ekr Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Jasně to chápu, já koupil skladovku čisté style, taky by sem chtěl vyhřev sedaček a multi. volant proti základu který má toho už i tak dost.Vydíš teď tak vzpomínám že za posledních 10 let co kupuji už jen funglovky ( dost bylo ojetin) jsem si auto vlastně nikdy neposkládal, vždy sem bral skladovky, buď to bylo tím že sem nechtěl čekat a taky že sem dal staré protiůčtem, sice horší cena ale ten klid při prodeji a hlavně žádné řešení závad dotatečně s novým majitelem a že sem si takových věcí zažil dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubo233 Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 veru ekr pravdu máš teraz kupit ojazdené auto ja neviem proste nové je nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Ano, třeba dneska jsem se dival ze srandy u prodejce, kam jsem jel servisovat a mel same 1.0 MPI Active, 1.2 TSI 66kW Ambition a jen jednoho 81kW Style... takze skladovky mozna jsou, ale třeba ne takove, jake by zakaznik predstavoval...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 Tak tak.. kamarát ide kupovať 81kw DSG, hľadal skladovku a našiel vo výbave ambition s metalizou a príplatkovou výbavou. Veľmi zvláštne vyskladane auto,keď o pár eur drahšie by mal style plus bez metalízy, alebo aj s ňou, to je fuk.. proste objednat si na sklad dsg+ambition je veľmi zvláštne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubo233 Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 epo: mne predajca hovoril že najviac ludia beru ambition a 66kw aspon u nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Mě tvrdil prodejce, že více jak polovina se prodá ve Style. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Predpokladám, že nehovoria o globálnych štatistikách, ale čisto lokálnych. Potreby a možnosti ľudí vo veľkomeste sú asi iné, než niekde na dedine atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan1980 Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Objednaná 29.10.2015 a mala by prísť v druhej polovičke februára. Takže 14 týždnov. Škoda NOVA FABIA COMBI.1.2 TSI STYLE 81kW biela MOON, disky BEAM čierne, STYLE PLUS, Vyhrievané dýzy ostrekovačov čelného skla, dekoračné obloženie Basket Matt, asistent rozjazdu do kopca, Hlasové ovládanie 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 (editace) Ahojte, objednane 22.12 Fabia III Style 1,2 66kW Style+ hneda Topaz a vraj 18 tyzdov + 2 tyzdne preprava na salon. Tak som kua zvedavy. To ekr. Skladove zasoby su ale konfiguracie ktore ludia nechcu a tie ktore chcu tak na tie sa dlho caka. Editováno: 24. Prosinec 2015, autor: Scenic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 FII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Mea culpa, opravene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 (editace) Scenic Gratuluji k novému autu, to budeš čekat až skoro do dubna viď, já si bral auto které zrovna přijelo na prodejnu bylo to čisté style výbava, to auto v odkaz dole tam bylo v ten den kdy sem si vybral tu mojí béžovku tahle zelená se mi fakt nelíbila, jó a j dodnes tam ta zelená pořád je http://skoda.autosalonkudrna.cz/auto/fabia-style-1-2-tsi-66kw-5-st-zelena-rallye-metaliza/358 mně šlo hlavně o tu akci kdy dávali slevu podmíněnou odkupem mého starého vozu, dnes už je zase jiná akce, máme tu fabku jako druhé auto v rodině hlavně se jezdí asxem, je to crosover fabka je na poskakování kolem komína, potřebovali sme auto hned vzala se vlastně nejvyšší výbava bez doplatkových věciaby se dalo jezdit hned, byli tam i nižší výbavy i motorizace ale style nám vyhovovalo. Pěkné svátky přeji. Koukám že ještě bereš oktávku v dýzlu s DSG nebo se pletu ? Editováno: 24. Prosinec 2015, autor: ekr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Jj fabia je pre manzelku, a octavku si beriem ja. Hold manzelka ma Fabku 2004 tak je nacase ju potesit. I ked si splatky bude platit sama :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia10mpi Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 combi 1.0mpi 55kw , modrá pacific objednané : koniec septembra 9/15 vyrobené : 1.12.15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 (editace) objednane 22.12 Fabia III Style 1,2 66kW Style+ hneda Topaz a vraj 18 tyzdov + 2 tyzdne preprava na salon. Tak som kua zvedavy. Takze a mam to potvrdene: vyroba 9 tyzden (cca o 9 tyzdnov menej nez bolo povodne avizovane). Editováno: 2. Březen 2016, autor: Scenic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Takže objednáno u Auto Jarov 12.2.16 Fabia III Combi Style 81kW, barva šedá quartz, kola 16" Beam - paket Style Multimedia Plus - tempomat - corner funkce - senzory vpředu i vzadu - paket pro špatné cesty - střešní nosič (stříbrná) - vyhřívané trysky ostřikovačů - Simply clever - DAB - hlasové ovládání - Easy start - dekorační prahové lišty, lapače nečistot :-) a zámek řazení Construct Předběžný termín dodání: konec května 2016 To bude čekání... ale už mám přes 2 týdny za sebou... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Bratranec objednával combi style 81kw 12. 1. a od 1.3. už jezdí. Asi měl velké štěstí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Tak to trochu závidím! :-) No doufám, že ten konec května je spíš rezerva pro jistotu od dealera, a že to bude dřív? Asi záleží na barvě a co si k tomu kdo vymyslí extra... netuším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jookyn Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Já objednával 26.1 a příští týden jde do výroby... Záleží asi na spousta okolnostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Já měl výrobu také po měsíci a přidával jsem tam dost ptákovin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 No zajímavý je, že jsem objednával fyzicky 12.2. (to jsem byl u dealera), ale teď jsem si na objednávce všiml, že je tam datum objednávky 5.2. Zajímavý... Možná, že tam tu objednávku měli už virtuálně v pořadníku a jen ji pozměnili na základě mojí konfigurace... Třeba způsob jak dodání zákazníkovi urychlit, kdo ví... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Přesně tak to funguje. Mě to prodejce vysvětloval když jsem auto poptával. Oni mají objednaná auta ve výrobě a u auta u kterého jde změnit konfigurace tak to změní a auto dostanete dřív. Ale potom co jsme se začali bavit o slevě a když jsem se rozhodl, že jim staré auto nedám na protiúčet tak už o tom řeč nebyla :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verduniak11 Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Ja som objednaval 24.11.2015 a prislo 29.2.2016, presne na den podla zmluvy Dnes idem podpisat uverovu zmluvu a snad do konca tyzdna preberiem aj auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 To že nějaký den podepíšete objednávku, nemusí nutně znamenat to, že obchodník ten den zanese do systému konfiguraci... Může tam nějaká běžet už třeba měsíc nebo dva a tudíž jí pak jen předělá a o to dřív auto je pak vyrobeno.. Obchodník si pak hned vloží další konfiguraci třeba na sklad a ta tam zase leží dokud někdo nepřijde že chce podobné auto..Pokud nikdo nepřijde, obchodík má auto na sklad. Jednoduché. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia10mpi Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) To že nějaký den podepíšete objednávku, nemusí nutně znamenat to, že obchodník ten den zanese do systému konfiguraci... Může tam nějaká běžet už třeba měsíc nebo dva a tudíž jí pak jen předělá a o to dřív auto je pak vyrobeno.. Obchodník si pak hned vloží další konfiguraci třeba na sklad a ta tam zase leží dokud někdo nepřijde že chce podobné auto.. Pokud nikdo nepřijde, obchodík má auto na sklad. Jednoduché. To by sa musel veľmi presne trafiť.... nie jednoduché , ale nie nemožné. Alebo by musel zákazníka "nahovoriť" na danú konfiguráciu. Editováno: 3. Březen 2016, autor: fabia10mpi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.