Josef Pedro Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Díky za odpovědi vraťme se k xenům....U starých je největší problém, aby licovali s karoserii hlavně světlo u řidiče mně ani Karlovi vrámci možnosti nesedí přesně je to divočina..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fremmen Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Tak jsem našel na ruském foru výměnu FL xenonů na rapid 6/2014. https://www.drive2.ru/l/482400832155811928/ Co jsem pochopil z překladu (google trans.), tak vyřešili svícení parkovaček nějaký přemostěním. Nedokážete to nějak pochopit, jak to mohli provést? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fremmen Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 (editace) Minulý týden jsem si udělal výlet, takže mi už auto nebliká jako kolotoč na pouti, díky Ferdo . Takže už mám snad pokoj od praskajících H15tek a neviditelných utopených blinkrů. Mám radost. Dnes jsem to ještě dotáhl montáží monte carlo mlhovek, protože kombinace černých parabol na hlavních a světlých mlhovek vypadala divně. Pár foto, jak to teď vypadá. Editováno: 17. Říjen 2017, autor: Fremmen 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Nádhera, já ty světla sháním už nejméně dva měsíce a zatím se nedaří ( za rozumný peníz). Tak mě zatím nezbývá než tiše závidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 (editace) Krása.... Světlomety v Miho car za 8200 Kus,ale netuším zda je kompletní, nebo se musí něco více dokoupit. https://www.mihocar.cz/svetlomet-predni-pravy-kompletni-xenon-skoda-rapid-lift-5ja-5jb941016c/d-135913 Editováno: 17. Říjen 2017, autor: Josef Pedro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Fremmen, Jak parkovačky? Ani Ferda nevěděl? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 17. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 @Fremmen: Ty máš jaký MR a jakou BCM? Informace důležitá pro nás "starce", co by případně nové xeny chtěli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Podle blinkrů v blatníku to bude starší model. Ale vypadá to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fremmen Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Už jsem to někde možná psal. Je to MR2014 (BCM 7H0937090D). Ty parkovačky jsem taky mohl napsat. Už svítí, ale nepodařilo se snížit intenzitu svícení, takže to svítí pořád naplno. Ferda25 s tím dělal všechno možné, ale nedařilo se. Možná se v budoucnu objeví nějaké řešení. S tím se je potřeba smířit, že to není na 100% od originálu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fremmen Vloženo 18. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 Ještě k té intenzitě LED na parkovačky. Ono to šlo ztlumit, Ferdovi se to nějak povedlo, ale pak se to s něčím hádalo (svítila kontrolka prasklé žárovky). Věřím, že kdyby se tomu věnovalo víc času, nebo se sešlo víc hlav, tak se to vyřeší. Nebo možná mít denní v LED mlhovkách a proužek v hlavních trvale zeslabený jako parkovačky, ale to se mi zdá být jako bastl, když už může být všechno v hlavních světlech. Já té elektrice taky moc nerozumím. Možná kdyby někdo více elektricky chápavější kontaktoval Ferdu25 a zeptal se ho, jak to tam u mě vlastně udělal, tak se to třeba přijde na něco nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 Pro každého elektricky chápavého plné světlo = na obou pinech shodné napětí(rozdíl 1 V = bliká) utlumené světlo = rozdíl mezi napájecím napětím 70% Hlavní problém je, že při blikání musí led proužek denního úplně zhasnout(nestačí utlumit na obrysová světla). To je největší problém. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 (editace) Co znamena, kdyz se opravuje drzak na xenonovych svetlech? To znamena ze je to svetlo z bouracky? Nebo mohlo byt nejak poskozeno? Editováno: 24. Říjen 2017, autor: tom.i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Bixenony za celkem zajimavou cenu: http://www.vrakoviste-melnik.cz/levy-xenonovy-svetlomet-s-led-rapid-facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 (editace) Neměl by někdo zájem o cca měsíc staré v originálním balení s fakturou o před facelift Xenony za nějakou rozumnou částku? Prosím, když tak do vzkazu mi nabídněte. Rovněž tedy mám i originál halogeny, ... půjdu zkusit nějak vymyslet ty facelift, následně zasnu postnu fotky. Potřebuji se zabavit Editováno: 28. Listopad 2017, autor: KarelZikmund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 V 6. 10. 2017 na 20:24, Fremmen napsal: Tak jsem našel na ruském foru výměnu FL xenonů na rapid 6/2014. https://www.drive2.ru/l/482400832155811928/ Co jsem pochopil z překladu (google trans.), tak vyřešili svícení parkovaček nějaký přemostěním. Nedokážete to nějak pochopit, jak to mohli provést? Jestli jsem to dobře pochopil, tak dal vodič pro svícení DLR na LED modul v mlhovkách. Takže bliká, svítí parkovačkama a DLR má v mlhovkách. Akorát nemá dořešenou asi světelnou houkačku, ta mu funguje jen s tlumenými světly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Hlavně rovnou sehnat jednotku 7H0937090B nebo D...poslední řešení, co jsem dělal, je, že to tlumí na obrysová světla jen při blinkrech. Jinak svítí jako denní i při hlavních světlometech. Muselo dojít k vypnutí hlídání žárovek. Jednotku mají například: https://www.mihocar.cz/ridici-jednotka-palubni-site-vw-transporter-t5-lift-t6-multivan-7h0937090b/d-126591 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 před 8 hodinami, tom.i napsal: Bixenony za celkem zajimavou cenu: http://www.vrakoviste-melnik.cz/levy-xenonovy-svetlomet-s-led-rapid-facelift Díky za tip uz jsou na cestě ke mě domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fremmen Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 100% denní svícení při hlavních světlech je dobrá sebevražda. Když v noci při jízdě zapnu jen denní svícení, tak na 4 metry normálně vidím . Nebo za tmy zapnu denní a dálkové xenony, odejdu od auta 50m, tak ty ledky řežou do očí snad víc než ty dálkáče. Zajímalo by mě, proč právě u rapida dali ty denní ledky tak ostré. V práci mám Superba 3 a ten na denní svítí snad jen s poloviční intenzitou co rapid. Třeba jíný výrobce, ale myslím si, že jsou obojí Valeo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Taky jsem si to myslel, ale není to tak jak píšeš, to je jen dojem když Ti do nich nesvítí xenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 (editace) Je doopravdy kombinace LED a Xenonů v noci tak šílená? Pořád to zvažuji a nevím. Chtěl bych LED, ale pokud tedy Fremmen píše co píše mám značné rozpaky zda do toho jít za ty peníze. Pochopil jsem to tedy dobře, že i v kombinaci s xenonem nedojde k utlumení led? Jestli je to tak, pak je to výměna sebevražda celkem Editováno: 1. Prosinec 2017, autor: KarelZikmund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fremmen Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 (editace) jedna ruská tunerka s MR2014: https://www.drive2.ru/l/488865685649228220/ Fotky s rosvícenými světly sice zkreslují, ale zkus si udělat představu, kdyby tohle jelo v noci proti tobě Editováno: 1. Prosinec 2017, autor: Fremmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Na druhou stránku potkávám dost aut u kterých si myslím, že při kombinaci xenonu led netlumí. Ideální by bylo asi mít je utlumené pořád pokud mají takovou svítivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fremmen Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Ano, permanentně snížená intenzita ve všech režimech by bylo uržitě nejlepší možné provedení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 A řešil si jestli nějak toto lze? Teoreticky by mělo jen stačit snížit hladinu napájení, pokud to dobře chápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fremmen Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Jo, tak to už se obrať na Ferdu25. Já byl asi snad první co tam s tím u něj byl, a tenkrát bylo moje řešení nejlepší možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.