Flay48 Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Nazdárek přečetl jsem snad všechny témata, ale nikde jsem se nedočetl, co jsem potřeboval. Nefunguje mi vyhřívání sedaček (řidič, ani spolujezdec). Když zapnu vyhřívání, nikde nic necvakne, jak píšou ostatní. podle měření jsou dečky v pořádku a napětí na konektoru po zapnutí taky je. Pod sedačkou spolujezdce je řídící jednotka 1Z0 959 772. Otázka zní - ovládá tahle jednotka ještě nějaké spínací relé, nebo ovládá už přímo výhřev. Žádné další relé jsem totiž nenašel a ani informaci, kde by mohlo být. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Ahoj, jak si měřil ty dečky? Jaké mají hodnoty termistory v dečkách? A co ti háže diagnostika za chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flay48 Vloženo 5. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 (editace) Ahoj ..hodnoty neznám, protože nemám ohmmetr. Propískl jsem to pouze obvodovkou. Na diagnostice jsem to neměl, borci tady píšou, že diagnostika to odhalit neumí. Hlavně, když jsem měl sedadlo venku, tak jsem dečku napojil na tvrdo na zdroj a hřeje. takhle to vypadá pod volantem. Víme, které relé jsou na výhřev? Editováno: 5. Prosinec 2015, autor: Flay48 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Jednotka vyhrevu je pod sedadlem spolujezdce. Decky v sedadle jsou propojeny do serie. Na dvou pinech je zapojeny termistor co je v decce sedaku, pokud je urvany nebude se spinat vyhrev. Diagnostika dokaze ukazat chybu buzeni. Tak ze decky spoj dohromady a pak zkus jestli hreji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flay48 Vloženo 6. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 ano ..to já všechno vím, dečky jsou funkční, ty jsem vyzkoušel - viz. předchozí příspěvek. To co potřebuji vědět je to, jestli řídící jednotka, která je pod sedadlem ovládá ještě nějaké relé, jestli ano, tak které - jediné co jsem našel je pod volantem - viz. předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Vyměnit to řídící relé pod sedadlem spolujezdce a hurá. Originál v servise stojí 1000,- tak zítra objednat, vyměnit a topit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendoo Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 ked uz sa tu prebera vyhrev sedaciek ako funguje original, na zaklade coho reguluje a ako reguluje? cisto odpor? (asi tazko) nejake pwm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 teplotní čidlo (termistor) v sedáku a analogový signál do jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flay48 Vloženo 7. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Vyměnit to řídící relé pod sedadlem spolujezdce a hurá. Originál v servise stojí 1000,- tak zítra objednat, vyměnit a topit. ovládá tahle jednotka ještě nějaké relé? Nebo už to pouští rovnou do sedaček ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Přímo do sedadel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edie Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 V 5. 12. 2015 na 14:34, Flay48 napsal: Nazdárek přečetl jsem snad všechny témata, ale nikde jsem se nedočetl, co jsem potřeboval. Nefunguje mi vyhřívání sedaček (řidič, ani spolujezdec). Když zapnu vyhřívání, nikde nic necvakne, jak píšou ostatní. podle měření jsou dečky v pořádku a napětí na konektoru po zapnutí taky je. Pod sedačkou spolujezdce je řídící jednotka 1Z0 959 772. Otázka zní - ovládá tahle jednotka ještě nějaké spínací relé, nebo ovládá už přímo výhřev. Žádné další relé jsem totiž nenašel a ani informaci, kde by mohlo být. Díky Zdrávím mam stejný problém se Superb II - jak ste to vyřešil , čím to bylo ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 Vše je v rámci této jednotky, žádné externí relé již není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalimato1985 Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 Nazdar :D potreboval by som radu, na spolujazdcové sedadlo-vrchnú a aj spodnú časť sa vylialo dosť vody, po zapnutí výhrevu sedadla mi prestal fungovať výhrev sedadla-vrchná a aj spodná časť! Diagnostika nevykazuje žiadnu chybu, výhrev sedadla vodiča funguje normálne, poistky sú v poriadku. Čiže riadiaca jednotka výhrevu oboch sedadiel, ktorá je pod sedadlom spolujazdca, by mala byť v poriadku, keď funguje výhrev sedadla vodiča. Odišli mi obe vyhrievacie dečky na sedadle spolujazdca? Aký je váš názor? Ďakujem vopred za rady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 tak až ti to vyhodí chybu, dej vědět... proměř obvod výhřevu a termistoru... Termistor kecá a proto se výhřev nespustí, problém může být oxidace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalimato1985 Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 Chybu to stále nevyhadzuje. A kde sa nachádza termistor? Dá sa objednať osobitne? Problém oxidácie znamená výmena oboch dečiek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 21. Září 2019 Sdílet Vloženo 21. Září 2019 Termistor je soucasti decky v sedaku a pokud to nechces nejak bastlit, tak musis vymenit celou decku. Jinak jsou decky zapojene seriove, takze pokud se prerusi vedeni v jedne, netopi ani ta druha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
error_404 Vloženo 25. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2021 Zdravim, mam taky problem s vyhrevem ridicova sedadla, spolujezdec funguje. Elektrikar se na to kdysi koukal a kdyz to nasimuloval, tak decky hraly. Jestli sem dobre cetl, tak s ridici jednotkou pod sedadlem spolujezdce byt problem nemuze, pokud spolujezdec vyhriva? A pokud vyhrivani "na tvrdo" funguje, bude problem v tom cidlu teploty na dečce sedaku? Diky ps: Kdyby me to nekdo dovedl zprovoznit, byl bych vdecny a rad zaplatim, ja sem na tohle lempl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacho6380 Vloženo 5. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2022 Zdravim, nevirm ci mi tu niekto odpovie ale skusim. Nehreje mi ani jedna sedacka, poistky su ok. Problem je ze nevieme najst RJ vyhrevu. Mali sme vonku obidve sedacky a nic a zaujimave je ze tu bol kamos, on ma tiez supa s vyhrevom a jemu funguje ale RJ vyhrevu sme nenasli ani unho. Kde to je presne, poradi mi niekto prosim? Uz si nevieme rady. Sedackyvsu plne elektricke s pamatou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.