Březen 3, 20178 r Mám ji a nelituji...nicméně abys poznal rozdíl, musíš mít ty různé bílé vedle sebe :-)
Březen 5, 20178 r A rozdíl u bílá Laser a bílá Moon? Myslím, když stojí vedle sebe. Vím, že Laser není metalíza.
Květen 20, 20178 r A jaký je rozdíl oproti bílá Moon? Je možnost to vůbec někde vidět a porovnat? Konfigurátor je v tomhle dost špatnej a těch bílých je tam víc.
Červen 22, 20178 r Pomalu vybiram barvu na S3, zajimavy je, ze tak polovina S3 v provozu je bila a zrovna bila se mi na S3 moc nelibi. Dneska jsem videl tuhle cervenou sportline a prijde mi, ze dela kombik nejak tezkopadny, ale na liftbacku se mi libi. No asi nakonec vezmu sedou quartz.
Červen 23, 20178 r ahoj,pridam se svoji troškou do mlýna,mam Quarz sedou a musím říct ze je to super barva,není tak nudna jako business seda a neni na ni vidět tolik spina jako na černý a když je hezky odrazí se na ni obloha skoro az do tmave modry bila je podle me taky nuda hodne jsem řešil barvu a tahle seda nebyla moc nikde na netu pekne nasvicena sluncem ale jsem moc spokojen Upraveno Červen 23, 20178 r od Jendasup
Červen 24, 20178 r Zakladna a bezpriplatkova modra pacific....v tieni a vecer vypada skoro ako cierna
Červen 24, 20178 r Červený odchrómovaný Sportline na tých fotkách vyzerá skôr ako Superb Junior. A pritom červená v normálnej výbave so striebornými hagusmi vyzerá naozaj dobre! Sportline jednoznačne potrebuje dračiu kožu..
Září 13, 20177 r Dnes jsem zahlédl "jinou" červenou, ale nedokážu říct, zda to byla Velvet nebo nějaká fleetová barva. Každopádně to byla metalíza, světlejší než moje Corrida.
Leden 2, 20187 r Hlasuju pro červenou RED VELVET, už jenom proto že je to barva meho SuperB sportline, liftback.
Listopad 13, 20195 r Ve videu v odkazu níže je v čase 2:22 na pár sekund vidět šedý Superb se zatmavenyma zadníma lampama. To je nějaký sport paket? Zatím jsem viděl vzdycky jen červené lampy.. www.televizeseznam.cz/video/meziplyn/vlog-139-nova-octavia
Listopad 15, 20195 r u mě po dlouhém rozmýšlení vyhrála nudná, neutrální, nenápaditá, obyčejná černá metalíza. Líbilo se mi na první pohled víc barev ale připadalo mi že by se po čase okoukaly a litoval bych. Nějak mě k tomuto autu nejvíc sedla černá. No, ale na údržbu tedy opravdu není nejlepší. Ale když se umeje a naleští.... :-) Upraveno Listopad 15, 20195 r od prase66
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.