jardaptak Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 (editace) mám to samé co JirkaBrno, také CPP, cena na rok 6100... 1.0 44 kw, cena auta 235000... Editováno: 18. leden 2016, autor: jardaptak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Díky všem, obejdu více pojišťoven osobně a zkusím taky tu CPP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SamotCZ Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 (editace) Jestli se mužů zeptat trochu okrajově. Zřejmě teď půjdu taky do nove Fabie Combi ve Style Plus, 66kw, pořizovací cena díky slevám a ŠkoFIN akci 299600kč. "Bohužel" se papirově jedná o mé první auto, žádné bonusy a navíc 27let, pojistka mě podle výpočtu výjde od škody na nějakých 15k ročně. Když beru přes ŠkoFIN, je nutné brát jejich pojistku nebo ne? Plus můj Polský kolega mi říkal, že u nich je možné brát bonusy člena rodiny, zaplatit malý poplatek a kdyby způsobil havárii, tak člen od kterého bonusy bral je v pohodě, jen on by je už nemohl čerpat. Vím, že u nás sdílení je, ale jestli přímo takové jsem zatím nezkoumal. Díky Editováno: 19. leden 2016, autor: SamotCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Brácha si před několika lety vylepšoval pojištění svého auta za mé bonusy u České pojišťovny. Jestli to ještě funguje nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 JJ, rodinný bonus od ČP na 3 auta. Na podzim mi říkali, že už to neplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 mám to samé co JirkaBrno, také CPP, cena na rok 6100... 1.0 44 kw, cena auta 235000... Já mám cenu 275000, CPP a Kooperativu za 5700 ročně s 0% spoluúčastí ( min.2000). Říkám zadara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Jestli se mužů zeptat trochu okrajově. Zřejmě teď půjdu taky do nove Fabie Combi ve Style Plus, 66kw, pořizovací cena díky slevám a ŠkoFIN akci 299600kč. "Bohužel" se papirově jedná o mé první auto, žádné bonusy a navíc 27let, pojistka mě podle výpočtu výjde od škody na nějakých 15k ročně. Když beru přes ŠkoFIN, je nutné brát jejich pojistku nebo ne? Plus můj Polský kolega mi říkal, že u nich je možné brát bonusy člena rodiny, zaplatit malý poplatek a kdyby způsobil havárii, tak člen od kterého bonusy bral je v pohodě, jen on by je už nemohl čerpat. Vím, že u nás sdílení je, ale jestli přímo takové jsem zatím nezkoumal. Díky 15k ročně mi přijde hodně. Já platím u škodovky 11 100 za rok a to mám Fabii o 110k dražší. Taky je mi 27 a taky jsem bez bonusů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Po novem roce slo pojisteni brutalne nahoru, i u maleho levneho auta o nekolik tisic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 GAP nikdo nedáváte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Reeshanek: já jo. mám spočtené povinné+havárku+gap... uvažoval jsem nad defendlockem, ale u pojistky nedává žádný bonus (resp snížení ceny), takže místo defenda dávám gap... (a mít defend lock když mám fullkessy by moc nedávalo smysl)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Já GAP nedal - my to auto těžko zrušíme a každý gang si z VINu zjistí, co to pohání, pastelová barva a není to Style. V Praze to stojí na ulici a mám jistotu, že ji tam ráno vždy najdu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 (editace) Já u nového auta beru GAP jako samožrejmost. Dneska to do Tebe někdo "strčí" a co tak sleduji okolí tak totálka je vcelku velká šance. Pokud nebude GAP tak Ti pojištovna těžko dá tolik abys měl na nové auto. Editováno: 20. leden 2016, autor: Reeshanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Když do tebe někdo strčí nemá s tím tvůj GAP nic společného. Platí to pojištovna viníka né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 taky jsem myslel, ze se mi to nestane.. staci prehlidnout auto, lehky tukanec v podstate v 0 rychlosti a -svetlo, kapota, stena, naraznik, blatnik, mlhovka, maska, lak+prace 57000... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Voice - no na to má GAP sakra vliv! Příklad: auto máš rok, někdo ti nedá přednost, bum, pytle venku. Pojišťovna udělá totální škodu a vyplatí Ti zůstatkovou hodnotu ročního vozu, která je teda velmi rozdílná od kupní ceny vozu. Kdo má GAP se usmívá, protože mu pojišťovna u která GAP má vyplatí rozdíl do kupní ceny vozu. A vo tom to je, vždy dostaneš 100% toho cos do auta dal. Pokud řešíš jen ťukance tak na to samozřejme GAP vliv nemá, jde o tu totálku, nebo krádež. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Když do tebe někdo strčí nemá s tím tvůj GAP nic společného. Platí to pojištovna viníka né? Totálka u GAPu se plní na sjednanou pojistnou částku. U každé totální škody je možno žádat pojišťovnu o GAP, bez ohledu na viníka, to je pak záležitost pojišťovny v případném regresním řízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 mam taky od Skody POV+HAV+GAP+skla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Ja pridal i sedadla... Rodina je to nejdrazsi co bude auto vozit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 To jsem tam nedal a uvazoval o tom dodatecne. Porad jsem se ale nejak nedostal k tomu tam zavolat a domluvit si to... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Ja pridal i sedadla... Rodina je to nejdrazsi co bude auto vozit. jasně a když nebude rodina, budou alespoň peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Tak na něco podobného snad člověk nemůže ani pomyslet... Ale to je u veškerého pojištění, bezpečnostních prvků auta, zabezpečení, ... Člověk doufá, že to nebude nikdy potřebovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 To bude asi na Pawouka: Ted koukam, ze uz tu jedno téma ohledne pojisteni ve stejne sekci je - viz. http://forum.skodahome.cz/topic/132537-pojištění/ Neslo by to sloucit? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Tak jsem obešel pojištovny a ceny všude dost podobné. Povinné ručení a havarijní pojištění s 1% spoluúčastí + GAP + Pojištení skel vychází okolo 13 500Kč. Takže vezmu to pojištění přímo od Škodovky kde za 13800 Kč jsou ještě další věci. Např. příma likvidace, připojištění živlu, náhradní auto, 1 škoda bez vlivu na bonus, ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 (editace) Pojištění skel je blbost, pokud máš spoluúčast 1%. Radši při rozbitém skle zaplatím to procento. Mám pojistku u Kooperativa, 2% havarijní + povinné 7400kc/rok, platba pololetne. Editováno: 28. leden 2016, autor: czab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Ja pridal i sedadla... Rodina je to nejdrazsi co bude auto vozit. tak škoda, kterou bys způsobil provozem auta pasažérům v autě, je hrazená z povinného ručení... připojištění sedadel je kravina... lepší je mít dobrou životní pojistku s úrazem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.