Publikováno Říjen 21, 20159 r Chcem si dat presit bielou nitou lemovanie na manzete radiacej paky dsg prevodovky.Vie niekto,ako ju vytiahnut a ako dat dole tu hlavicu?
Říjen 21, 20159 r No melo by to jit ze das prsty z vnitrku podel manzety a trhnes a mohlo by to jit. Pak je dalsi moznost jak se kouknout dolu, je to v navodu tj postup jak odblokovat DSG, tj sundani cele te sedivo-strbrne listy.Zespoda manzety je pak na pace svorka, tu musis ovolnit a pak jde hlavice dolu. Kdyz se da nova hlavice cvorku musis klestema pak zase stlacit. Nebo do servisu pro ne je to otazka na 5 minut. V minute 13:16 v tomto video ukazuji jak se dostanes po hlavici. Viz postup v navoduwww.youtube.com/watch?v=F9FLCRowyd4 Neco najdes i v tomto videu : www.youtube.com/watch?v=jmMtG6EHfxE Upraveno Říjen 21, 20159 r od bicista
Říjen 21, 20159 r Autor Perfektne.Velka vdaka.Ten navod na odblokovanie paky som nasiel,ale nevedel som odtiahnut tu gumovu cast v tej odkladacej skrinke.
Říjen 21, 20159 r Autor A este nahodou,ako vycvakat ten chromovy ramik,v ktorom je vsadena ta manzeta.Potrebujem ju dostat von a nepolamat.
Říjen 22, 20159 r To už snad uvidíš jak je ten chromovanej rámeček s manžetou do toho zacvaknutej!!! Potom trochu opatrnosti a je venku!
Říjen 29, 20159 r Autor Takze nakoniec to ide von bez toho chromoveho ramceku.Ten je sucastou toho strieborneho plastu.Porod bol ale vytiahnut paku z tej tyce.Zospodu je taky kovovy kruzok,spona,tu netreba iba roztiahnut,ale treba ju dat uplne dolu,paku potiahnut aj s manzetou riadne hore.Idealne dat dole z hlavice ten dekor,kde je napis dsg a uvolnit zapadku na poistku,taky maly kolicek,navleceny v oku. Vysledok obsitia prikladam.
Listopad 29, 20159 r Fajn, že si si to natrénoval, ja mám už 2x vymenenú hlavicu-tá koža /akože koža / sa mi olupovala...a naozaj to bol pôrod vymeniť ju, bol som v servise pri tom a mechanik mal čo robiť, ale nakoniec to zvládol.
Listopad 29, 20159 r tu by som poprosil moderátora o zmenu názvu vlákna ...v prvom momente som myslel,že sa jedná o manžetu na poloose
Červenec 24, 20196 r jak vyměnit jenom ten vršek na DSG páce? https://www.obautodily.cz/nahradni-plaketka-radici-paky-skoda-automaticka-prevodovka-s-napisem-dsg-11536cz1763/?gclid=Cj0KCQjw9pDpBRCkARIsAOzRzivi0Brg2kRUM74Ggs5gyhSRemL22zOSThX_OqmbUnAvM3G-P7x38ZoaAqT0EALw_wcB Mám tam dloubnout a vycvaknout?
Červenec 24, 20196 r Je to tam i na oboustranku, tak musíš použít víc síly. A dej pozor, ať neopižláš rámeček.
Červenec 24, 20196 r před 2 hodinami, Czermik napsal: jak vyměnit jenom ten vršek na DSG páce? https://www.obautodily.cz/nahradni-plaketka-radici-paky-skoda-automaticka-prevodovka-s-napisem-dsg-11536cz1763/?gclid=Cj0KCQjw9pDpBRCkARIsAOzRzivi0Brg2kRUM74Ggs5gyhSRemL22zOSThX_OqmbUnAvM3G-P7x38ZoaAqT0EALw_wcB Mám tam dloubnout a vycvaknout? Měnil jsem si na manuální hlavici, ale to bude stejně. Podebrat uprostřed zboku ideálně trsátkem a setrvat. Doporučuju koupit i chromovanou část, která je přišroubovaná hvězdicovým šroubkem. Koupit u OB-autodíly se dá set chromu i s plaketkou a pak je to jako nové. Samozřejmě pokud je chrom v pořádku, stačí 2 trsátka a je to OK na sundání té plaketky. Upraveno Červenec 24, 20196 r od Zdenek Pastorek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.