Červenec 9, 20205 r V 29. 6. 2020 na 9:43, malé zvíře napsal: Nevíte někdo kde (pokud vůbec) se dá v Caristě nastavit osvětlení SPZ na LED; případně vypnout hlášení jejich chyb? Včera jsem prolezl snad celou Caristu a nenašel jsem to... Dík :) Mělo by to být v Lights: Bulb Checks o Bulb check: licence plate lights (step 1 of 2) --> hodnota DISABLED o Bulb check: licence plate lights (step 2 of 2) --> hodnota DISABLED
Červenec 10, 20205 r Než začnu po roce zkoušet novou verzi, chci poprosit, nevíte jestli se už dá aktivovat na Oct III FL HoldHill, Corner, Coming-leaving..? Upraveno Červenec 10, 20205 r od Haski
Červenec 11, 20205 r Autor 5.1 beta9 (Arm64 v8a)https://uloz.to/file/huhACF1L9q5M/carista-ver-5-1-beta-9-build-510009-apks
Červenec 11, 20205 r Autor CESKY, SLOVENSKY, MONGOLSKY ALE AJ HAWAJSKYPREKLAD JE TUhttps://lmgtfy.com/?q=jak+pouzit+google+prekladac
Červenec 12, 20205 r V 9. 7. 2020 na 7:52, F1DLA napsal: Mělo by to být v Lights: Bulb Checks o Bulb check: licence plate lights (step 1 of 2) --> hodnota DISABLED o Bulb check: licence plate lights (step 2 of 2) --> hodnota DISABLED Díky, ale tuhle položku tam vůbec nemám. Mám jenom lights:exterior lights, lights:coming & leaving home a lights:něco (teď jsem zapomněl co) a ani v jednom to není. Takže buď to Carista spolu s mým autem (Yeti face, skoro full výbava) neumí, nebo je to v rámci free verze schované...?!
Červenec 12, 20205 r V 10. 7. 2020 na 8:12, Haski napsal: Než začnu po roce zkoušet novou verzi, chci poprosit, nevíte jestli se už dá aktivovat na Oct III FL HoldHill, Corner, Coming-leaving..? Ahoj, HoldHill mi nejde aktivovat, Corner ano, funguje Coming-leaving jsem nezkoušel, nepotřebuji Octavia 3 , FL, 9/2018 P,S, Poradí někdo: Xiaomi Redmi Note 3 PRO, kterou verzi Caristy - Arm64 v7 nebo Arm64 v8a Jsem lehce zmaten, dříve byla jen jedna verze Asi Arm64 v7 je sázka na jistotu a V8a je až pro novéjší jádra s rozšířenou instrukční sadou?? Nebo jak to je? Díky :-)
Červenec 12, 20205 r Anaf: Nainstaluj si aplikaci Droid info a v ni zjistis, jakou verzi potrebujes. Upraveno Červenec 12, 20205 r od zdenek406
Červenec 13, 20205 r Autor Poliecenie = fejkova platba = Lucky Patcher si ju pamata.Vsetko ostatne co je predtym, tak to odporucam zopakovat.
Červenec 14, 20205 r No skúšal som a mne si nepamätá.. Aj beta3 aj potom keď som robil beta 6 som musel znova LuckyPatcherom znova opatxhovat.. Asi robím niečo zlé, zajtra skúsim tu betu 8 na to..
Červenec 14, 20205 r ahojte, podařilo se mi rozchodit Caristu 5.1 beta 6... mám Rapida MC 2018, podařilo se mi nakódovat asistenta rozjezdu do kopce a zvuk. oznámení při zamknutí/odemknutí přes DO. Poslední co bych chtěl je protočení ručiček.... Kde to prosím hledat? Půjde to vůbec když mám kessy? Díky Petr
Červenec 14, 20205 r Autor @jaydoo myslel som to tak, ze si pamata posledny krok, to je - zrealozovanie fejkovej platby (samozrejme s ulozenim)Ak to neukladas tak to musis robit dokola.
Červenec 14, 20205 r @Prerov-ak Instruments: Display & Nav > Gauge needle sweep at startup A funguje to aj s kessy, vacsinou sa rucicky pretocia, ale par krat sa mi stalo aj ze sa nepretocili. Pri kluci je to vraj ked rychlo nastartujes, bez toho aby si chvilku pockal v 1.polohe, pri tlacidle ale taka moznost nie je, takze neviem preco. Ale vacsinou to funguje.
Červenec 15, 20205 r @Prerov-ak Instruments: Displays & Nav: Gauge needle sweep at startup *YES* / NO
Červenec 15, 20205 r @Vladimír Petráš @Langusta 2018 díky za tip kde hledat, bohužel jsem tam tuto volbu nenašel.... no co... asi bych pak byl až moc spokojenej :-/
Červenec 21, 20205 r před 6 hodinami, Vladimír Petráš napsal: 5.1 beta10 (Arm64 v8a) Carista.ver.5.1.beta-10.build.510010.apksNení k dispozici Zdravim, jak to stáhnu tu appku když odkaz je nedostupný? Díky
Červenec 21, 20205 r Ahoj. Predpokladam ze si sa registroval aby si sa mohol opytat. Stahovanie suborov nahranych na forum sa da len pre prihlasenych, takze teraz by ti to uz malo ist. A predosly prispevok sa necituje.
Červenec 21, 20205 r Ahoj, jasný, nebyl jsem predtim zaregistrovaný. Nyní už mi to lze stáhnout, ale nejde to nainstalovat :( Nevíte proč? Jinou Caristu nainstalovanou nemám.
Červenec 21, 20205 r Dnes zakoupený adaptér na Alze (už jsem psal do vedlejšího vlákna) a Carista. Vše funkční. Děkuji sk0d@, že si dal práci a popsal postup rozchození krok za krokem. Měl bych jen jednu poznámku. Sice je občas první post aktualizovaný, ale nebylo by špatné ho aktualizovat vždy novou verzí Caristy a nebo i třeba nějakým novým postupem. Prokousat se skoro 90 stránkami dá docela zabrat :-) Teď už bych jen potřeboval bližší vysvětlivky k některým funkcím. Ač jsem EN schopný a počítače mě živý tak u některých věcí si na svém autě nejsem úplně jistý co by měli dělat.
Červenec 22, 20205 r Nevím co já dělám špatně, ale mě se nedaří opět nainstalovat nové verze 5.1b8, b9, b10, resp. je patchnout. Verze bez poléčení běhají dobře a rychle, jak se ale poléčí, apk se seká. A pak po odinstalaci nejde mi nainstalovat ani ověřená 4.1b17, která vždy fungovala jako záchrana. Huawei Nova5 po aktualizaci EMUI 10.1.0.225. LP 8.8.5.
Červenec 22, 20205 r Tak vyřešeno. Aktualizace LP na 8.8.6 a už patch zase funguje, takže 5.1b10 běží. Akorát na Rapida 2013 žádná změna. Nesmazaly se dvě chyby světel, vyskočila hláška o tom, že se má vypnout zapalování a zkusit chybu smazat znovu. Po znovuzapnutí diagnostiky už tam chyby nebyly. Trochu divný postup.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.