Patrik1971 Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Chcem si dat presit bielou nitou lemovanie na manzete radiacej paky dsg prevodovky.Vie niekto,ako ju vytiahnut a ako dat dole tu hlavicu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicista Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 (edited) No melo by to jit ze das prsty z vnitrku podel manzety a trhnes a mohlo by to jit. Pak je dalsi moznost jak se kouknout dolu, je to v navodu tj postup jak odblokovat DSG, tj sundani cele te sedivo-strbrne listy.Zespoda manzety je pak na pace svorka, tu musis ovolnit a pak jde hlavice dolu. Kdyz se da nova hlavice cvorku musis klestema pak zase stlacit. Nebo do servisu pro ne je to otazka na 5 minut. V minute 13:16 v tomto video ukazuji jak se dostanes po hlavici. Viz postup v navoduwww.youtube.com/watch?v=F9FLCRowyd4 Neco najdes i v tomto videu : www.youtube.com/watch?v=jmMtG6EHfxE Edited October 21, 2015 by bicista 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik1971 Posted October 21, 2015 Author Share Posted October 21, 2015 Perfektne.Velka vdaka.Ten navod na odblokovanie paky som nasiel,ale nevedel som odtiahnut tu gumovu cast v tej odkladacej skrinke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik1971 Posted October 21, 2015 Author Share Posted October 21, 2015 A este nahodou,ako vycvakat ten chromovy ramik,v ktorom je vsadena ta manzeta.Potrebujem ju dostat von a nepolamat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacer1 Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 To už snad uvidíš jak je ten chromovanej rámeček s manžetou do toho zacvaknutej!!! Potom trochu opatrnosti a je venku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik1971 Posted October 29, 2015 Author Share Posted October 29, 2015 Takze nakoniec to ide von bez toho chromoveho ramceku.Ten je sucastou toho strieborneho plastu.Porod bol ale vytiahnut paku z tej tyce.Zospodu je taky kovovy kruzok,spona,tu netreba iba roztiahnut,ale treba ju dat uplne dolu,paku potiahnut aj s manzetou riadne hore.Idealne dat dole z hlavice ten dekor,kde je napis dsg a uvolnit zapadku na poistku,taky maly kolicek,navleceny v oku. Vysledok obsitia prikladam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoRFi Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 Vyborny vysledok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueRS Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Fajn, že si si to natrénoval, ja mám už 2x vymenenú hlavicu-tá koža /akože koža / sa mi olupovala...a naozaj to bol pôrod vymeniť ju, bol som v servise pri tom a mechanik mal čo robiť, ale nakoniec to zvládol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 tu by som poprosil moderátora o zmenu názvu vlákna ...v prvom momente som myslel,že sa jedná o manžetu na poloose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Upraveno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Super ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czermik Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 jak vyměnit jenom ten vršek na DSG páce? https://www.obautodily.cz/nahradni-plaketka-radici-paky-skoda-automaticka-prevodovka-s-napisem-dsg-11536cz1763/?gclid=Cj0KCQjw9pDpBRCkARIsAOzRzivi0Brg2kRUM74Ggs5gyhSRemL22zOSThX_OqmbUnAvM3G-P7x38ZoaAqT0EALw_wcB Mám tam dloubnout a vycvaknout? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Bednář Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Ano, mělo by to tam být pouze nacvaklé. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beuticek Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Je to tam i na oboustranku, tak musíš použít víc síly. A dej pozor, ať neopižláš rámeček. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenek Pastorek Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 (edited) před 2 hodinami, Czermik napsal: jak vyměnit jenom ten vršek na DSG páce? https://www.obautodily.cz/nahradni-plaketka-radici-paky-skoda-automaticka-prevodovka-s-napisem-dsg-11536cz1763/?gclid=Cj0KCQjw9pDpBRCkARIsAOzRzivi0Brg2kRUM74Ggs5gyhSRemL22zOSThX_OqmbUnAvM3G-P7x38ZoaAqT0EALw_wcB Mám tam dloubnout a vycvaknout? Měnil jsem si na manuální hlavici, ale to bude stejně. Podebrat uprostřed zboku ideálně trsátkem a setrvat. Doporučuju koupit i chromovanou část, která je přišroubovaná hvězdicovým šroubkem. Koupit u OB-autodíly se dá set chromu i s plaketkou a pak je to jako nové. Samozřejmě pokud je chrom v pořádku, stačí 2 trsátka a je to OK na sundání té plaketky. Edited July 24, 2019 by Zdenek Pastorek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beuticek Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Přesně, měl jsem to taky tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts