Duben 16, 201213 r kompresor nejede pořád,jen se pořád točí řemenice v který je elektomagnetická spojka která to vypíná a zapíná když stojíš u auta s nastartovanym motorem a zaplou klimatizací tak uslyšíš cvakaní a to je právě ta spojka Tak to teda u OII můžeš stát jak chceš, ale tam žádná spojka není........
Duben 17, 201213 r Jsem své komentáře vymazal, prostě vím že OII žádnou spojku nemá a nemíním se tady, s někým kdo viděl OII stát na parkovišti, dohadovat o opaku.
Duben 18, 201213 r Zdravím páni tak ako to je stane sa niečo,ked vypustim okruh dám vymenit kompresor + vysúšač a pojdem 5-10km na naplnenie? Má niekto skúsenosti s tým vysúšačom stačí odšrobovat tu bielu maticu a vymenit tu vložku,lebo su tam vraj špony zo stareho kompresoru,alebo dat spravit preplach okruhu?Mám kúpený nový kompresor a chcem to dat vymenit známemu...Dakujem za radu... tú bielu maticu neodšróbuješ,je tam nalisovaná a často okolo nej uniká chladivo...jediná pomoc,ako tomu zabrániť je vymeniť celý chladič za FL,ktorý má už čiernu zátku
Květen 6, 201213 r Jsem své komentáře vymazal, prostě vím že OII žádnou spojku nemá a nemíním se tady, s někým kdo viděl OII stát na parkovišti, dohadovat o opaku. [/quote jo omlouvám se stačilo se podívat na řemenici.spojka tam je ,ale jen unašecí pro případ,že by se kompresor kousnul,takže Octavka má druhej system to je,že se kompresor točí nonstop a reguluje to regulační ventil na sání a pouští do kompresoru tolik media kolik je potřeba mám dvou až tří týdenní prac. cykly a nejsem na netu každý den octavek jsem viděl víc než si umíš představit a dokonce i zevnitř :kol-44: :kol-44: Upraveno Květen 6, 201213 r od kosmonaut
Červen 21, 201213 r Čauwes. Potřeboval by jsem zda by mi někdo nemohl zjistit jaké existujou náhrady za kompresor ZEXEL 1K0 820 803N. Jde mi o to že výrobci jako Delphi, Sanden, Denso, Valeo to každý označovali jinak. Mam problémy s tímto kompresorem a v rámci záruky ho chci vyměnit za jiný protože mi už tento 2krát odešel. Díky všem.
Červen 21, 201213 r Lišáčku kdybys napsal ,nebo si dal do nicku odkud jsi nebylo by to špatné Třeba tady jsem koupil na O I za 5000,- http://www.maxi-l.cz/nahradni-dily-skoda/
Červen 22, 201213 r 1K0820859S 1K0820803E 1K0820803F 1K0820803H 1K0820803L 1K0820803N 1K0820803P 1K0820859C 1K0820859D 1K0820859E 1K0820859M
Červen 22, 201213 r Ale skoro bych řekl, jestli to nebude špatnou montáží..........občas nějakej odejde, ale mít třetí kus.... zkoro bych hledal chybu někde jinde......
Červen 26, 201213 r Ahojte, mal by som tiež dotaz na ten kompresor Zexel 1K0 820 803N. Mam ho tiež v aute ale je deravy a mal by som moznost kupit za dobru cenu typ 5N0 820 803A. Len neviem ci je ho mozne zamenit, lebo niekde uvadzaju ze ano a niekde nie. Aj Jan155 ho v tom zozname nema, tak aby som ho nekupil zbytocne. Neviem ci zalezi aj na type motora ale mam 2.0 tdi BKD r.v. 2005. diki
Červen 26, 201213 r pouze musis dodrzet aby ten kompresor byl z diesla a sedel konektor vic resit nemusis, jinak jsou stejne.
Srpen 6, 201213 r Mám jiný problém, nejde mi klimoška, v servisu vymontovali kompresor a prý jsou v systému špony z kompresoru. Že prý to chce propláchnout celej systém, to prý dělají jen ve škodovce. Je ten proplach opravdu tak složitý? Díky
Srpen 6, 201213 r No když neuděláš důkladný proplach tak nový kompresor napapá špony a můžeš jít kupovat zase nový Měl by se vyměnit i kondenzátor a vysoušeč. U strarších modelů OII je to jden celek. Švagra to stálo v neznačk servisu 16 000,- -
Srpen 7, 201213 r No tak to je teda darda...ale asi mi nic jinýho nezbyde....díky za info...dneska jedu do škodovky, tak uvidím co mi řeknou....
Srpen 15, 201213 r Měl bych otázku. Mám Octavia 19TDI r.v.2006 s climatronicem. Za jak dlouho je normální že začne do auta foukat studenej vzduch když stojí auto dva dny v parnu na sluníčku a je tedy opravdu rozpálené jako pec? Mě to totiž trvá i deset kilometrů jízdy než začne chladit. Co je ,ale horší je to že těch deset kilometrů to topí. Ano topí, ne že by šel dovnitř teplý vzduch z venku, to topí tak že u výdechu neudržim ruku. A pak jako když utne , začne foukat studený. Pak už chladí v pohodě. Na doplnění plynu jsem byl.
Srpen 20, 201213 r Tak sem si našel ten reset climatronicu a udělal ho. Nic platný. Dnes jsem tedy navštívil servis Škoda, mám v háji kompresor. Ta nejhorší varianta, sakra .....
Únor 25, 201312 r Lidi, myslíte, že když mám zaplou klimu a auto mi podivně houká (na econ to nědělá), že je v háji kompresor a je potřeba ho vyměnit?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.