p.noza Vloženo 26. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 Zdravím, bohužel se mi podařilo nabourat auto, vše už mám opraveno a chci vyměnit airbagy...na co si musím dát pozor při výměně, aby mi nevystřelily? Když je vyměním, varovná kontrolka zmizí, nebo se bude muset pomocí vagu smazat chyby? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 to jsi dokázal sám opravit auto po střelení bagů a teď neumíš ty pytle vyměnit? Je to kus za kus, odpoj baterii a ničeho se bát nemusíš. Jen budeš muset vyměnit i předpínače pásů a nechat reaktivovat ŘJ airbagu - smazat chyby VAGem nestačí. Musíš zrušit záznam o nehodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 U Rapida stačí dle mého jen vymazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 26. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 Tiez si myslim ze budes musiet resetovat rj airbagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.noza Vloženo 27. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 Díky za info...opravou jsem myslel klempířinu...strojit to budu teď...slyšel jsem právě, že se asi nemusí resetovat rj airbagu....jen vymazat chyby....ale nevím...kdyby to věděl někdo určitě tak by to bylo super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 tak to zkus a uvidíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.