Únor 10, 20214 r Ahoj, prosím vás, funguje vám carista i na jiný vozy? Octavia 2 mi funguje... Forda jsem zjistil, že nepodporuje (je jiná aplikace, která Fordy s elm 327 bílým kabelem z alzy načte?) Dnes jsem zkoušel Opel Vivaro a taky nic tato u Lagunu to na četlo, Berlingo multispace 2018 ne 😣
Únor 10, 20214 r Lidičky jak dlouho se vám připojuje Carista k OBD2? Dobrých 5 minut čekám, než mi mobil vůbec moji ELM327 najde. Po dalších 5 minutách připojování mi to napsalo, ať si aktualizuju aplikaci (Ano, měl jsem já hlupák zapnutá data) - Vypl jsem, smazal data a znovu. Dalších 5 minut vyhledávání - našlo - HURÁ!. Kliknu a po dalších 5ti minutách co se aplikace pokoušela připojit (marně se točící klíček) jsem to vzdal a z té promrzlé plechové lednice. Je to normální? Nebo mám zase unikátní problém jenom já? :)
Březen 23, 20214 r Ahoj, co vše mám nastavit v caristě 5.4.3. aby mi fungovalo svícení mlhovek při odemčení Auta? Fabia 3....
Březen 23, 20214 r máš světelný senzor? Pokud ne, tak leaving home nepojede, pouze comming home a to (pokud to budeš mít nastavené) že brnkneš do světelné houkačky před vytažením klíčku
Březen 27, 20214 r Ahoj, po otevření odkazu mi to pise, ze slozka je prazdna, takze novou verzi nemohu stáhnout
Duben 5, 20214 r Zdarek priatelia. Mam taky mensi problem. Snazim sa nainstalovat caristu cez LP nakolko som menil telefon,ale... Lp mi vyhadzuje (vid foto)... Viete mi niekto poradit co s tym? Pred tym mi slo vsetko ok,preinstaloval som xy verzii... Telefon xiomi redmi note 8t,miui 12 Ospravedlujem sa ak sa to tu uz preberalo...
Duben 5, 20214 r Slayer6: Nie,pouzil som caristu s play store... Ide mi o to aby som vedel co sa deje,doteraz slo vsetko ok...
Duben 7, 20214 r Zdravím, potřeboval bych poradit. Koupil jsem si bílé OBD ze sunnysoftu a vůbec se mi nedaří připojit k F2 před FL. Závady nenačte žádné, v service můžu udělat jen test, a přes customization mi to napíše, že auto neodpovídá. :( Potřeboval bych hlavně smazat interval z maxika :D Mám poslední upravenou aplikaci, dveře zavřené, klíček v první poloze.. Když to střčím do konektoru tak to svítí červěně a bliká zeleně. Díky za rady a nápady, ještě asi půjdu zkusit tu aplikaci na test. :)
Duben 7, 20214 r No výsledek je tohle, předpokládám že se s ním mám asi rozloučit ? :D Je to ten bílý co prodává sunnysoft :( Upraveno Duben 7, 20214 r od 3dclub
Duben 7, 20214 r Promiň, ale co je k nepochopení, že se adaptéry řeší v jiném tématu? @Pawouk prosím o přesunutí příspěvků. Ne, toto je správně, takto to má vypadat, takže adaptér jako takový je OK.
Duben 7, 20214 r ok, sorry. Tady kdyžtak smažte, přesunu se tedy vedle:) Upraveno Duben 7, 20214 r od 3dclub
Duben 7, 20214 r Aplikace se řeší tady, adaptéry tam, toť celé :) Zkoušel jsi to i s jiným autem, popřípadě jinou verzí caristy?
Duben 7, 20214 r Zkoušel jsem pak jen caristu z google play, starší né. Jiný auto po ruce momentálně nemám.
Duben 7, 20214 r Aha, tak to by mě upřímně nenapadlo.. a neznáš náhodou aplikaci se kterou se mi podaří resetovat interval ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.