :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.