JMX Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Bílá Moon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semo74 Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 U mna tiez Biela Moon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx-man Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Modra Lava, mam ju doma uz skoro 6 mes. a stale vyzera skvele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš P. Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Co říkáte na bílá Laser? Celkem mě překvapuje, že ji nikdo nezmiňuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Mám ji a nelituji...nicméně abys poznal rozdíl, musíš mít ty různé bílé vedle sebe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš P. Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 A rozdíl u bílá Laser a bílá Moon? Myslím, když stojí vedle sebe. Vím, že Laser není metalíza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Za mě stříbrná Opal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 Lepší je bílá Pure. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 20. Květen 2017 Sdílet Vloženo 20. Květen 2017 A jaký je rozdíl oproti bílá Moon? Je možnost to vůbec někde vidět a porovnat? Konfigurátor je v tomhle dost špatnej a těch bílých je tam víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 22. Červen 2017 Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 Pomalu vybiram barvu na S3, zajimavy je, ze tak polovina S3 v provozu je bila a zrovna bila se mi na S3 moc nelibi. Dneska jsem videl tuhle cervenou sportline a prijde mi, ze dela kombik nejak tezkopadny, ale na liftbacku se mi libi. No asi nakonec vezmu sedou quartz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendasup Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 (editace) ahoj,pridam se svoji troškou do mlýna,mam Quarz sedou a musím říct ze je to super barva,není tak nudna jako business seda a neni na ni vidět tolik spina jako na černý a když je hezky odrazí se na ni obloha skoro az do tmave modry bila je podle me taky nuda hodne jsem řešil barvu a tahle seda nebyla moc nikde na netu pekne nasvicena sluncem ale jsem moc spokojen Editováno: 23. Červen 2017, autor: Jendasup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Červen 2017 Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 Zakladna a bezpriplatkova modra pacific....v tieni a vecer vypada skoro ako cierna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 24. Červen 2017 Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 Červený odchrómovaný Sportline na tých fotkách vyzerá skôr ako Superb Junior. A pritom červená v normálnej výbave so striebornými hagusmi vyzerá naozaj dobre! Sportline jednoznačne potrebuje dračiu kožu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 24. Červen 2017 Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 Před hodinou, Patrik1971 napsal: Co to je za kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 24. Červen 2017 Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 Já jsem stále spokojen. Bohužel už se nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Červen 2017 Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 Audinacke z S line rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Červen 2017 Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 Za mě šedá quartz se stříbrnými koly....šedá kola tomu opravdu nesluší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standoo Vloženo 11. Září 2017 Sdílet Vloženo 11. Září 2017 Videl už niekto fotku Superba v novej červenej velvet metalíze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Dnes jsem zahlédl "jinou" červenou, ale nedokážu říct, zda to byla Velvet nebo nějaká fleetová barva. Každopádně to byla metalíza, světlejší než moje Corrida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psuk@odetka.cz Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Hlasuju pro červenou RED VELVET, už jenom proto že je to barva meho SuperB sportline, liftback. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THE_BLACK_MAN Vloženo 19. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2019 Za mňa klasika - čierna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medved09 Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Ve videu v odkazu níže je v čase 2:22 na pár sekund vidět šedý Superb se zatmavenyma zadníma lampama. To je nějaký sport paket? Zatím jsem viděl vzdycky jen červené lampy.. www.televizeseznam.cz/video/meziplyn/vlog-139-nova-octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 To vypada na normalniho supa sportline v sedivce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prase66 Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 (editace) u mě po dlouhém rozmýšlení vyhrála nudná, neutrální, nenápaditá, obyčejná černá metalíza. Líbilo se mi na první pohled víc barev ale připadalo mi že by se po čase okoukaly a litoval bych. Nějak mě k tomuto autu nejvíc sedla černá. No, ale na údržbu tedy opravdu není nejlepší. Ale když se umeje a naleští.... :-) Editováno: 15. Listopad 2019, autor: prase66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 http://www.rev.ie/skoda-superb-sportline-280hp/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.