Martab Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 V pátek jsem potkal kamion s plným návěsem, tedy předpokládám že brzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 (editace) Par fotek z dnesniho foceni........ ono si na ten FACE zvyknete Editováno: 5. Srpen 2018, autor: Lukason 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Nechci být negativní, ale je to fakt hnus, ten předek je jako nalepený z jiného auta Buď předface, nebo jinak za mě radši jiné auto.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 (editace) Nechci být negativní, ale je to fakt hnus ten filtr pevných částic. K tomu LL olej, start stop a po 4 letech samovznícení a bezte koupit nove . Editováno: 6. Srpen 2018, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 (editace) Čím viac sa na to pozerám, tým viac začínam byť nekľudný.... pretože začína sa mi to naozaj páčiť v porovnaní s mojou súčasnou predFL. Jedinou útechou mi bude to pod kapotou.. Editováno: 6. Srpen 2018, autor: brrrrm 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Zepředu se mě to zatím nepozdává ale jinak na těch fotkách od Lukasona teda za mě cajk. Pak se musím do salonu stavit kvuli vrzání dveří tak bych si to prohlídl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 jsem dneska jel kolem meho AS a budou mit 2 predvadecky kombika. Bila na 16" Evora uz je na kamionu. modra race na16" Vigo vyrobena nebo ve vyrobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
momogt Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Ja som si ju s priatelkou objednal, sivú steel monte carlo. Mala by prísť v oktobri tak čakáme čakáme . A combi monte má čiernu strechu? pretože českej stranke škody v konfiguratori nemá. Ale tu pozerám že asi jo či ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 (editace) @momogt predFL bola čierna strecha s panorámou súčasťou MC paketu. Avšak teraz po FL by mala byť panoráma (a teda čierna strecha) až príplatková výbava. Ak si pozrieš český konfigurátor, základné MC má strechu vo farbe karosérie. Či to bude platiť aj pre slovenský trh, to sa zatiaľ musíš spýtať u svojho predajcu, na webe ešte nie je aktuálny cenník a ani konfigurátor pre slovenské FL MC. Ale predpoklad je, že to bude rovnaké aj u nás. Každopádne sivý steel po FL s ledkami bude véééľmi zaujímavý! Editováno: 6. Srpen 2018, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 A nemyslí spíš černou stropnici? Ta u předFL nebyla vůbec, u FL je součástí paketu MC nebo Dynamic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 V konfigurátoru na samotném autě asi těžko uvidí stropnici na fotce. Na fotkách od Lukasona taky nejde poznat jestli to MC má černou střechu(panoramu). Spíš mate černý spojler na 5. dveřích a ten je na každém MC po FL ať už panoramu má nebo nemá. Což nechápu proč to nechávají černý i bez panoramy. Kdyby alespoň ta absence panoramy v základu MC byla nějak vidět ve výsledné ceně, ale co jsem si tak konfiguroval, tak jsem si teda vždy všiml spíš opaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Style: Style Dynamic: MonteCarlo: Stačí se podívat na A sloupek (vše je to bez panoramy). Jinak obě ty auta výše od Lukasona mají nejspíše panoram (nejde vidět anténa). A ano, spoiler je vždy černý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Nevim no, já bych si toho kousíčku A sloupku teda normálně nevšiml jestli je šedej nebo černej. A možná bych si to ani nějak nespojoval s “černou střechou” auta v konfigurátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Auta už jsou u prodejců.Zatím pouze krátká verze.Info od prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
momogt Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 No pozeral som to aj u predajcu strecha bude vo farbe no nevadí. Ked tak folia to doriesi :D. Kedže som zamestnanec v koncerne tak výbava je skoro plná teším sa nato . A Doma sme čisto škodováci doma bolo skodoviek vela . Otec sám mal aj F1, F2 a momentálne sa vozí na F3 v style plus výbave a je maximálne spokojny a mne sa páči F3 a aj F3 FL tešíme sa momentálne brázdim na jednotkovej octavke poslúcha všetko je v poriadku ale povedali sme si chceme nové a tak volba padla na fabiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 @MilanHos .... pri otevrenem kufru u combi MC, vidis B a C sloupek cerny, ale jasne, neni na to moc videt Ano, obe auta meli panoramu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Konecne cerna stropnice u MC, v tomto byl predface MC slaby. Na druhou stranu ukradli panoramu a ted je za 16 000,- Kc, ty MC bez ni budou takove nic moc a folie to nezachrani, protoze neni pekne leskla jako panormama, nebo lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 V 16. 3. 2018 na 18:08, Mics0d napsal: Také jsem si nechal nedávno polepit střechu černou folii, která má imitovat panoramatickou střechu jako u MC. Za mě spokojenost, autu to dodává zase trochu "sportovního nádechu". Já myslím, že to není uplně marný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 (editace) Na fotce to vypada moc dobre, ale zalezi jake je to na zivo. Nedavno jsem si nechal udelat cernou folii ala color concept a za me teda velke zklamani (za par dnu to slo dolu). Folie je takova krabata a odrazy v ni nejdou videt jako v laku, nebo ve skle panoramy. Je to proste jako u linky v kuchyni, cerny lak je top, cerna folie je nic moc. Navic mi byl pri lepeni poskozen (porezan) lak na temer novem aute, takze za me folie uz nikdy, to si radsi priplatim za panoramu. Editováno: 8. Srpen 2018, autor: Kamil07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 jj, ked som videl ako to rezu skalpelom, hned mi prislo luto tych, co si to davaju na nove auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 MC bez panoramy je si myslim fajn, aspon v tom, ze ma clovek moznost volby, cast lidi by chtela MC, ale bez panoramy, ted maji tu moznost Ovsem, podle me to MC prave tou panoramou delalo, ale zase, vec nazoru Ja jsem za panoramu rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 (editace) Cjoctavian: Byl jsem ujisten, ze uz to delaji delsi dobu a folii jen nariznou, v zadnem pripade ji neproriznou :-( Ted mam na aute skodu jako prase, firma to moc nechce resit a nakonec to snad vyresi soud. Asi moc nepocitali s tim, ze se mi to nebude libit a za par dnu to sundam :-D Lukason: Vidim to uplne stejne, MC delala vyjimecnym prave i ta panorama. Editováno: 8. Srpen 2018, autor: Kamil07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Mít tu volbu je super, ale jak už jsem psal, kdyby alespoň byl viditelný nějaký cenový rozdíl oproti předfaceliftu s panoramou a FL bez ní. Pak je to ještě škoda když se vcítím do budoucích žadatelů ojetin a 90% MC bude bez panoramy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Zase dali alespon ty LED svetla, kdyz predface nemel ani xenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Vy co mate predface a pujdete do face, co udelate se svymi starymi auty? Nechate je bez starosti protiuctem, hodite nekam do bazaru, nebo se je pokusite prodat sami? Shanim nejakou slusnou Fabii III. predface pro partnerku, tak se kdyz tak muzeme domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.