Přejít na obsah

Vypnutí osvětlení prostoru pro nohy.


nana

Doporučené příspěvky

Mám OIII, 1,4TSI r.v.2015. Poněvadž mne zlobí jedno světlo pod nohama, tak bych chtěl to osvětlení úplně vypnout, protože nevidím k čemu je to dobré. Alespoň pro mne. To znamená vypnout obě přední i obě zadní. Pokud to nejde vypnout, pak jako řešení vidím vyjmutí žárovek. Nicméně nevím, zda tato operace nemá na něco vliv. Auto mám v garáži, světla habaděj a při každém otevření dveří se rozsvítí čtyři světla pod nohama úplně pro mne zbytečně a zbytečně vybíjím akumulátor. Spotřeba je 20W.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mame tu inak temu o osvetleni pod nohami,v ktorej sa pise,ze uplne vypnut to nieje mozne.Ak ti to fakt vadi,jedine povytahovat ziarovky,ked mas led verziu,jedine komplet poodpajat komplet lampicky.Je to vnutorne osvetlenie,takze ochrane ziaroviek to nevadi,nestrazi ich.Vadit by to nemalo nicomu.

Sranda,co by som ja za to z fabriky dal.Ja som to musel za velke peniaze pracne dorabat:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jasne,niekomu sa to paci,niekto to prekusne,niekto to vyslovene zatracuje.Mne sa to paci,ze ked nastupujem,vidim si pod nohy.Prijemne mi to je tak isto pocas jazdy.Ma to taky nadych luxusu pre mna a vyhodou je,ze sa da intenzita percentualne menit,takze prisposobit kazdemu,alebo dokonca za jazdy to uplne vypnut.Pri otvoreni dveri sa to riadi stropnym svetlom,takze tam to nejde vypnut  vobec.

Mali to moje byvale auta inych znaciek,tak mozno preto mi to chybalo a dorabal som.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji. Proti gustu žádný dišputát. Je zajímavé, že já jsem měl před octavkou mercedes E, mercedes c, mazdu 6, mazdu 3 a ještě další a u žádného jsem to neměl, nebo jsem to neuměl zapnout. Vůbe mi o nechybělo. Nyní mi vadí, že jedno světlo zlobí a ve dne při otevření dveří to zbytečně žere proud z akumulátoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tie ziarovky su tak zanedbatelna spotreba,ze nestoja za to,aby si sa o ne zaujimal.Ak ale z nich mas fakt mindraky,proste ich odtial povytahuj a mas pokoj.Este ma napadla moznost dat ich deaktivovat cez servisnu diagnostiku.Proste tak,ako mne ich museli povolit po montazi,tebe ich proste zakazu a mas pokoj.

Editováno: , autor: Patrik1971
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...