LukášCBR Vloženo 6. Září 2018 Sdílet Vloženo 6. Září 2018 Na OIII se kola jmenují Turini 18”. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Září 2018 Sdílet Vloženo 6. Září 2018 před 3 hodinami, MilanHos napsal: O kolik je ta “nová” Fabia prostornější jako před FL Buď je tvůrce reklamy velmi hloupý a nebo se snaží cíleně uvést v omyl. Bohužel je to poslední dobou standard. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 6. Září 2018 Sdílet Vloženo 6. Září 2018 Ještěže tam nepíše nic o nízké ceně, to by s prosklenou střechou bylo pak uplně mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Září 2018 Sdílet Vloženo 6. Září 2018 Jak jsem dneska byl v Autonově tak jsem si vystavené fabie prohlédl. Před fl combi ambi a krátké monte. Pak fl krátká style a venku zelená combi ala monte zvenku vevnitř sport sedadla. Popravdě se mi zepředu i zezadu víc líbí před fl. Ta krátká po fl zase ale měla pěkná sedadla. Žádná zebra. Pokud jsem dobře viděl tak všechny 1.0 tsi 81kw 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. Září 2018 Sdílet Vloženo 6. Září 2018 Tiež som si včera prezrel prvé FL naživo, v mojom autorizáku mali 6 ešte nerozabalených kúskov rôznych farieb... avšak ani jedna nebola s ledkami. Aj napriek tomu ten predok sa mi celkom páči.. hoci auto opticky pôsobí užšie. No a pôvodné zadné svetlá s odrazkami zase pôsobia ako nejaká zlátanina. Ale na červených farbách sa to stráca.. viď foto... v popredí nejaká fleetovka, v pozadí klasická corrida. V skutočnosti bol podstatne väčší farebný rozdiel medzi oboma autami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Září 2018 Sdílet Vloženo 6. Září 2018 Jen tak jsem si stáhl nový návod a koukl jsem se na radia. Swing bez i s+ nepřehraje Flac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 6. Září 2018 Sdílet Vloženo 6. Září 2018 FL Scout tu asi ještě nebyl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 Scoutline se zahadne objevuje v konfiguratoru. Kdyz clovek zvoli modrou denim, tak to dovoli dat za 0Kc 17 pneu. compatibility check si pak vynuti scoutline za 0kc, stribrne hagusy za 5000, plasty na prahy za 0 a jinou rezervu za 0. zaroven zakaze napr. edici 100. Aspon to byl stav tak 2 dny zpatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Musim rict, ze na obrazku FL vypada desne, ale nazivo je to dobre. Mozna bych si i vybral radsi FL, jenom skoda te masky. Zadni "LED" svetla se zrcadylkama hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Mě se zepředu líbí asi jen MC s černou maskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Mně už stojí na parkovišti v AS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 To jim chybí středový pokličky a krytky šroubů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 no, byl jsem ve čtvrtek min.týden na garančce, tak jsem si také prohlížel zelenou krátkou ala look MC ... ale nevím, ta mohutná maska se mi nějak nelíbí, tvar světel OK. Zadek bych řekl dobrý, ty LED zadní bych také bral, odrazky mi nevadí. Co bych určitě bral, byly sedačky Dynamic a zkosený volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 před 13 hodinami, MilanHos napsal: To jim chybí středový pokličky a krytky šroubů? Ano, pri preprave az do predprodejniho servisu jsou v igelitovem pytli v kufru (teda aspon to tak byvalo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 A je to furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 Mne ked doviezli auto do showroomu a bol som ho v ten den pozriet na parkovisku, tak pozeram auto bez stredovych pukliciek a krytov. Ja ze si to budem musiet este dokupovat a predajca mi tiez vravel, ze sa to po ceste zvyklo "stratit", tak to byva v kufri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceLooop Vloženo 15. Září 2018 Sdílet Vloženo 15. Září 2018 Zdravím, nenasiel som to tu nikde ale podľa fotiek by mala mať fabia 3 fl vo verzii MC čiernu stropnicu aj so svetlom, stĺpikmi a pod. Videl to už niekto naživo? Poprípade ma bude zaujímať ci to bude pasovať aj na verziu pred fl, pretože to by som si vedel predstaviť na tej svojej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 15. Září 2018 Sdílet Vloženo 15. Září 2018 Záleží spíš jestli se to cenovo vyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceLooop Vloženo 15. Září 2018 Sdílet Vloženo 15. Září 2018 No ved to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Září 2018 Sdílet Vloženo 15. Září 2018 Jo, řešilo se to už před uvedením, výměna by neměla být problém, ale cena nebude nízká. Jel jsem s FL Dynamikem a ikdyž mám teď taky Dynamic s šedým stropem, tak upřímně mne to nějak extra neoslovilo u FL (myšleno ve smyslu "to musím mít taky"). Spíš možná časem až se bude dát sehnat interiér z vrakoviště za rozumnou cenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Září 2018 Sdílet Vloženo 15. Září 2018 (editace) @AceLooop ..... Jsi si jisty, ze to opravdu chces ? myslim si, ze te to asi uz preslo Editováno: 19. Červenec 2019, autor: Lukason 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 16. Září 2018 Sdílet Vloženo 16. Září 2018 Uvidíme, akú cenu nahodí mihocar a spol.... ;) Chcel som tiež do toho ísť, ale asi sa na to vybodnem, akosi som nikde nevidel čierne stropné svetlo s diódkami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceLooop Vloženo 16. Září 2018 Sdílet Vloženo 16. Září 2018 (editace) Chcieť to chcem stále, len asi sa to zastaví na tomto bode. Je to dosť drahé celkovo. Možno časom nejaké z vrakovisk alebo buraciek by sa dali zohnať lepšie. Uvidíme keby je to okolo 300€ ešte by sa to dalo... Editováno: 16. Září 2018, autor: AceLooop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 17. Září 2018 Sdílet Vloženo 17. Září 2018 Tak dneska jsem byl pro svoji fábii a byl jsem mile překvapen spotřebou. 4,8 litrů na sto a jel jsem z Kvasin do Brna. A to jsem zkoušel co to umí a neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Září 2018 Sdílet Vloženo 17. Září 2018 To je hezké, ale když už tak by to chtělo dopsat co to bylo za motor, karoserii a převodovku, ideálně i rozměr kol, jinak to bohužel nemá valnou hodnotu tato informace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.