ejveen Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Ahoj, Teče mi do kufru, po větším dešti mám vždy v prostoru pro rezervu několik centimetrů vody. Zkoušel jsem vlézt do auta a dívat se kudy teče voda a zjistil jsem že prostě začne na levé straně v místě kde se kufr ohýbá do svislého směru protékat přes těsnění a po těsnění teče až dole k zámku a tudy potom až na spodek rezervy. Když jsem dveře zatížil závažím aby lépe doléhaly k těsnění tak problém zmizel. Těsnění i dolehací plochy jsem čistil. Při pohledu na dveře z vrchu je vidět že nejsou úplně vycentrované a jsou více vpravo, vlevo tedy asi nedoléhají dobře k těsnění a voda tudy protéká. Zarážkami na karoserii se mi dveře správně nastavit nepodařilo - vůle je větší než jejich dosah. Je tady ještě nějaký způsob jak se dá nastavit správná poloha 5. dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 nemám lifta, ale nedá se to částečně seřídit v pantech a zámkem? A od kdy ti tam teče? zničeho nic, nebo už jsi to takto koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ejveen Vloženo 7. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 u pantů jsou jenom připevňovací šrouby, nevím zda s tím půjde pohnout když je povolím. Kdy přesně začalo téct také nevím, je možné že od začátku - vysvětlovalo by to proč mám neustále zamlžené (v zimě zamrzlé přední okno zevnitř). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Surmi Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 povol šrouby na pantech a posun si to + zřejmě budes muset doštelovat zámek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ejveen Vloženo 8. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 povol šrouby na pantech a posun si to + zřejmě budes muset doštelovat zámek. a zámek se šteluje jak? žádné nastavovátka jsem na něm nenašel pouze dva šrouby pro uchopení ke karoserii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 no a ty když povolíš, tak se zámkem dá hnout. V pantech vystřeď dekl na prostředek a posunutím zámku ho trochu přitáhni dolu. Ještě pak můžeš zkusit koupit nové těsnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.