matelkoxxl Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 no este som si co to pogooglil o oboch a vraj skodovka ma dost problem so zederom, kedze to je zasah do volantovej tyce. no a teraz som volal do skodovky tu v KE a ma zas presviedcal, ze staci namontovat skryty vypinac za desatinu ceny a je to podobne ucinne. VAM R1 by vysiel aj s dph okolo 450, tajny vypinac montovany priamo v skodovke tak do 50 eur. ale to uz sme akosi OT v tejto teme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Ved to ze ta tema je ina,uz som to pozeral aj ja,je tu nieco podobne kde by to moderator presunul???Vypinac poznam,ale to by som nechcel,odkedy som sa dopocul o vam tak chcem len to,skodovka povie hocico aby si tam siel a spravili ti to,aby zarizovali. Co sa tyka firmware::columbus ti slape dobre?mam namysli odozvu ked kliknes ci to trva nejaku sekundu ookial ti naskoci co si stlacil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Je aj ňovsi firmware ako 6270??popripade link na stiahnutie dik?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 fw mam ten co som pisal vyssie, nejaky 2724, zatial som ho neflashoval na vyssi, kedze mi nikto neodpisal. neviem ci mam davat rovno nejaky najvyssi, alebo ako som niekde cital postupne davat 3xxx, 4xxx, 5xxx atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Musis davat postupne,to viem.Neviem co by sa stalo keby tam hodis hned najvacsi,zjavne by ti nefungoval. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Daj ten najvyšší, nič zlé sa nestane....a potom ho poskytni aj mne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Takže jak je to s tím FLASHem Columbuse? Lze nahrát rovnou nejnovější FW aniž by se cokoli pokazilo, hmm? Mám MR2010 a FW columbuse od té doby neaktualizovaný, co se změní při nahrání nejnovější verze? Naučí to Columba něco nového, změní uživatelské prostředí, .... ? Díky za odpověď ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 tak ja som to robil pred par dnami. prechadzal som z verzie fw2724 rovno na verziu fw4120. zmazalo mi to akurat mapy, ostatne veci ako radia ostali ulozene. mapy som mal aj tak napalene, takze to nebol problem ich dat nakopirovat spät. jedna zmena, ktoru som si vsimol je, ze teraz uz mam v menu radia moznost zapnut aj rds a tympadom mi ukazuje nazvy piesni, ktore idu v radiach, to sa mi zda ze v predchadzajucej verzii nebolo. ine zmeny som nezaznamenal, ale nevenoval som tomu az tolko pozornosti a tiez neviem najst nejaky oficialny zoznam zmien... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 aku verziu mas?ide nainstalovat na 4120 aj mapy v11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Pre istotu teda aj na 4024? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeatTDI Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Dobrý den, odhodlal jsem se aktualizovat mapy v Columbusu RNS510 v Superbu II, mám DVD s mapami V12 East Europe. Zjistil jsem však, že mapy běží jen na Columbusu s novějším firmware. No a zde jsem narazil, neboť můj Columbus má verzi firmware 2864, který je dost starý. Delivery part number: 3T0035680A HW-Version: H71 SW-Version: 2864 SV SW-Version: C_EU_9.252_t1 HW Vehicle: 0xC801 atd. Takže odsouvám aktualizaci map a řeším aktualizaci firmware. Co jsem vygůglil, tak snad nejposlednější verze FW je 4120, někde se uvádí verze 4020/4022/4024/4026/4028. UUF! Každopádně se nedoporučuje instalovat verzi 4XXX, pokud je v Columbusu verze 2XXX, což je můj případ. Verze 4XXX si totiž nevytvoří nějaké oddíly potřebné pro POI systém, ty vytvoří aktualizace na verzi 3800-3910. Aha, takže musím nejprve aktualizovat na verzi 3XXX. Jenomže těch verzí je několik. Jakési 3810, 3810a_noru, pro Evropu, pro oddíly 70-25-5 a já nevím co ještě. Teď jsem samozřejmě v koncích, protože nevím co vybrat, abych si toho Columbusa úplně nedoje...al. Nimrám se v tom moc nebo je to fakt tak složité?? Na co se vlastně ptám: 1) Musím opravdu nejprve nainstalovat firmware 3XXX kvůli těch oddílů pro POI? 2) Co u firmware znamená označení 70-25-5 nebo 75-20-5?? 3) Na co dalšího je potřeba u výběru správné verze firmwaru dávat pozor? 4) Jaký je nejnovější firmware? Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2015 Dej to nekomu kdo tomu rozumi nebo si odpalis radiovou desku apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 (editace) BeatTDI Koukni sem michal2009 ti poradí http://forum.skodahome.cz/topic/133386-škoda-superb-exclusive-18-tsi-dsg-2011-amethyst/page-7 příspěvek 153 Potom dej vědět jak si dopadl. Editováno: 21. Listopad 2015, autor: dominikg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiscz Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Cau, znate nekdo nejakou firmu ktera tu aktualizaci dela? V Praze nejlepe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supersoptik Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Ahojda Škodovkáři. Mám na Vás takový zajímavý dotaz... Mám Supa 2010 Columbus a nejde mi odemknou servisní menu. V jednotce 37 na pozici 50 mám nastavenou 1 ale po dlouhem podržení setapu se mi zobrazí pouze FM a AM. Nevíte někdo nějakou radu co s tím prosím? Děkuji moc a Supům zdar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 zkus odblok přes CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supersoptik Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 (editace) pro Michal2009: Vyzkoušeno a také nic... Editováno: 13. Duben 2016, autor: supersoptik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Po zapsání hodnoty 1 do kanálu přizpůsobení 50 je nutný restart navigace(současně stisknu: šipka vpravo a vlevo + info(mikrofon)). Následně držím tlačítko SETUP tak dlouho až se dostanu do skrytého menu....po zobrazení voleb FM a AM jej držím dále(tj, nepřerušovaně) a to minimálně tu samou dobu, kterou jsem držel než se mi tyto volby objevily. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supersoptik Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Ferda25 Děkuju už to běhá jak má... díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 (editace) Zhrniem to aj v tom spravnom topicu - Mal som FW 4120 a nahodil som FW 5238 Update by josi VIM+Testmode integrated odtial - http://goo.gl/HlVGRI Hlavne pozor na kluc v zapalovani, pokial je tam, nejde to updatnut Nasiel som aj nejaky changelog pre verziu FW 5238 - http://goo.gl/gjniSD Zatial co som postrehol rozdiel medzi tymi dvoma FW je v trocha krajsom spracovani obrazovky parkovacieho asistenta. p.s.: ak by niekto z KE chcel, vieme sa dohodnut na update. Editováno: 30. Květen 2016, autor: matelkoxxl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Dnes jsem byl za Ferdou na planovanou aktualizaci Columba s bilym menu. Mel jsem za to, ze se jedna pouze o jinou barvu skinu. Neni to tak, Ferda si s tim opravdu vyhral a zrychlil naprosto neuveritelne cely system. Jsem z toho nadsen a doporucuji kazdemu "Columbari" diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Lukajs007: Hod jsem prosím foto, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Taky mam od Ferdy bíle menu, je super.... ferda tu někde měl fotky...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.