Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Napsal jsem to v SZ, ale i pro ostatni:)

vyhrivani sedadel je soucast zimniho paketu. Ten je pak soucasti Style Plus nebo za priplatek 5800 vsude krome Active.

Konfigurator mam pocit s kazdou aktualizaci se vic a vic rozpada. Ted vecer uz nenabizi ani Style Plus paket a neda se prihlasit ani do garaze.

Vloženo

Mě se naopak zdá, že FII před FL má užší sportovní sedačky jako jsou současný Dynamic včetně MC. A aji na delších trasách jsou současné sedačky pohodlnější. Ale pamatuju si podobné pocity když jsem já poprvé na salonu zkoušel sednout do MC a taky se mě jevily nové sedačky narozdíl od sportovních v FII před FL méně pohodlné, každopádně rychle jsem si zvyknul a jsem nakonec spokojenej.

Vloženo

Dívám se dívám, že verze Ambition prodělala amputaci v oblasti mimořádných výbav a opět se utáhly šrouby - už do ní nejde objednat Climatronic, přední parkovací senzory, ostřikovače a hlídání poklesu hladiny náplně, zadní USB, panoramatickou střechu, automatické přepínání dálkových.

Zcela z ceníku vypadlo vyhřívání trysek předních ostřikovačů a varianta tažného zařízení s adaptérem.

Vloženo (editace)

Tak som dnes u nás v Spišskej pred nákupným centrom zachytil na prepravných značkách race-ku modrú krátku miestneho predajcu. Nestihol som urobiť foto no za mňa je ten predok príliš, zadok v "klasike" v ambition - predpokladám, s odrazkami - áno. Ak to klapne tak v októbri FL zadné budú, len originál odrazky mi budu chýbať, aj keď mám ich mám z panacea.  Začína predaj na SK v septembri?

Editováno: , autor: lenka75
Vloženo

Možno oficiálny predaj začne v septembri, keďže slovenská webka o FL stále mlčí, k dispozícii je jedine PDF cenník s novými výbavami a fotkami predFL Fabii.... ale pozri predchádzajúce strany v tejto téme, už sa tu jedna slovenská F3FL rozoberala.. ;)

Vloženo

Ano, toto je nový Swing, displej je stejně velký jako u Bolera, ale chybí třeba čtení SMS přes infotainment, nebo skrytý slot na SD kartu. Ale zase je dobré, že už je v základu od Ambitionu :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...