Patrik1971 Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 No jo,poved se motor,ted naprd svetla...vratit??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekJ Vloženo 21. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2019 Ahojte, deje sa toto niekomu komu sa už zadarilo že má nového Superba s Matrix Led? Pretože ak je to fyzikálna vlastnosť aj v prípade matrixov, ktoré môžu ísť nonstop a ktoré dynamicky vykrývajú jednotlivé segmenty, tak to je potom podľa mňa über blamáž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 21. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2019 (editace) Mně se takhle lehce zamlží v tomhle počasí, když přijedu z wapky. Přes noc v garáži to zmizí. Nebo po delší jízdě. @Michal B. Vzhledem k tomu, jak to bílý auto je na fotkách čistý, tak to máš taky po myčce, že? Editováno: 21. Prosinec 2019, autor: Kuchar7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 22. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2019 @Kuchar7 no právě že to nebylo po myčce, na myčku nejezdím. Mi se to mlží za sucha i za vlhka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TG_Jirka Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Mě se zamlžily po ručním mytí auta před koupí, kdy frajer umyl i motorový prostor. Pár dní se to ještě při vlhku venku mlžilo, ale teď už je měsíc klid ať je zima nebo tepleji a auto stojí venku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 No všiml jsem si na parkovišti, že hodně trojkových Superbů nebo čtyřokých Oktávek má hodně zamlžený světlomety a je docela jedno jestli xenon/LED nebo halogen. Na předchozím mondeu s xenony ani na současném s LED světly se nikdy nezamlžil ani centimetr čtverečný plochy(nicméně my s Fordy řešíme trochu jiné a o dost zásadnější problémy :-D ). Takže je to opravdu specifický problém Škody potažmo VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Dela to (v mem okoli) posledni cca mesic. Zrejme to souvisi s charakterem pocasi, je hodne vlhko. Na soukromem SIII zamlzeni nikdy nebylo a uz jsem si ho taky vsiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Iba pre vsetkych stazovacov a vyplakavacov za malicke zamlzeni na svetlach....takto to je u konkurencie na rodinnom,luxusnom SUV Ford Edge za 57000 eur!!!!!stredne svetlo 3x reklamovane a opat mesiac po vymene zarosene...bocne zadne Ford odmieta reklamovat,aj ked je to v nich viditelne akvarko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binford Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Kolem přesně takového Edge chodím a taky zadní světla - akvárko. Už chybí jen vzduchování a neonky. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TG_Jirka Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 Všichni chtějí full led mega light studené světlo a to je důsledek, žádná láska (rozuměj žárovka) ty světla nehřeje :-D :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whokerz Vloženo 13. Duben 2020 Sdílet Vloženo 13. Duben 2020 jaká je aktuální situace s orosenými světly a jejich reklamací? byl tu nějáký dokument na opravu v rámci TPI vyvrtáním dalšího větracího otvoru a labyrintem, a pak dokument o odmítání reklamací. Který z nich je aktuálně platný? Díval jsme se a u rv 2016 třetí větrací otvor nemám, takže bych to nechal udělat než skončí záruka. Na rv 5/2017 už se světla tak moc nerosí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 Spíš nejprve zvaž, jestli se ti světla rosí natolik, aby stálo za to do toho vrtat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Taky mám stejný problém,ale příjde ni to že mi to předtím nedělalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 Caute klubaci.Mam pre Vas zaruceny sposob na odrosovanie svetiel.Je vsak trosku invazivny. Na svetla pred faceliftom bude nutne najst vhodne miesto na "dorobenie komina"pre dodatocnu montaz tohto filtra.Pozriem na svojich svetlach kam by to bolo mozne neinvazivne pripojit,ale zatial som nenasiel. https://www.ebay.co.uk/itm/AUDI-A1-8X-2013-HEADLIGHT-LAMP-BREATHER-PIPE-8X0941718A-8X0941717A-2010-14-/324009743539 Filter sa vyvedie niekam v spodnej casti naraznika tak aby naporom sposoboval vetranie svetla.Netreba sa bat,ten filter ma membranu cize voda tadial neprejde. Na svetlach po facelifte uz vytvoreny interface na schlauch existuje ale zatial sa nepouziva. Pre montaz filtra ho ale treba najskor aj prevrtat alebo pretavit. Tento filter uz myslim pouziva Kamiq,ale mozno aj ine modely v ramci opravarenskeho riesenia. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 (editace) A co nacpat do svetlimetu polstarek na pohlcovani vlhkosti? Tak me napadlo zda by byla nejaka zmena... Predevcirem jsem koupil Sup 140kw s 85 tis km laurin. Ve skoda plus. Pri pred prodejen to myli a samo sebou po rozsviceni svetel se udelala mlha na svetlech asi z 1/3 tam kde proudi svetlo mlha neni ale pod jo. Prej normalni. Ale je to hnusny na tak hezkym aute. Editováno: 2. Březen 2022, autor: JSvoboda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Mám vysoušecí sáčky v bi-xenonech v RAPIDu. Uchytil jsem sáček dovnitř na svazek kabelů za svorkovnicí na vstupu do světla, takže je cca uprostřed tělesa světla a jde kdykoliv vyndat a vyměnit. Dal jsem ho tam po "zatopení" světla stříkající vodou, když jsem řešil chlazení LEDek otvory v krytce. I přes vysušení světel tam nějaká voda někde zůstala a pořád to zlobilo. Sáček to vyřešil. Vloni v létě jsem sáčky vyndal, protože byl od vlhkosti klid. První jízda v silném srpnovém dešti, mě ale vyvedla z omylu. Takže nové sáčky tam šly okamžitě. Celý podzim a zimu je od vlhkosti klid. Mám tam toto: Vysoušecí sáček VA-1 , uchyceno stahovací páskou. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Takze to funguje? Super. A kterou velikost pouzivas? Zajimave je ze v cele diskuzi to snad nikoho nenapadlo :) Tedy alespon jsem nepostrehl kdyz jsem procital... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 VA1 140x70mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 Pripomeniem sem jeden sposob opravy z roku 2016,ale vzhladom ku svetlam bude vhodny asi iba pre Superb do FL 2019. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 Diky tez. To bude asi posledni vec. Zatim skusim pojhlcovat vlhkost. Nemam zatim kde a jak vyndavat svetlomety... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 9. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2022 Patrik: vyvrtani te dirky opravdu pomuze? Pri predpokladu ze svetlomet je jinak v poradku samozrejme... Ma to nekdo udelane? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 Je to oficial Skodovacky navod riesenia,ale treba tam osadit aj tu odvetravaciu cast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 Jakou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 myslim, ze kdyz se podivas na ty obrazky, ze ti to musi byt jasne ... mas tam i cislo dilu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.