Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chcem si dat presit bielou nitou lemovanie na manzete radiacej paky dsg prevodovky.Vie niekto,ako ju vytiahnut a ako dat dole tu hlavicu?

teskoc04_52a81723571fc.jpg

No melo by to jit ze das prsty z vnitrku podel manzety a trhnes a mohlo by to jit.  Pak je dalsi moznost jak se kouknout dolu, je to v navodu tj postup jak odblokovat DSG, tj sundani cele te sedivo-strbrne listy.

Zespoda manzety je pak na pace svorka, tu musis ovolnit a pak jde hlavice dolu.   Kdyz se da nova hlavice cvorku musis klestema pak zase stlacit.  Nebo do servisu pro ne je to otazka na 5 minut.

V minute 13:16 v tomto video ukazuji jak se dostanes po hlavici. Viz postup v navodu
www.youtube.com/watch?v=F9FLCRowyd4

Neco najdes i v tomto videu :  www.youtube.com/watch?v=jmMtG6EHfxE

Upraveno od bicista

• Autor

Perfektne.Velka vdaka.Ten navod na odblokovanie paky som nasiel,ale nevedel som odtiahnut tu gumovu cast v tej odkladacej skrinke.

• Autor

A este nahodou,ako vycvakat ten chromovy ramik,v ktorom je vsadena ta manzeta.Potrebujem ju dostat von a nepolamat.

To už snad uvidíš jak je ten chromovanej rámeček s manžetou do toho zacvaknutej!!! Potom trochu opatrnosti a je venku! :kol-31:

• Autor

Takze nakoniec to ide von bez toho chromoveho ramceku.Ten je sucastou toho strieborneho plastu.Porod bol ale vytiahnut paku z tej tyce.Zospodu je taky kovovy kruzok,spona,tu netreba iba roztiahnut,ale treba ju dat uplne dolu,paku potiahnut aj s manzetou riadne hore.Idealne dat dole z hlavice ten dekor,kde je napis dsg a uvolnit zapadku na poistku,taky maly kolicek,navleceny v oku.

Vysledok obsitia prikladam.DSC01326.JPG

Vyborny vysledok. 

• 1 měsíc později...

Fajn, že si si to natrénoval, ja mám už 2x vymenenú hlavicu-tá koža /akože koža / sa mi olupovala...a naozaj to bol pôrod vymeniť ju, bol som v servise pri tom a mechanik mal čo robiť, ale nakoniec to zvládol.

tu by som poprosil moderátora o zmenu názvu vlákna ...v prvom momente som myslel,že sa jedná o manžetu na poloose

Super ...

• 3 roky později...

Ano, mělo by to tam být pouze nacvaklé.

Je to tam i na oboustranku, tak musíš použít víc síly. A dej pozor, ať neopižláš rámeček. 

před 2 hodinami, Czermik napsal:

Měnil jsem si na manuální hlavici, ale to bude stejně. Podebrat uprostřed zboku ideálně trsátkem a setrvat. Doporučuju koupit i chromovanou část, která je přišroubovaná hvězdicovým šroubkem. Koupit u OB-autodíly se dá set chromu i s plaketkou a pak je to jako nové. :kol-130: Samozřejmě pokud je chrom v pořádku, stačí 2 trsátka a je to OK na sundání té plaketky.

Upraveno od Zdenek Pastorek

Přesně, měl jsem to taky tak. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.