Publikováno Prosinec 6, 20159 r Nemáte někdo zkušenost jak obtížné je vyměnit zadní světlo s ledkou? Já vůl si ho ťuknul Popřípadě tip kde koupit, Díky
Duben 29, 20178 r Nevíte jestli se dá koupit jen vnější plast zadního světla nebo se musí kupovat celé světlo ?
Květen 11, 20178 r Na netu jsem nenašel, proto se ptám zde - dají se již koupit zadní TOP led svítilny na FL, eventuelně jaká je cena?
Květen 11, 20178 r Dekuju za odpověď. Zkoušel jsem napsat do OB autodílů, ale žádná odpověď. Zkusím tu etku a pak se ještě zeptat dealera.
Květen 12, 20178 r Zkus worldparts tečka cz. Mě dodali díl na anglickou verzi auta do 2 dnů. Někdy dokážou podle popisu také najít číslo dílu, celkem jsou velice ochotní.
Květen 15, 20178 r Ještě zkusím otázku = výměna zadní lampy obyč FL za před FL ledku - je tam stejný konektor, nemá s tím prosím někdo zkušenost? Díky.
Květen 15, 20178 r Je tam jiny konektor, vymena mozna je + je nutne to nakodovat pokud se nepletu. Vice info rolbar/ferda25
Květen 19, 20178 r Pokud je konektor jiný, pasuje tam miska se žárovkami, nebo je to světlo celkové jiné oproti před FL ledce? Předpokládám, ze zevnějšek je obou lamp totožný rozměrově i tvarově. EDIT: Taky mi mohlo dojít, že miska musí být jiná už kvůli mlhovině, která je v TOP lampě taky ledková. No nic, musím nějak vymyslet přechodku. Upraveno Červen 11, 20178 r od Zdenek Pastorek Dodatek textu
Prosinec 9, 20222 r Ahoj, jsem tu nový tak doufám, že jsem vlákno zařadil správně :) Mám O3 ,Combi, Facelift. Nějaký šikula mi rozbil zadní světlo. Viz fotky v příloze. Otázka zní, když objednám toto světlo tak jestli ho zvládnu vyměnit kus za kus a co to obnáší. Jde mi o to jak pak do toho nového světla propojit ty ledky a žárovky. Nebo v tom novém světle už je připravená přípojka, kterou jen zacvaknu a nějak tam připojím ty žárovky ? Díky všem za rady , snad jsem to napsal srozumitelně :)
Prosinec 9, 20222 r @jarkac95 led světlo má jinou patici než žárovkové, navíc to světlo z odkazu je pro fl řadu od 2018. Jinak ale světlo sám vyměnit zvládneš
Prosinec 9, 20222 r ale on fl low světla má, takže ano to z odkazu je přesně to rozbité a výměna bude jednoduchá, zvládne každý trochu zručný člověk
Prosinec 9, 20222 r Ano přesně tak mám FL. I s tím stříbrným proužkem. Ledky, pokud vím, jsou jen obrysky a asi brzdové. Zbytek jsou klasické žárovky :)
Prosinec 10, 20222 r @HlouchyJR ajo už to vidím, přes mobil jsem nečetl ten text na světle. Moje chyba. Já koukl jen na fotku jak jsou ty patice a má to stejně jako moje O před FL bez ledek. Otec má klasickou ovci po FL a tam ty patice takhle vidět nemá, musí rozšroubovat kryt, tak mě to zmátlo, nečekal jsem, že kombi to má jinak
Prosinec 10, 20222 r před 22 hodinami, jarkac95 napsal: Ano přesně tak mám FL. I s tím stříbrným proužkem. Ledky, pokud vím, jsou jen obrysky a asi brzdové. Zbytek jsou klasické žárovky :) Jelikož jsi tady nový, doporučuji ti stáhnout si dílenskou příručku pro tvoji Octavii. Určitě se ti to vyplatí, jsou v ní postupy pro demontáž a montáž celého auta, výborný pomocník.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.