hondatko Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Máte někdo zkušenost se smradem z kilmy ?? Mám najeto ca 23000 a když přijdu do teplýho auta např po nákupu tak se po nastartování do kabiny dostane smrad a nevím jestli je to třeba už špatným filtrem a nebo třeba jestli se mi do auta nedostala nějaká myška a teď smrdí ta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 (editace) Koukni na filtr. Je u spolujezdce "pod kastlíkem" odsuneš dvě packy a filtr vysuneš směrem dolů. Je bacha vypadne spousta bordela... A ktématu, po 35tis. nic nesmrdí. Editováno: 14. Únor 2017, autor: Reesha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Zapáchající klimatizace sem opravdu nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Ahoj, je to normální stav když je pod nulou a je nastavený jen ventilátor viz obr. že jde vzduch jen z bočních ofuků a z ofuku před sklem? Z těch nad displejem nejde nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 V podstatě když auto topí, fučí mi okno, boky na palubce a nohy. když je teplo a jede klimatizace, fouká auto na okno, boky v palubní desce a ten střed nad rádiem (různě se to mění, ale toto je asi nejčastější "nastavení" po té co klimatizace dosáhne požadované teploty). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 ale ja myslím jen ventilátor, jinak když dám přímý ofuk na řidiče tak to jede i přes ty nad rádiem, tak mě zajímá estli je to normal stav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 (editace) Teď nevím co myslíš, já se bavím o klimatizaci nastavené na AUTO bez zásahu uživatele (nastavím jen požadovanou teplotu a nestarám se, pak fouká klimatizace tak jak jsem popisoval výše). To je v podstatě to co máš ty, klimatizace řídí směr sama, ty jí jen natvrdo nastavíš intenzitu foukání. Editováno: 5. leden 2019, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 to je jen ventilátor zapnutý ne klimatizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Ano, ale směr foukání si i při tomto nastavení řídí auto samo. Tedy platí to co jsem psal. Pokud chceš aby to šlo i tím prostředním, musíš počkat až se úroků a bude tak 25°C a zapneš klimatizaci, nebo ručně přenastavíš směr foukání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Prosím co jsou ty dvě slova v té poslední větě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 "směr foukání" ty myslíš? To kam fouká vzduch, nastavuje se to těmi tlačítky pod displejem klimatizace (stejná funkce jaku u manuální ventilace, kde se otáčí ovladačem a auto fouká na sklo, nohy atd.). Nebo která dvě slova myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Asi myslí ty úroky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Aha, to mi mobil opravil, pardon, tam má být "oteplí". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Díky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasendoKE Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Rád by som sa spýtal , nakoľko nemám skúsenosti s takouto "modernou" klímou :D . Rano keď je chladno si nastavím teplotu napr. na 25 stupňov ( nemám to nastavené na auto) . Po čase , keď je už v aute teplo , teplotu znížim napr. na 22-23 stupňov a z fukarov ide zrazu len taký vlažný vzduch... Znizenie teploty Len o 2- 3 stupne ale je to citeľný rozdiel čo zrazu fúka z fukarov. Je to ok? V predchádzajúcom aute som si viac ako 23 stupňov v podstate nikdy nemusel dávať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Tá teplota na climatronicu nie je teplota fúkajúceho vzduchu. Je to teplota, ktorá sa má v aute udržiavať. Ak znížiš z 25°C na 22°C, climatronic sa asi snaží čím skôr dosiahnuť tebou navolenú teplotu 22°C a teda musí tam poslať ten vlažnejší vzduch, aby bolo v interiéri o 3°C chladnejšie. Osobne nevidím dôvod na Climatronicu takto zbytočne krútiť kolečkom.. nastav si požadovanú teplotu 22°C, zapni Auto a nerieš. Že na začiatku nastavíš 25°C neznamená, že sa ti interiér zohreje skôr ako pri nastavenej teplote 22°C. 2 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Přesně tak, nastavit 22 a už to kolečko většinu roku nebudeš potřebovat. Automatika se postará, že tam bude 22. To, že dáš při nastartování 25 nic moc nezmění, ale pak musí zas dochladit na 22. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Pročítal jsem diskuzi. Ale zeptám se po lopatě. Mam FIII Climatronic. Celoročně teplotu na 20, nastaveno AUTO. Když je venku 35 tak adekvétně zvyšuji teplotu kvůli zdraví. V lete zapinam A/C. V zimě A/C vypnuto (je zima). Manageruju to dobře ? Neměl bych mít i přes zimu zapnuté A/C a climatronici se šefuje sám kdy chladit a kdy topit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Já to mám v zimě zapnuté neustále. Automatika rozhodne, kdy topit / chladit a navíc odmlžuje okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Přesně tak, po většinu roku 22, při extrémech v létě navýšit úměrně venkovní teplotě, A/C ponechat stále zapnuto. IMHO není důvod A/C vypínat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 @Kuchar7 A co třeba spotřeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Tak kompresor neběží trvale na plný výkon, vliv na spotřebu nějaký bude, hlavně v létě. Ale to by byla stejně zapnutá. A jestli přes zimu udělá třeba max +0,5l/100km? Zas tak moc nenajezdím, abych tohle musel řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Před hodinou, Kuchar7 napsal: ... IMHO není důvod A/C vypínat. A to bych zrovna netvrdil. Ano, za jízdy asi není třeba vypínat, ale osobně u všech aut vypínám AC tak 2km před dojezdem, auto se pomalu vyhřeje a když člověk vystupuje, není to takový teplotní šok jako z 22 do 35°C (pravda, já jezdím celoročně na 22 a výš s teplotou nejdu na dlouhých trasách). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.