Srpen 9, 201510 r Nemuzu si pomoci, ale ve svetlych barvach se mi nelibi ty trojuhelniky pod svetly. Vypada to jako kdyby mu slzeli oci nebo mel monokla:
Srpen 10, 201510 r Líbila se mi ta modrá lava případně hnědá. Z praktickejch důvodů to vyhrála šedá quartz
Září 3, 201510 r Líbila se mi ta modrá lava případně hnědá. Z praktickejch důvodů to vyhrála šedá quartz Mohu se zeptat, proč z praktických důvodů šedá? Je méně náchylná na drobná poškození, myčku, prach nebo jen vkus?
Září 8, 201510 r Protože máme bílé, černé a dvě zelená auta (highland) a udržet například to černé čisté je skoro nemožné. U tmavě zeleného je to celkem v pohodě, ale zase jsou strašně vidět vrypy z myčky. Ale praxe ukáže víc.
Září 10, 20159 r tak ja som zvedavy ako bude mi nazivo vyzerat modra pacific Během pár týdnů by se měl v rodině objednávat a na 99% to bude právě Pacific. Ještě nevím, jestli Style nebo L&K. Ta druhá možnost by byla pikantní, protože tam bude asi prakticky všechno, co půjde.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.