dodge Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Na OIII FL jsou použitý ledkový hlavní světlomety. Pokud přestanou svítit, lze vyměnit pouze celý světlomet za 1.600,- Kč, neboť je to celý zatavený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 @dodge Nevím jestli ses nespletl, ale tohle je téma o osvětlení SPZ. Jinač objednal jsem v e-shopu škoda za 136.- vyměněno za 10 minut včetně kodování. Spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 To máš jedno, 2 led nebo 1 led s vyšši svítivostí. Vidět co tam máš stejně bude jen při otevřených dveřich. A @dodge to asi myslel obecně kdy měníme jednoduchou a levnou žárovku za kus drahé elektroniky a popsal tady předek auta kde bude rozdíl v ceně propastný, osud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Tématicky je to sice mimo, ale LED světlomet pro OIII FL za 1600,- Kč? No to asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 u odkazu http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/led-osvetleni-registracni-znacky-000052110x co jste sem davali je zminka " Rapid (rok výroby 2012 – 2015) - do vozů se „StartStop” nebo „Světelným asistentem” ve výbavě vozu není dodatečná montáž možná " nevite co to ma byt? Dale v TPI ohledne koroze kufru, je zminka ze pro Fabii je zamena Ledek "v jednani" - zatim jeste nebylo rozhodnuto ne? tu transparentni folii jste odstranovali, jak jste to menili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 (editace) Mám MR2017 a LED osvětlení mám z výroby, takže použít je lze i u Fábie. To v jednání asi znamená že se ještě nerozhodli zda je budou plošně měnit na záruku nejspíše. Editováno: 2. leden 2018, autor: Martab 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 (editace) V 22. 9. 2017 na 20:39, wirer napsal: Ak take zozenies, mas u mna pivo. Alebo hoci aj 5 piv...pokial viem, zatial sa to nikomu nepodarilo. Podobne je na tom spiatocka. Bud nakodovat, alebo predradne vykonove rezistory Ahoj mám takovou v osvětlení kufru a čtecích lampickach vepredu. Led + paralelně odpor. Koupené třeba na zde: https://www.hadex.cz/k571-zarovka-led-t10-12v15w-bila-canbus-5xsmd5050/ Ale viděl bych problém na STK, určitě budou řvát že tam ty žárovky nesmí byt! A pokud si je tam dám po STK a přímotam se k nehode bude to mém další minus a přitěžující okolnost! Editováno: 1. Listopad 2018, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 Interier kontrolovany nie je, interier na STK riesit nebudu. Ani pri nehode. Tam mozno ocenia dostatok svetla, ked ta budu vytahovat... A exterier spiatocka im moze byt jedno, svietis nou iba pri cuvani. Ale prechadzaju auta aj so sfretavacimi. Len neviem preco si sa k tomu vratil, ked: 1. Tema je o osvetleni SPZ 2. Podla odkazu T10 na SPZ nedas 3. Ak mas origo LED nad SPZ, nebudes oslnovat 4. Ak mas origo LED nad SPZ, nikto to nebude riesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 No interiér byl myšlen jako příklad mám v lampiček stejně jako v osvětlení kufru t5ku. Dala by se taky použít do osvětlení spz a nemuselo by se kódovat osvětlení stačilo by je vyměnit. Ale na STK by určitě remcali hned jak si toho vsimnou. Takto to bylo myšleno. Pokud někdo nemuze nebo nechce kódovat je to cesta. Led osvětlení spotřebuje méně proudu. Tím pádem nebude probíhat elektrochemická koroze. Vyřešeno za pár desetikorun.Ale teď mě napadá že pokud to bude žárovka s odporem tak bude mít stejně velký odběr aby to nepoznala jednotka takže je to celé blbost a má teoretická úvaha a snaha o dobrou radu konci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 Kufor je T10, SPZ sulfid 36mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 No to jsem si taky myslel ale mám v SPZ i kufru T5 už jsem jednu menil mám mr 2015. Možná to později zmenili. Ale to už je jedno, nebudu dale spamovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 @wirer proboha ty, takovej odborník. Sulfid je jakýsi asi chemický výraz, to pořádně nevím. Sufit je provedení žárovky, patice. @zwan Prostě vyměnit za LED lampičky a nakodovat, všechno ostatní je špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 Přesně tak! O víkendu montuju a koduju. Pro jistotu tam ještě striknu vosk do dutin body 900. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 (editace) ani google v tom nemá jasno... pravdepodobne sa používajú sulfid, i sulfit, i sufit... a @zwan, T10. T5 je malá pre také použitie Editováno: 1. Listopad 2018, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 Sufit je jakési česko-slovenské označení patice, které se v ostatním světě říká festoon. Proto asi vzniklo tolik zkomolenin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny.z Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 14 hours ago, Galaxy64 said: Sulfid je jakýsi asi chemický výraz, to pořádně nevím. <OT>Ano, sulfid je sůl odvozená od sirovodíku (ano, přesně toho smradu zkažených vajec). </OT note="snad pawouk promine"> 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Jen detail , sundavali jste tu folii pri vymene za LED nebo ne, podarilo se vam vyndat svetylko bez sundani ramecku spz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 @zwan fólií jsem nechával i když se údajně už nedává, rámeček sundávat nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Tak si říkám že je škoda tu fólii dávat pryc. Když jsem jednou menil žárovku tak sem si říkal že to snad bez sundání rameku SPZ nesundam. Zkusím to tedy rovnou. Dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rbk151 Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 caute, kupil som dnes original led moduly 000052110, do FIII, ratal som s tym ze po vymene ich budem musiet nakodovat cez vcds, ale nevypisuje ziadnu chybu palubny pc, a ledky svietia bez problemov, mam ich ajtak nakodovat ? ako je mozne ze idu bez kodovania? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimi82 Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 Mě to udělaly v aut. servisu.Nenechal jsem se odbít.Svetla jsou originální Škoda a psali u nich i Fabia.Při garančce to aktivovaly.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 To se divím a buď rád. Ono obecně ženy moc technice nerozumí. Zase jestli tě tam chtěly holky bít, tak bych se taky nenechal. 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamo11 Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 Ahoj, nemáte někdo zkušenost se žárovkou (co by nehlásila chybu)do zpátečky? Už jsem jedny vyměnil a hlási to chybu - přitom je mám taky vpředu na denní svícení a tam to je v pohodě bez chyby. Nemá někdo konkrétní typ? Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 Prirucka LED spiatočka https://wirer.sk/vcds2-1/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 Vsetky co som mal hlasili vypalenu, dokonca i Osram hlasi. Upravit kodovanie je najlepsia moznost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.