madjism Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Zdravím Pánové, na své 1.6 tdi CR mam najeto asi 100000 km a chtěl bych se zeptat, zda má při této kilometráži smysl čistit škrtící klapku, Předpokládám že už by mohla být od egru slušně zasviněná za tu dobu. Co si o tom myslíte? Tema na čištění této motorizace jsem nikde nenašel tak se raději ptám tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas S Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Zdravím, na mojej Octavii som zo zvedavosti rozobral škrtiacu klapku. Auto má najazdené 160tis km s absolvovaním zvolávacej akcie. Žiadne problémy s ním nie sú, cca raz za dva mesiace mi zabliká kontrolka žhavenia a auto je v núdzovom režime (EGR blbne), ale vždy po buď vymazaní chyby alebo preštartovaní je na dva mesiace pokoj. Auto ide teda bez problémov a posúď sám, ako tá škrtiaca klapka vyzerá. Zatiaľ čistenie neriešim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 klapka vydrzi vela, osobne by som to neriesil... akurat ked som mal dieselgate blbla, triaslo autom pri vypnuti, nevyplo ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas S Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 Mne sa to tiež stáva, že zatrasie autom po vypnutí. Dá sa to nejako obísť, aby autom netriaslo po vypnutí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek16 Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 To zatřesení pokud si dobře vzpomínám dělala právě ta zanesená klapka, která kvůli tomu bordelu správně nefunguje (pokud vím, u dieselu je hlavně proto aby tomu třepání při dobíhání motoru zabránila), někde se to tu/na OctClubu řešilo. Normálně to vyčistěte (Tomas S: proč jsi to tam dal zpátky takhle zadělaný? :D) a mělo by to přestat, někteří dokonce vylívali z té její elektroniky hromadu oleje s naftou. To že ještě není _úplně_ ucpaná není moc argument, u benzínu dokáže klapka dělat problémy i s minimální vrstvou úsad a její vyčištění pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 No ale u 1.6 TDI klapky neodchází ani se nezanáší. To co vidíš na fotce tam bude mít po 1000 km znovu zpět ve stejné míře, čistil by to zbytečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas S Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 Mojím cieľom bolo len ju skontrolovať, nešiel som ju čistiť. Keďže nie som odborník do áut (potreba nastavenia klapky po čistení), tak by som si ju ani netrúfol čistiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 a nemas dieselgate upravu??? mne to robilo kym som to mal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas S Vloženo 20. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2018 Áno, mám. Písal som aj o tom vyššie. Pýtal som sa na to, či s dieselgate úpravou sa to dá nejako obísť, aby autom netriaslo po vypnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 (editace) neda... prehrat jednotku motora na starsi soft a odporucam cim skor Editováno: 23. Říjen 2018, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abyssis Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 @Tomas S Na 160 tkm solidně zasraný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.