osobne Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 No ja vedel o presnem terminu vyroby Fabie cca 3 tydny dopredu, zato u Yetiho jsem se dozvedel rovnou az to, ze uz je na autosalonu a to kdyz jsem prebiral Fabii, tak prodejce rikal, ze termin vyroby Yetiho je jeste neznamy, predbezny predpoklad byl az unor 2017 a pritom byl vyroben par dnu po Fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 To mě nikdo nic neřekl. Já jsem objednal auto, zaplatil zálohu a prodejce řekl, že zavolá, až auto dorazí. Ted čekám 9 týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Záleží na prodejci, pokud je alespoň trochu ochotný měl by Ti zjistit víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Jo napíši mu o nějaké info. To čekání je už moc napínavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Tak dneska jsem vezl kolegu pro Yetiho a oba jsme objednávali u stejného prodejce, tak jsem se ho zeptal i na mojí Fabii a zatím nemá žádné info.(objednána 7.12.2016) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos84 Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Já včera (13.2.) objednal kombíka, Ambition, přední světlomety s led svítidlama, jiný paket barvy na palubovku, zadní kotouče a prý bude do konce března. Pokud termín dodrží, budu velmi rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Ty se máš. Měsíc a půl je pěkný. Koukám, ale ty dodací doby jsou pěkně rozdílné. Ty máš měsíc a půl, známá měla 10 týdnů a já 12-14. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 To se odvíjí od konfigurace, někdo kdo si toho tam moc nenaskládá nebo má štěstí že podobný model má už salon objednaný jako předváděčku tak tam jen poupraví pár drobností a výroba se nijak neposune. Potom ještě budou tsi mít delší lhůty atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Taky se to odvíjí od PRODEJCE. Často objednají auta dopředu co se prodává. A před výrobou upravují dle přání zákazníka. Tak se dá ušetřit i 3 týdny z doby čekání. Vím to z vlastní zkušenosti, když jsem obcházel prodejce před koupí. Mimo ceny, mne zajímala i dodací lhůta a ta se lišila o ty 3 týdny. Všem jsem předložil co chci, jaké doplňky jakou barvu a ptal se na cenu a termín dodání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 jj souhlas. tak to bylo i pred 9 lety u me FII. Rovnou mi rikal, ze se pokusi prekonfigurovat nejakou co maji ve vyrobe na sklad. A tenkrat to stahl myslim, ze 6 na 4 tydny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Aj mne sa takto podarilo minulý rok skrátiť čakačku na svoju F3 z 3 mesiacov na polovicu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 3mesice cekaci doba na F3 me prisla loni strasne dlouho. V pondeli jsem objednaval Kodiaqa a termin dodani 30-33t, takze zlaty lhuty u Fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 (editace) já objednával 23.1..řekli mě 11-13 týdnů..ale že mám zvláštní lakování tož se může doba prodloužit Editováno: 19. Únor 2017, autor: vasnivykolista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Tak už čekám skoro 11 týdnů. Dle prodejce je doba dodání 12-14 týdnů. Pokud se nic nepodělá, tak už to mám, za pár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 tož to už prodejce musí vědět datum výroby za 11 týdnů ta výroba už musí být naplánovaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Říkal, že se ozve až bude něco vědět. Asi zapomněl. Přeci jen je to obrovská firma a zákazníků je tam hafo. Otravovat ho už nechci. Počkám až zavolá, že tam auto stojí. Když by bylo za 2-3 týdny budu rád. Přeci jen se mi nechce kupovat letos zimní kola. Už jsem investoval dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Nějakej až moc odbytnej prodejce teda. To ti zavolá, ale až bude auto na salonu dřív nehne brvou! Já psal email 2.11., měsíc před nejzažším termínem výroby kterej jsem měl ve smlouvě a odpověděli že za 14 dni tj ve 46 týdnu bude výrova. Potom když jsem tam v 46 tydnu v pondělí byl sepsat smlouvy apod tak řekli že do středy bude auto na lince, díky svátku jsem se předání dočkal až za týden další středu ale auto už bylo k prohlídnutí už od pondělí na salonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 To čekání je teda dlouhé, ale už mi to ani nevadí. Jenom mám pořád strach aby se něco nepodělalo se současnou fabií, která jde na protiúčet To bych se asi fakt zbláznil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Já objednával koncem listopadu.Dneska jsem si psal s prodejcem,že už je auto u nich,ale převzetí bode až po velikonocích.Jsem momentálně mimo ČR a po velikonocích budu mit více času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 A mohu se zeptat, jakou výbavu? Od toho se prý doba dodání také liší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Je to Trumf bez ničeho navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Jo tak to jo. Tahle je to potom rychlejší. Tak blahopřeju. Budou hezké velikonoce. Já to do nich doufám také stihnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devilek22 Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Tak ja objednaval 30.1. a do smlouvy hodili termin 30.4. - minuly tyden jsem po nich neco chtel a ze to vypada na pulku dubna - tj. cca 11-12 tydnu no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Tak mi volal prodejce, že auto je na prodejně. Vyzvedávám ho příští středu. Takže čekací doba 13 týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Objednáno 10. ledna (Style TSI) s dodací lhůtou 10 týdnů a dnes ráno info, že auto je na salonu i s hotovým TP. Nijak jsem je neprudil a naopak jsem jim říkal, že dříve auto nepotřebuji...:-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.