xtrack Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 (editace) Ahoj pánové, dnes jsem musel sundat spodní kryt motoru, chytla se tam větvička, čekalo mě překvapení v podobě potečené převodovky od oleje- převodový a spodního deklu motoru:-( únik cca 3dcl teče to jako kdyby ve spoji mezi motorem a převodovkou, spojka jde normálně, neklouže. S2 2.0tdi 4x4 CFFB 6Q manuál 37000km rv. 2014 Setkali jste se s tímto někdo? Auto bylo před 7000km na servisce a ti zm.di si toho ani nevšimli:-( Díky za reakce:-) Editováno: 28. Říjen 2015, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Je to predsa v záruke,nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 28. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 (editace) Ahoj, jj je to v záruce, spíš mě jde o to jestli se s tímto problémem už někdo setkal a co může být příčinou.A taky abyste se chlapi mrkli jestli Vám to taky nechčije☺ Zítra se jdu objednat na servis, je na tom víc věcí na opravu ( klika řidiče-kessy ko, vrže stahovačka řidiče, tento olej a dnes jak jsem umýval jsem si všiml že je popraskaný lak nad 'c' sloupkem) Pak písnu jak jsem dopadl- v servisu mám známé a jsou šikovní. Doplňím pro úplnost že letos na jaře mě měnili obě přední světla-špatně svítily A dieselgate inside ať to máme komplet Editováno: 28. Říjen 2015, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 umyť a sledovať , v spoji to bude ťažko tiecť , skôr gufero poloosy , to je také bežnejšie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 29. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 (editace) Ahoj, díky. Myslím že to dopadne jak píše Suri. Teče to jako kdyby zepředu a teď mě napadlo, spínač zpátečky není náhodou ve předu na převodovce, směrem ke chladičové stěně? Takže na 3.11.2015 jsem objednaný na servis, zatím se s tímto problémem nesetkali a varovali mě kluci že bude muset asi převodovka ven, nejdříve se to prej nafotí a pošle do MB. Na kessy a stahovačku je prej nějaká akce. Nechci dělat reklamu, ale kdo to máte blízko zkuste Samohýl Vsetín, šikovní technici a opravu ať vám provede pan Sekula, je to pan machr! Dělá motory, převodovky jak manual tak automaty, je to jeden z mála co umí a je ze staré školy☺ Editováno: 29. Říjen 2015, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Měl jsem to stejný a bylo to gufero mezi motorem a převodovkou - tedy motorový olej. Twl. auto r.v. 2014 a tohle? to je pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 30. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 (editace) Maro2000, díky za postřeh a za info! Je to olej z převodovky teda po čichu myslím:-) Je to síla, 1,5 roku staré auto a problémů až to za mrzí a nasere... Při tom myslím že se vždycky k autům chovám slušně (prostě to šetřím) a starám se o ně snad víc než o sebe- slova manželky:-) Přes to všechno jsem se superbem velmi spokojen a nedám na něj dopustit, tedy na oba dva supíky:-) Editováno: 30. Říjen 2015, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 3. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 (editace) Takže auto dnes předáno do servisu v 6.ráno, v 7.hod volali že něco takového ještě u tak mladého auta neviděli Bude se to fotit a posílat do ŠA na expertízu. Pak písnu jak se celá akce vyvíjí... PS: popraskaný lak rovněž nafotí a pošlou do ŠA, kessy nečekaně fungovalo a stahovačku vymění... PS2: OT: Tak jsem si dnes odpoledne vyzvedl náhradní auto, Superb3 2.0tdi 110kw style a ihned jsem vyrazil do Bratislavy. Musím říct že jsem rád že mám S2, na S3 se již podstatě šetřilo a je to znát, ale DCC je dobrý:-) Editováno: 3. Listopad 2015, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 5. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 (editace) Ahoj, takže včera volali ze Samohýlu že se bude měnit kompletní převodovka i se spojkou a setrvačníkem, protože to teklo na hřídeli mezi motorem a převodovkou a olej se dostal i do spojky- auto ale necukalo a spojka neklouzala. Díly dorazí zítra a bude se měnit... Kliku kessy nakonec také mění, nereaguje na odemčení. Tak trochu jsem zklamán, ale na druhou stranu jsem rád že to servis řeší jak se říká od podlahy a se vším všudy. Přeji Vám i sobě ať tohle nikdo nemusíme řešit nedej bože po záruce. Pak dám ještě info na kolik celá sranda vyšla, odhaduji tak 50.tis... Editováno: 5. Listopad 2015, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 No já myslím že 50 tis. to nebude spíš tipuju okolo stovky ... naštěstí Ti to může být jedno a taky štěstí,že se to projevilo celkem brzo a ne ke konci záruky to už by se určite cukali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 hravo nad 100-ku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 16. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Ahoj , takže superba mám již doma. Musím uznat že celkový přístup servisu a jednání bylo na špičkové úrovno. Co mě zarazilo že auto neuvěřitelně ztichlo. Kolik celá akce vyšla, ani jeden z Vás se netrefil a já už vůbec ne. Toto řešit po záruce tak mě odveze rychlá☺ Měnili převodovku, dvojhmotu, spojku, ložisko, váleček, olej v převodovce, kapalinu, stahovačku u řidiče, kliku u řidiče kessy+lak+ lak postranice+ rámu střechy. Podotýkám že jsem nenašel rozdíly v barvě, dále se měnil PZ bezp. pás, byl z výroby pro levou stranu-kde se stala chyba?☺ Celkem 164 800kč Čili sakra síla.... Co dodat snad je nejhorší za náma a budeme už jen jezdit, to samé přeji i Vám ostatním☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 ako netrafil? ... hravo nad 100-ku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 16. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 (editace) Jooo kdyby jsi napsal "hravě přes 150"☺ Editováno: 16. Listopad 2015, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Bral som v úvahu len prevodovku,spojku a spol som nepočítal..polepším sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.