Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To jsem předtím taky zkusil, stejná situace a ještě jsem si vybil baterku :D

Ahoj, prosím vás, funguje vám carista i na jiný vozy?  Octavia 2 mi funguje... Forda jsem zjistil, že nepodporuje (je jiná aplikace, která Fordy s elm 327 bílým kabelem z alzy načte?) 

Dnes jsem zkoušel Opel Vivaro a taky nic tato u Lagunu to na četlo, Berlingo multispace 2018 ne 😣

Lidičky jak dlouho se vám připojuje Carista k OBD2? Dobrých 5 minut čekám, než mi mobil vůbec moji ELM327 najde. Po dalších 5 minutách připojování mi to napsalo, ať si aktualizuju aplikaci (Ano, měl jsem já hlupák zapnutá data) - Vypl jsem, smazal data a znovu.

Dalších 5 minut vyhledávání - našlo - HURÁ!. Kliknu a po dalších 5ti minutách co se aplikace pokoušela připojit (marně se točící klíček) jsem to vzdal a z té promrzlé plechové lednice.

Je to normální? Nebo mám zase unikátní problém jenom já? :)

• Autor

Carista 5.5 beta-14

LINK

• 3 týdny později...
  • 2 týdny později...
V 3. 3. 2021 na 14:17, sk0d@ napsal:

Funguje díky moc :) 

• 2 týdny později...

Ahoj, co vše mám nastavit v caristě 5.4.3. aby mi fungovalo svícení mlhovek při odemčení Auta? Fabia 3....

máš světelný senzor? Pokud ne, tak leaving home nepojede, pouze comming home a to (pokud to budeš mít nastavené) že brnkneš do světelné houkačky před vytažením klíčku

Aha, tak to nemám... tak to nic.... děkuji za upozornění. 

Ahoj, po otevření odkazu mi to pise, ze slozka je prazdna, takze novou verzi nemohu stáhnout

• 2 týdny později...

Zdarek priatelia.

Mam taky mensi problem. Snazim sa nainstalovat caristu cez LP nakolko som menil telefon,ale...

Lp mi vyhadzuje (vid foto)... Viete mi niekto poradit co s tym? Pred tym mi slo vsetko ok,preinstaloval som xy verzii...

Telefon xiomi redmi note 8t,miui 12

Ospravedlujem sa ak sa to tu uz preberalo...

Screenshot_2021-04-05-12-17-53-567_ru.KJtjqEij.yFSMxBOOR.jpg

Použij vyléčenou instalaci viz výše, LP pak netřeba... 

Slayer6: Nie,pouzil som caristu s play store...

Ide mi o to aby som vedel co sa deje,doteraz slo vsetko ok...

Zdravím, potřeboval bych poradit. Koupil jsem si bílé OBD ze sunnysoftu a vůbec se mi nedaří připojit k F2 před FL. Závady nenačte žádné, v service můžu udělat jen test, a přes customization mi to napíše, že auto neodpovídá. :( Potřeboval bych hlavně smazat interval z maxika :D

Mám poslední upravenou aplikaci, dveře zavřené, klíček v první poloze.. Když to střčím do konektoru tak to svítí červěně a bliká zeleně.

Díky za rady a nápady, ještě asi půjdu zkusit tu aplikaci na test. :)

Viz první post, je tam odkaz na téma, kde se řeší adaptéry a jak je diagnostikovat.

No výsledek je tohle, předpokládám že se s ním mám asi rozloučit ? :D Je to ten bílý co prodává sunnysoft :(

Screenshot_20210407-170404113[1].jpg

Upraveno od 3dclub

Promiň, ale co je k nepochopení, že se adaptéry řeší v jiném tématu? @Pawouk prosím o přesunutí příspěvků.

Ne, toto je správně, takto to má vypadat, takže adaptér jako takový je OK.

ok, sorry.

Tady kdyžtak smažte, přesunu se tedy vedle:)

Upraveno od 3dclub

Aplikace se řeší tady, adaptéry tam, toť celé :)

Zkoušel jsi to i s jiným autem, popřípadě jinou verzí caristy?

Zkoušel jsem pak jen caristu z google play, starší né. Jiný auto po ruce momentálně nemám.

Stránky caristy říkají, že ne FII předFl umí toto:
obrazek.thumb.png.e7de375f7066e950dede07a7bf887df6.png

Aha, tak to by mě upřímně nenapadlo.. a neznáš náhodou aplikaci se kterou se mi podaří resetovat interval ?

• Autor

Verzia 5.5, mala by byt odomknuta, skuste Link

nejde stáhnout

Stahoval jsem v 13.4. , dnes jsem zkusil znovu a jde to, problem bude nekde jinde. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.