Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

zdar,tak sem tu org,vyskubl a koupil s cinche do fabie 3 a hotovo,sice org.ma ostrik,ale to me nevadi.Dik za spolupraci.

Ahoj @kinzii

Ostrik jde udelat snadno. Rozdelit trubku osriku na zadni sklo a hotove

Pridam tento filter.

cu kam.jpg

Upraveno od TOMUS

@TOMUSTen kondenzátor má být na výstupní straně, ne?  Takhle by tam ta dioda byla zbytečně...

@shrek_85 diky za pozornost.

Omlouvam se. Ma chyba. Kondezator musi byt za diodou. na vstupni strane dioda potom kondezator

Opravil jsem obrazek . ted' je ok

Upraveno od TOMUS

ok,diky

V 10. 5. 2017 na 18:22, Roman Bakic napsal:

Prosím o radu. Idem montovať origo kameru, elektrika nieje problém len neviem kde napojiť vodu a čo k tomu potrebujem.

Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku

cau,prosim te poradis mi ze zapojenim kamery,mam org.i s ostrikem,ale neorigo radio a uz nevim jak to zapojit.Dik za radu.

Ahoj  @kinzii

Jaky mas model radia a kamery (cislo dilu) ?

Upraveno od TOMUS

tak sem ti poslal co jsem koupil do Fabky,android radio a couvaci kamera,diky

Mame 2 řešeni.

1. Kouknout na šestou stranu teto vlakna a předělat konektory

2. Kupit činskou kameru a mit klid

Třeba přemyslet co se vyplati

ja mam jeste jednu kameru a ta je org.skoda fabia s ostrikem bez cinche,jen zapojit dratky do konektoru,ale nemam org.radio,jak si to myslel s tema konektorama?jaky je rozdil v te kamere co jsem ti poslal odkaz?

Konektory treba predelat -> na konektor napajeni DC a konektor RCA cinch. Tamhle kde je fakra je video. U videa musi byt rca cinch.  Z druheho konektora musis vytahnout +12V a uzemeni (-12V) cili napajeni

JA JSEM NA TOHLE UPLNE BL....,ALE JAK TO TAK CTU OD TEBE TAK TO MAM NAPOJENE DOBRE,KE KAMERE JEDEN CINCH CERVENY A ZLUTY C CERVENYM DRATEM,CERNY KOSTRA A MODRY ZPATECKA

Bohuzel to vidim 😃

Nemas nejaky vodicu pro couvaci kameru, ktere vychazi z radia?

VSAK KLASICKY SE ZAPOJUJE DO RADIA ZLUTY CINCH NA KAMERA-IN CINCH A CERVENY DO REVERSE 12V NE?,ALE JA TAM MAM I FILTR,ABY NEZRNIL OBRAZ A TEN NEVIM KAM ZAPOJIT,JA JAK TO MAM ZAPOJENE TAK ME NACHVILI SLA KAMERA A OD TE DOBY UZ NIC.

Kameru shoret jde velmi snadno. Zapojis neco spatne a mas kameru na smetiste. Vim neco otom.

Doufam ze obrazek neco Ti rozsvetli.

Ja osobne delal jsem filter z diody a kondenzatoru (obrazek vyse)

couvacka.jpg

Upraveno od TOMUS

• 3 měsíce později...

Ahoj, mám dva dotazy ohledně kamery, tu mám origo na FL.

Předpokládám, že je to absolutní blbost, ale je možný někde nakódovat, aby bylo možný (např. v menu rádia) kameru spustit i když není zařazená zpátečka? Občas by se to hodilo při vycouvávání z parkoviště, kde nechci stát na spojce minutu, než projedou všechny auta.

A druhá – nakódoval jsem si zobrazení "trasy", nebo těch vodicích čar, když točím volantem. Bohužel mi to ale nefunguje, ani pokud se z kamery přepnu na fullscreen senzorů. Nevíte čím by to mohlo být?

Díky!

Prva - nie. Jedine ak si dorobis tlacidlo na simulovanie zopnutia spiatocky. Teoreticky... 

Druha - musis mat predne senzory

Jasně myslel jsem si to.

Mám právě i přední i zadní. Včera jsem znovu po roce, co jsem to přestal řešit, kontroloval kódování a vše je podle návodu. Přesto se ty lajny nenatáčí podle volantu.

Upraveno od danielt1

Fajn, co za radio? Swing+ natacanie nevie

Aha, tak jsme doma. To bude ono, díky.

A jak funguje kamera ve Fabii když zařadíš spátečku (aktivuje se kamera) a pak ji zase hned vyřadíš? To se hned vypne? V mém autě se kamera vypíná až když docouvám a rozjedu se směrem vpřed a překročím určitou rychlost (cca 10-15 km/h). 

@Rapid1.0Mně se couvací kamera vypne hned, jak vyřadím zpátečku.  Parkovací asistent se vypne, až při dosažení určité rychlosti směrem dopředu.

Jo, je to přesně tak, jak píše @shrek_85, po vyřazení zpátečky se kamera okamžitě vypíná.

Tak to je škoda. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.