cagy Vloženo 18. Květen 2015 Vloženo 18. Květen 2015 Zkoušel jsem maximálku (1.4 TDI 66kW DSG) a "normálně" mě to nepustilo přes 198 km/h (dle maxidotu/tacho). Otáčky byly, jestli si dobře pamatuji, pod 3500/min. Jel jsem z kopečka na Drážďany, takže auto zrychlovalo celkem svižně. Při 180 se mi rozsvítilo upozornění zimních pneu, které jsem zapomněl vypnout - mám už letňáky. Auto dále zrychlovalo. Po 190 najednou útlum a na 198 zásek. Okamžitá spotřeba spadla na 7-8 l/100km. Měl jsem ještě, ani nevím proč, aktivováno varování při 200km/h (v maxidotu). Varování ale nepřišlo, kvůli těm chybějícím 2 km/h. Nicméně jsem varování smázl, rovněž i upozornění zimního obutí jsem deaktivoval a opět šlápnul na plyn. Výsledek byl ten samý, při 198 km/h konečná. V návodu jsem o omezení rychlosti nic nenašel. Máte s tím někdo zkušenosti? Citovat
Jakub3211 Vloženo 18. Květen 2015 Vloženo 18. Květen 2015 podla mna je to prirodzené obmadzovače sa davaju aj na auta aj na motorky. Zalezi ake je to auto a myslim ze vychádazju z papierových hodnot max konstrukcenj rychlosti Citovat
lubikSK Vloženo 22. Červenec 2015 Vloženo 22. Červenec 2015 (editace) Je to tak, obmedzovač je nastavený v RJ motora, je možné ho samozrejme deaktivovať, 81kW TSI má tuším top speed nastavený len na 210 km.h-1, samozrejme podľa tachometra.... Editováno: 22. Červenec 2015, autor: lubikSK Citovat
Cubais Vloženo 17. Srpen 2015 Vloženo 17. Srpen 2015 Mě to zatím pustolo na 207 km/hod (1,2 TSI, 81 kW), na víc jsem neměl čas, jelikož bylo plné auto a začal mírný kopeček. Ale otáčkama jsem točil zcela jistě pod 4 000, takže kdyby byla síla a místo, dalo by se jet více. Každopádně mě u této rychlosti překvapila stabilita, byť s naloženým autem, tak stabilnější, než jsem čekal. Dá se říct, že při zavřených očích spolucestující nemají tušení, jestli jedete 100 nebo 200... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.